Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 12:11 7 889 11

Криско с рекорд за най-много мръснишки ...

  • криско-
  • видео клип-
  • рекорд-
  • секс сцени-
  • чалга-
  • сузанита

Рапърът успя да включи четири различни секс сцени с едни от най-популярните, към момента на заснемане, плеймейтки в един клип -  „Лош или добър“ през 2017 година

Сексът продава по света, ала и у нас родните изпълнители го осъзнаха и го превърнаха в бизнес, когато стане реч за клипове.

В това отношение рапърът Криско е рекордьор, пише flagman.bg. Той успя да включи четири различни секс сцени с едни от най-популярните, към момента на заснемане, плеймейтки в един клип - „Лош или добър“ през 2017 година. Многообразните секс сцени са представени по сравнително деликатен начин. По време на женско парти с преспиване, където всички присъстващи са тайно влюбени в Криско. Всяка една от тунингованите девойки си спомня с блаженство за палавите моменти с рапъра. Изпълнителят се появява на женското събиране и е награбен от плеймейтките, които го завличат в спалнята и започват да го събличат.

Сузанита изгрява в поредното мръсно видео към най-новата песен на изпълнителя Даниел „Бомба, бомба“. Парчето е едва второ за но изгряващи изпълнител. Там Сузанита припява със силно обработен глас и позира в изключително брутални пози по бельо, с маска около очите. Въпреки възмутителното минало на изпълнителката, новият клип заснет преди 18-тия ѝ рожден ден успява да надхвърли досегашните скандални изяви. В клипа Сузанита показа за последно гърдите си преди си сложи силикон. В него се вижда и как по това време още непълнолетната дъщеря на Мурат се целува страстно с друго почти голо момиче на желязна маса.

През 2018 година Сузанита разгневи СЕМ с клип към песента „К‘во става брат“. Там тогава шестнадесет годишната по това време певица прави орална любов в кола. Клипът тогава не беше свален, защото все пак нямаше детайли, освен навеждането на тийнейджърката към скута на другия изпълнител на песента Ангел.

Лекият жанр е най-подходящото поле за изява на изпълнителите в неприлични сцени. Едно от доказателствата за това е общото парче на Емануела и Галин "5,6,7,8" от 2018 година. Клипът представя двете чалга звезди сред 50 статисти, всички облечени в разкрепостено облекло на снимачната площадка, напомнящата интериора на нощен клуб. Сцените на групов секс се преплитат с имитация на интимен акт между Галин и Емануела, като на места Галин застава гол пред прозореца.

Друг подобен клип от същия жанр предизвикал бурна реакция е този на Яница към песента „Върнах ти го“ от 2016 година. Слуховете носят, че провокативните секс сцени са коствали глоба на продуцентите, а изпълнителката била следена изкъсо от СЕМ.

Във видеото към песента Мистър Килър, която е със значително по-малко гледания по музикалните платформи можем да се натъкнем на секс сцени, голи тела и линии кокаин. Скандалния клип предизвика бурни реакции и неодобрението на родители. И въпреки че идеята бе този клип да е от най-гледаните български клипове, така и не се получи, но пак събра доста почитатели.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малко простоват

    5 22 Отговор
    Но си е добър Криско, щом прави хитове...!

    Коментиран от #5

  • 2 Д риско

    27 2 Отговор
    Божкеее..каква поми@
  • 3 Пандизко

    27 2 Отговор
    Ако дойде в затвора такива сцени ще снимаме че ще вземе Оскар

    Коментиран от #8

  • 4 Хеви Метъл

    16 1 Отговор
    То в рапа е така слушаш с очите . Защото клипа е важен ,а не какво се пелтечи в текста. И без това не се разбира повечето , то няма ни смисъл са римуване на различни думи.
  • 5 И доста грозноват.

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Малко простоват":

    На тоя като му видя носа и ми се повръща толкова ли няма пари да си направи една носопластика???? 👃👃👃
  • 6 Таисъна

    11 2 Отговор
    Ние с апапите, преди няколко години се опитахме да му коригираме физионаомията, когато една нова година ,тоя се прави на мъж в хотел "Арбанси"- Г. Оряховица. Ама явно случаят е патологичен и не търпи естетичаски корекции към добро.
    Нищо. Те и феновете му толкова имат разбиране от естетика, така че ще кара така ,завалията.
    п.п.
    Beнeлино, пaчa смачкана! Не можеш да ми блокирап IP-то, така че се примири!

    Коментиран от #9, #11

  • 7 moiraine

    12 2 Отговор
    Син е на земя просташка син е на просташко племе. Пфу!!!
  • 8 Fuckti

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пандизко":

    Ами, като стой та гледай. То в днешно време все такива филми точат за Оскарите. Масово хейташко йебане.
  • 9 Fuckti

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Таисъна":

    Жалко, че не сте успели. Що не пробвате още веднъж, с по-голяма терапевтична доза, много хора ще са ви благодарни.
  • 10 Ако те обиждат красиви

    1 1 Отговор
    Малко по друго ги приемаш нещата, но цял живот да те засягат изруди, особено е гадно, ако са най близките, тогава ти иде да го,, гръмнеш,, ЕСММ..и таласъма...!
  • 11 Рари

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Таисъна":

    Явно бая джендъри сте били щом се налага няколко човека да бият един, че и 50 кг Крисо