Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 19:27 6 835 37

5 неща, с които жените прогонват мъжете

  • връзка-
  • брак-
  • мъж-
  • жена-
  • отблъскващи

Мъжете споделят кои са нещата, които ги карат да сложат край на една нездрава връзка

5 неща, с които жените прогонват мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Представете си, че сте в стабилна връзка, хоризонтът изглежда безоблачен, докато в един момент не бъдете „изненадани“ от желанието на вашия партньор да се разделите. Преди да извадите всички обидни думи от речника си и да ги изкрещите по негов адрес, може би трябва да се вгледате в себе си. Възможно ли е самите вие да сте предизвикали раздялата, без дори да го осъзнавате?

Обикновено, когато има проблем, жените искат съвет от приятелки или четат статии в списания и интернет. Въпреки че тези източници са полезни и могат да дадат адекватна информация, в някои случаи е по-добре да почерпите информация от първоизточника. Време е мъжете да изкажат своята гледна точка. Именно по тази причина следващите редове са на базата мнения на различни и случайно подбрани представители на силния пол, пише Флагман.

С какво жените прогонват мъжете?

1. Променят се, когато усетят сигурност.

В началото всяка вечер жените лягат със секси нощница, докато в един момент престава да им пука в какъв вид ще появят пред мъжа до тях. Докато ходят на срещи, жените изглеждат винаги зашеметяващо, говорят мило и винаги са усмихнати. След това обаче започват да присвиват сърдито устни и да се карат на висок глас. Разбира се, никой мъж не трябва да очаква жената да изглежда перфектно във всеки един момент. Те очакват просто да не са свидетели на „пълна промяна“, и то негативна и скоростна.

2. Не дават достатъчно пространство.

Мъжете, също както жените, могат да се почувстват в капан, когато някой отнема от личното им пространство. Всеки човек има нужда от малко време за себе си, без значение дали ще го прекара сам или в компанията на приятели. Мъжете смятат, че всяка интелигентна жена знае, че човек има нужда от лично пространство и е достатъчно уверена, за да го осигури, без през главата ѝ да минават налудничави мисли за изневяра.

3. Искат прекалено много неща.

Жените имат големи желания и амбиции, а понякога твърде големи. Когато една дама започне да изисква нереалистични неща от партньора си, тя автоматично го отблъсква. Няма как един средностатистически мъж с нормална заплата да може да си позволи двуетажна къща на морето, последния модел кола на любимата марка, кредитни карти без лимит и така нататък. Обикновено, когато мъжете се осмеляват да възразят, те получават обвинения, че са мързеливи, самодоволни и без никакви амбиции.

4. Не казват това, което наистина мислят.

Мъжете не могат да четат мисли. Повечето от тях не могат да разберат какво иска жената до тях, освен ако тя не го каже в прав текст. Това не е изненада, защото както е известно, жените са по-сложни комуникатори. Те са по-умели в тънкостите и жестовете, израженията на лицето и езика на тялото. По тази причина двата пола много трудно успяват да комуникират успешно. Например една жена може да каже „Не, няма проблем“, но по начин, който буквално да „крещи“, че всъщност има проблем. Някои мъже обаче не могат да разпознаят знаци като скръстени ръце, минимална промяна на гласа или пък потропване с крака.

5. Няма сексуална страст.

За повечето хора сексът играе важна роля във връзката. По тази причина има две неща, които не трябва да се случват със секса, ако и двамата партньори искат връзката им да продължи. На първо място сексът не трябва да бъде лош. Правенето на секс е като карането на кола – някои хора са добри, а други направо експерти. Неприятен момент е фактът, че никой точно не може да дефинира какво е „лош“ и какво „хубав“ секс. Обикновено мъжете се оплакват от липса на ентусиазъм, липса на ритъм, въображение и лоша техника. На второ място сексът не трябва да доскучава. Невинаги скучният секс е равен на лош секс. Но в никакъв случай не може да се сравни и с хубавия секс. Скучният секс в повечето случаи означава винаги да правите секс на едно и също място, по едно и също време и в една и съща поза.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    9 22 Отговор
    За кой жени става, въпрос, че това напоследък, хич не ми е ясно...!?

    Коментиран от #3, #17

  • 2 РАДИО ЕЛТО

    6 20 Отговор
    всичко е строго индивидуално
    а жените са като горски ЦВЕТЯ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤👌👍❤
  • 3 РАДИО ЕЛТО

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    от къде сте Лора

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 4 казанова

    6 12 Отговор
    Само б.й,и корАв леб.И никоя нема да те гони.
  • 5 Азазел

    10 6 Отговор
    То защото на мъжете им пука как изглеждат. И не само това...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Жаноария

    2 10 Отговор

    До коментар #3 от "РАДИО ЕЛТО":

    От къде е и на колко години е....?!
  • 9 темерут

    20 14 Отговор
    пърдят, миризмата им между краката, размазания пастет между бузите им,.., нечисто плътността, миризмата от пот...

    Коментиран от #22

  • 10 hit&run

    14 9 Отговор
    Чести и агресивни нападения с летящи чинии и други тежки(и остри) предмети в кухнята, истерия, главоболие, и най вече - мрън, мрън, мрън, мрън.
  • 11 Гост

    14 10 Отговор
    Къде оставихте синдромът "мама"? Мама това, мама онова.... Тръгваме на почивка - да вземем и мама. Отиваме на ресторант - мама ще дойде с нас. Сякаш не съм се оженил за млада мацка, а за майка й.
  • 12 Хемус

    4 0 Отговор
    Курти забрави за Лора!И тя като Милена не те брой за жив

    Коментиран от #13, #14

  • 13 РАДИО ЕЛТО

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хемус":

    така е ник ХЕМУС
  • 14 РАДИО ЕЛТО

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хемус":

    ник ХЕМУС тоя КУРТИ много ме гаври и в статията на госпожа МАРИНОВА
  • 15 БЪЛГАРИЯ

    5 0 Отговор
    никоя жена не се връзва на БАЙ КУРТИ
    МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ
  • 16 Зик.

    8 5 Отговор
    С мързел , нечистоплътност, смотана готвачка , малък или никакъв мозък. Лакомия, жажда за пари , смотла, кифла, задръстенячка, грозна като смърта.
  • 17 Митко

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    За всички!
  • 18 Буха ха

    0 5 Отговор
    Никой да не ляга, тази нощ ще се разкрие истината за Венелина
  • 19 Куртизан

    3 6 Отговор
    Забравихте прекалено разширените отверстия тип кофа
  • 20 А бе

    0 0 Отговор
    Събинче тези съвети са за теб. Пожелавам ти скоро да си намериш мъж и да успееш да го задържиш,
  • 21 Бързака

    4 1 Отговор
    Най после нещо верно.НО зависи някой жени дами сега АКО един мъж е много красив СИ НАМАЛЯТ ИСКАНИЯТА СИ КЪМ НЕГО. Това че някой Дами основно искат пари е кофти имат проститутски наклоности.КАДЕ ОСТАВА ЛЮБОВТА!
  • 22 787977

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "темерут":

    Това важи повече за мъжете отколкото за жените
    Мъжете миришат в пъти по-силно и остро от жените, това е научно доказан факт. Хигиената им е на много по-ниско ниво, от личната такава до колата дори.
    Само едни претенции, а насреща нищо, затова такива мъже биват игнорирани от жените, разбираемо.

    Коментиран от #23

  • 23 темерут

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "787977":

    Аз с мъже не съм бил, затова пиша кое отвращава мен от жените. Гледаш я осукана, изгладена, наконтена..., съблечеш я, УЖАС. Съжалявам, но секс с противогаз не мога да правя. Отделила е време за външния си вид, но за тялото си никакво. Жената я възприемаме като Цвете, нека ухае така и като е гола.

    Коментиран от #24, #25, #26

  • 24 7687977

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "темерут":

    Явно ти имаш комплекси по отношение на миризмата, която излъчваш и затова ги проектираш върху жените.
    Питай жена била с монтьор например, никога няма да повтори, ниска хигиена, ръце като шкурка, мръсна кола, въобще хигиена нулева, преди да го съблечеш, а след това и противогаз не върши работа, ужас.
    Тези мъже имат най-големи претенции, а те самите миришат от километри и отблъскват с посредственост
  • 25 мастъра

    7 1 Отговор

    До коментар #23 от "темерут":

    Никой не ухае като цвете, това са клишета...
    Всички знаят, че мъжете миришат много по-силно от жените, това е природно заложено
    Само комплексираните мъже коментират жените по такъв елементарен начин, а причината е повече от елементарна - жената обикновено им е била шута и те просто избиват комплекси с подобни коментари.
  • 26 до монтьора74

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "темерут":

    Не е зле да погледнеш първо себе си, преди да пишеш.
    Само като се сетя как "ухае" харманлийското кебапче с изтекъл срок на годност и ми призлява, никога повече.
    Никакъв противогаз не помага, миризмата на динката дори облечен, да не говорим съблечен, те праща директно в безсъзнание, иначе претенциите са големи, покритието никакво го няма.
  • 27 темерут

    3 2 Отговор
    И да ме нападате, миризмата ви пак си остава. Просто поддържайте хигиена. Къпете се редовно, а не да чакате Неделя. Нападките ви няма да ви отърват от миризмата, а Банята

    Коментиран от #28, #29

  • 28 реално

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "темерут":

    Отново грешиш - това не са нападки, а мнение, различно от твоето.
    Явно имаш голям комплекс относно миризмата ти, явно жените знаят това и затова те избягват и единственото, което ти остава е да ги плюеш по форумите.
    Няма нищо по-жалко от отхвърлен озлобен мъж, с харманлийско кебапче с изтекъл срок на годност,което смърди от километри и дори банята не помага,динка,такива хора смърдят отвън навътре и обратно. Факт.

    Коментиран от #32

  • 29 джедай

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "темерут":

    Хората, които имат най-големи претенции за хигиена, обикновено са тези, които миришат най-много.
    Само комплексите им са по-големи от миризмата, която излъчват.
    Обикновено това са ниско образовани хора, които са изпълнени със злоба и имат огромни комплекси в общуването си с жените.
    Често въобще не стигат до втора среща, а първата е тотален провал поради липса на умения да задоволят една жена, ниска хигиена, неподдържани ръце като шкурка, мръсна кола, въобще хигиена нулева като цяло.
    Само с едни претенции не става...

    Коментиран от #30, #33

  • 30 точно

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "джедай":

    Точно така е, много добре казано.
    Колкото по-големи са претенциите на един мъж, още по-големи са комплексите му.
    Да беше погледнал първо самия себе си и собствената си миризма, тогава да коментира другите.
  • 31 темерут

    4 1 Отговор
    Поддържайте хигиена и учете децата си на това. Всички знаем нивото на хигиена в България. Отказах се да ползвам градски транспорт, миризми всякакви
  • 32 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "реално":

    Защо да има комплекс, човека? Вие говорите за неговата миризма и се мислите за умна. Той говори за вашата и вече имал комплекс?!?! Май вие сте с комплекса.

    Коментиран от #34, #35

  • 33 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "джедай":

    Жените имат големи претенции за хигиена. Значи ли това, че те миришат най-много?
  • 34 съвсем не

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    Не, не е така, определено изобщо не сте в час, дяка, комплексите ви си личат от километри. Мъжете, които имат най-големи претенции към жените, не само към хигиената, а като цяло, те имат най-големи комплекси.
    Коментарът Ви го показва, явно дори не сте прочел преди да се изказвате по въпроса.
    Прочетете първият коментар на въпросния господин- арогантен и циничен, което показва три неща- комплекси, отритнат мъж и ниска летва като цяло.Факт.
  • 35 джедай

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    Явно всяко мнение, различно от Вашето, не Ви понася на егото, дяка. Може да се мислите за много умен, доброто в случая е, че вероятно само Вие смятате така. За щастие на всички останали.
    Покритието е далеч по-важно от претенциите.
  • 36 един с пикап

    1 0 Отговор
    Малките хора и отхвърлените мъже,дяка, имат най-големи комплекси, обикновено се опитват да компенсират плюейки жените по форумите, тъй като нямат реален живот. Там жените ги игнорират и и със сигурност има защо.

    Коментиран от #37

  • 37 така е

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "един с пикап":

    Много правилно, комплексираните мъже са с най-големи претенции за всичко.