Last news in Fakti

5 Януари, 2021 11:57 4 456 16

Известен астролог за 2021 г.: Уран ще пробуди българите

  • астролог-
  • гал сасон-
  • българия-
  • астрология-
  • хороскоп

Гал Сасон разкри, че ще се наблюдава рядко срещано събитие през тази година

Известен астролог за 2021 г.: Уран ще пробуди българите - 1
Снимка: Shutterstock

„Светлина в мрака“ – така определя 2021 година световноизвестният астролог Гал Сасон. В предаването „Преди обед“ по БТВ той анализира какво вещаят звездите и планетите за нашата страна.

Няколко важни неща ще се случат в България тази година. Първо, Юпитер, планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и талантите за България. Тоест икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 г., особено от март-април.

Едно рядко явление, което се случва на всеки 84 години, ще е така нареченото завръщане на Уран.

"Уран се свързва с революции, бунтове, технологии, иновации, така че може да има нови открития или изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина. Може да са научни открития или пък стартъпи, които ще имат успех. След това Уран ще се премести в дома на семейството. Това означава, че може да има върхове и спадове, свързани с недвижимите имоти, или пък промени в дома и семейството", казва Гал Сасон.

"Често, когато има такова движение на една планета, говорим за пробуждане. Така че ще има много движение в основите на страната. Тоест има шанс за българите да променят из основи отношението си, начина, по който гледат на себе си, на света, на мястото си в света. Ще има промени в самоопределянето на българите", казва ще той.

Уран ще пробуди не само българите, но и Колелото на късмета, което се свързва с енергиите на парите, финансите, новите таланти, допълва астрологът. Това ще се усети много силно през февруари. Може да се случи нещо положително и при дипломацията или пък да има важни решения, свързани с други страни през март.

През юни Уран ще бъде позициониран над Колелото на късмета, което е добре и означава, че ще има успехи, свързани с иновациите, науката, технологията. През ноември също ще е добър период за тези неща.

Другото, което се случва в астрологичната карта на България, са затъмненията от 19 ноември, които за година и половина ще се преместят в Скорпион и Телец, а България е под знака на Телеца. Това означава, че ще има бързо развитие при всичко, свързано с лидерството, промяна в лидерството на страната, в дома и семейството. Това се случва веднъж на приблизително 19 години, така че подобни неща са се случвали и през 1984-1985 г., както и през 1965-1966 г.

"Добрата новина е, че България е двоен Козирог, а Сатурн излезе от Козирог, т.е. през 2021 г. ще може да си поеме глътка въздух. Сатурн и Юпитер за пръв път от стотици години са в първия дом на България, което е свързано с идентичността. Страната ще възприеме нова дефиниция за себе си. Така че ще има добра енергия, свързана с пари, таланти, с това кои сте като нация, но ще има и революции, и непредвидими неща заради завръщането на Уран", казва още Сасон.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бокича съм....

    15 3 Отговор
    Сус,ма да не съм те чул да говориш така.
  • 2 Сила

    15 5 Отговор
    Гражданска война в общество от селяни и еснафи е невъзможна!!!! За жалост!!!! Но нищо не се знае! През 1941 Хитлер беше ма 30 километра от Москва......
  • 3 Ахахах

    23 3 Отговор
    Никъде не се разбра дали ще има революция в съдебната система. Понеже сега няма такава и всичко се свежда до смазване на неудобните.
  • 4 Последния Софиянец

    24 3 Отговор
    А дано!По скоро глада ще ги разбуди.На гладно не се спи.
  • 5 Диверсант

    18 0 Отговор
    😁😁😁😁😁😁.. Само къде е забравил да каже че след 160 дена протести правителството ще падне. Ще има избори, българите ще гласуват масово, защото новите политици ще са извънземни не корумпирани, а старите ще са в затвора 😁😁😁😁😁
  • 6 Статистик

    8 1 Отговор
    Тоест икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 г., особено от март-април.ТОЗИ ХОРОСКОП ДА НЕ ГО Е ОРЪЧАЛ ГЕРБ ПРЕДИЗБОРНО?
  • 7 Медуза

    3 3 Отговор
    Какво казва Гал Сасон не ме интересува-важно ми е какво казва Гал Гадот.
  • 8 селтак

    4 5 Отговор
    Ха,ха,ха,ха тоа не е добре със главъта! Дорде не зачеркнем комунягите оправия нема!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 астролог ли

    2 3 Отговор
    какъв астролог , защо не предсказа пандемията.
    Върви след събитията както казва президента, и хвърля предсказания.

    САСОН / прическо такава
    Спомняте ли си, че по времето на социализма имаше една прическа, която се наричаше „сасон“
    защо не предсказа пандемията
  • 11 ТаУмВзе

    2 1 Отговор
    Явно лекарствата не са ефективни. Робът ще си спинка и това е. Кое?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Behemoth

    3 2 Отговор
    Нищо не може да събуди тия загубеняци....като ги гледам и ми се плаче...
  • 14 пробуждане

    6 0 Отговор
    За българите и уран ще има във ваксините?
  • 15 Добре, че не отидох на Марс

    2 1 Отговор
    Та останах на Уран...!
  • 16 Чудесно

    0 0 Отговор
    Крайно време беше да се пробудят. Заспал дълбоко народ. А дано.