Last news in Fakti

23 Ноември, 2020 17:33 6 697 12

Излезе наяве премълчавана тайна за Меган и Хари

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • принц хари и меган маркъл-
  • тайна

Херцогинята на Съсекс е очернила жестоко кралското семейство

Излезе наяве премълчавана тайна за Меган и Хари - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Откакто Меган Маркъл стана част от кралското семейство, скандалите покрай името ѝ и това на съпруга ѝ принц Хари, са просто ежедневие. Налице е и поредният, след като двамата бяха хванати в поредна лъжа.

Въпреки че двойката вече не е част от кралското семейство и избяга далеч от Великобритания, все още се шуми около имената на херцозите на Съсекс.

Двамата попадат в изключително трудна ситуация и бяха накарани да признаят, че са излъгали и то публично. Най-лошото е, че с деянието си чернят допълнително останалите членове на кралското семейство.

Става въпрос за издаването на скандалната книга "В търсене на свободата". Тя описва живота на Меган и Хари - от първата им среща и завършва с напускането им на кралското семейство. Двойката, както всички знаят, бе описана по много благоприятен начин. Членовете на кралското семейство, начело с Елизабет II - точно обратното, по много негативен начин.

Излезе наяве премълчавана тайна за Меган и Хари
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Те бяха представени като потисници и истински мъчители на Меган, а това от своя страна доведе до голям скандал.

Според близки на двойката Хари и Меган са били много доволни от книгата, но решили да казват, че нямат нищо общо с това.

По време на дело, заведено от Маркъл срещу публикация в британски вестник, свързано с публикувано нейно писмо до баща ѝ, съпругата на принц Хари трябваше да признае, че се е съгласила да участва в създаването на книгата "В търсене на свободата".

Херцогинята се решила на този ход, след като разбрала, че таблоидът, който съди, има доказателства, че именно тя е предоставила на авторите информацията, благодарение на която са написали книгата си. адвокатите на вестника мислели да използват тази информация, за да представят Меган като лъжкиня.

Тогава Маркъл реши да вземе преднина и да поеме удара, като се изложи. Според съдебните документи тя е признала, че взима участие при създаването на книгата.

В изявлението се казва, че тя и съпругът ѝ не са имали личен контакт с авторите, те просто са разказали всичко на приятели и са ги помолили да предадат информацията на издателите.

С други думи Меган признава, че е била информатор за създаването на книгата, която е насочена срещу семейството на кралица Елизабет II. За да не може обаче да бъде директно обвинена, тя просто дава информацията по приятели.

Меган е напълно виновна за атаката срещу кралското семейство. Според експерти това разкритие може тотално да развали отношенията между Меган и Хари и кралското семейство.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    25 1 Отговор
    Кога ще стане ясно, че Меган има патка?
  • 2 Жоро

    24 2 Отговор
    Кога ще се появи порното с Меган
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 45рк4рк

    18 4 Отговор
    Аз очкавах в статията да се разкрие близкото роднинство между тая и шимпанзетата в Африка, което да обоснове, за малкият им наследник, дето ни проглушихте ушите с него, след навършване на 6-тия си месец е "хванал гората" като се е покатерил на една палма и от там викал "у-у-у-у-у-у-у", удрал се по гърдичките с космато юмруче и се чешел по плешивата главица, докато с пръстчето на другата ръка бъркал в нослето от където вадел малки топченца, които изяждал с кеф.
    Ерейската фамиля на английската кралица, скоро ще си получи каквото си е дробила във вековете. Евреите са няколко течения и едните вече искат да "олупкат" тоя дето до сега са на власт. И го правят много добре.
    Разпадът на англисйкото кралско семейство, САЩ, а преди това и на СССР са все деяние на тия, които споменах.

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аман вече от тея

    13 0 Отговор
    Света, пламна от болести и вируси....!
  • 7 Hellish

    7 2 Отговор
    Иначе вярно, очерни им семейството :D
  • 8 Тираджия

    12 1 Отговор
    Тая е боклук и винаги е била! Пропаднала гъска! Ама и тоя един мухлю, ще кажеш, че пунда не е виждал !
  • 9 кочо

    2 0 Отговор
    бебето е черно.
  • 10 Един

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "45рк4рк":

    Тая Меган е много нелицеприятна, да не кажа грозновата!
  • 11 тирбушон

    1 0 Отговор
    Бляк бляк бляк....на бело си е пятно....па и църното си е църно и у червата....
  • 12 12345

    1 0 Отговор
    За съжаление,след Даяна, която се прочу с неподходящо поведение и връзка с Доди Ал Файет и загина бременна от арабина ,сега има негърка.Маркъл е слаба актриса.С принц Хари създаде семейство,за да получи титла/това винаги е мечта на негрите/и направи съпруга си за смях. В България има израз "не видял жена през плет".Засрами цялото Кралско семейство.Когато Хари прогледне просто ще се разведе и ще потърси достойна за него съпруга.