Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 13:46 3 886 21

Нина Добрев в политически скандал

  • нина добрев-
  • политически скандал-
  • актриса

Нападнаха холивудската звезда заради пристрастията ѝ

Родената в София холивудска актриса Нина Добрев се забърка в политическа полемика в интернет. Въпреки че звездата с български корени от доста време не крие симпатиите си към демократите в американската политическа система, радостта ѝ oт избирането на Джо Байдън за президент на страната разбунва духовете.

„Ние израснахме. Научихме се. Историята няма да се повтаря. Днес направихме нова история", пише Добрев в страницата си в инстаграм, като коментарът ѝ е към снимка, на която 77-годишният бъдещ президент и вицето му Камала Харис са вдигнали победоносно ръце на фона на американското знаме.

Само за часове коментарът на Добрев събира доста повече от милион харесвания сред феновете ѝ. Релевантно на изключително оспорваната изборна битка, под него се натрупват и стотици отрицателни мнения, явно от поддръжници на Доналд Тръмп.

„Това няма никакъв смисъл, последните 4 години бяха страхотни за нашата страна. Само защото не харесвате кой го е направил, не означава, че напредъкът, който постигнахме, няма значение", пише един. „Положително е, че поне сега гласоподавателите на Байдън няма да изгарят градовете и да плячкосват магазини, както обикновено", язвителен е друг, явно с асоциация със скорошните размирици на различни места в САЩ.

Нина Добрев не за първи път изразява мнение по политически въпроси. Актрисата е последователна в подкрепата си за Демократическата партия и в отрицателното отношение към републиканците. По време на предишните избори Нина открито подкрепи Хилъри Клинтън срещу Тръмп в борбата им за Белия дом.

След победата на магната актрисата открито започва да го критикува за много решения на водената от него администрация. Заявява че Доналд Тръмп не се държи като президент, а като звезда от риалити шоу, която постоянно търси ефирно време.

В свое интервю звездата от „Дневниците на вампира“ признава, че понася много критики заради изразените становища и на страницата ѝ се появяват „ужасни коментари". Добрев отбелязва, че не им обръща внимание и призовава противниците ѝ да спрат да я следват в социалните мрежи, пишат родни таблоиди.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай брзо

    28 3 Отговор
    Да издоиш кравите
  • 2 бащата избегал

    28 6 Отговор
    Тая освен от България, май ще я изпъдат и от САЩ. Демократите навсякъде са мразени и навсякъде гонени.
  • 3 ...

    28 6 Отговор
    Щом е за байдън, за мен тя е безроден боклук.

    Коментиран от #16

  • 4 мащайсе

    17 2 Отговор
    мащай се от тука
  • 5 Баро Вкаров

    17 4 Отговор
    Мноо е умна Нинъ,затва разбира и политиката.Те текива хора ни требат,за да са опраим!
    👩‍⚖️🐖👩‍⚖️🐖👩‍⚖️🐖👩‍⚖️🐖👩‍⚖️
  • 6 да се знае

    21 4 Отговор
    Аман от Ганьовците граждани на света, дето и гласуват в Трети страни и даже и симпатизирали на други партии. Имате една партия БКП и Баце е ваш вожд.
  • 7 Фъкофф

    23 2 Отговор
    Тази булка знае ли, че ако се представи с тая фамилия в БГ ще я помислят за джендър.

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Бе то комай

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фъкофф":

    е точно такава

    Коментиран от #9

  • 9 Фъкофф

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бе то комай":

    Викаш с тия дълги ръце.. Разправят като взимат екстра естроген в конски дози, да им пораснат сиски, същио така и ръцете се издължават на пацаните.
  • 10 Умни хора са американците

    7 7 Отговор
    Не си повтарят грешките!Избра а си палячо е още на следващите избори му духнАха под опашката!А тука Баце /поне/още 1 мандат ще кара!

    Коментиран от #12, #18

  • 11 А ти

    6 13 Отговор

    До коментар #7 от "Фъкофф":

    Знаеш лш ,че на тая булка въобще не и пука Ганчо за каква ще я помисли?

    Коментиран от #13

  • 12 да се знае

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Умни хора са американците":

    Сравнението е лошо подбрано. В САЩ и магаре да сложиш за президент, все ще е добър, а след него все ще се намери по-добро магаре. При нас Баце един и незаменим и заради това ще кара до 33г като МП.
  • 13 Фъкофф

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "А ти":

    Не е баш така. Постепенно светът се приближава до умствения багаж на Ганчо. Ние сме с 30г напред в патилото.

    Коментиран от #20

  • 14 Като чета коментарите

    6 7 Отговор
    Може лесно да си отговорим защо сме най-бедните и най-простите на света
  • 15 Тоя Оня

    12 2 Отговор
    Да бега да му врътне един кавал на дедушката. Тая само това може
  • 16 ФАКТ

    3 12 Отговор

    До коментар #3 от "...":

    а ти като си за тръмп какъв боклук...какво направи Трънп за Америка..освен че я вкара в конфликт със всички страни..вкара в конфликт дори и собствения си народ..между бели и тъмнокожи..и почна да строи стени със собствените си съседи..на това ли му казваш президент..или и ти си падаш изпушил националист..и за това си го харесваш...още от както го избраха никой не го искаше за президент..защото си му личеше че е пълно хахо...Тръмп беше първия и единствен президент в историята на Сащ,,до сега..който 100 процента имаше СЕРИОЗНИ психически отклонения..,,ДЕМОКРАТИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ОБЕДИНЕНИЕ..А ТОЗИ МАЛОУМНИК ТРЪМП ОСВЕН ДА СЕЕШЕ РАЗДЕЛЕНИЕ И ДА ГОВОРИ КОЛКО Е ВЕЛИКА АМЕРИКА ...ДРУГО НЕ ЗНАМ ДА Е ПРАВИЛ.....ЦЯЛ СВЯТ СЕ СТРЕМИ КЪМ ЕДИНСТВО..А ТВОЯ ТРЪМП ПОЧНА ДА СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ..НЕКА СЕГА ДА СИ НАПРАВИ 4 СТЕНИ НЯКЪДЕ И ДА СЕ ИЗОЛИРА ТАМ..ЩОМ ТОЛКОВА МУ ПРЕЧИ СВЕТА..ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОБИЧА ДА ПРАВИ СТЕНИ..
  • 17 ФАКТ

    3 7 Отговор
    ..И НЕ ДЕМОКРАТИТЕ..А ТЪПИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ..(КОМУНИСТИ) ВИ ГОНЯТ И ВИ НЕЩАТ НИКЪДЕ..ЗАЩОТО СТЕ ПЪЛНИ БОКЛУЦИ...И БЕБЕ ДА ПИТАШ ЩЕ ТИ ГО КАЖЕ..ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ ПЕД..ЛИ..
  • 18 Йо Несбьо

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Умни хора са американците":

    То така му духнаха под опашката, че замалко не го избраха втори мандат! Или ти пропусна оспорваните избори?!

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Каето си е право

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Фъкофф":

    Право си е !На ганчо багажа никой не воже го стигна !Даже и децата на запад се раждат с повече!
  • 21 Моля

    7 1 Отговор
    ‘Ква холивудска звезда е тая бе? Хахаха!