Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 22:31 8 279 10

5-те най-опасни и коварни жени според зодията

  • жени-
  • зодия-
  • опасни-
  • коварни

Лъвовете са на първо място

5-те най-опасни и коварни жени според зодията - 1
Снимкa: Shutterstock

Астролозите разкриха кои са най-опасните женски зодии. От тях трябва да се страхуват не само мъжете, които в даден момент просто може да се окажат тяхна жертва, но и жените. Представителките на 5 знака не се спират пред нищо и действат, водени единствено от собствените си интереси. Те успяват с лекота да получат желаното, независимо от това дали обектът на техните желания е свободен или не, пише flagman.bg. Ето кои са тези зодии.

5-то място: Везни

Жените Везни са много хитри съблазнителки. Те полагат изключително много грижи за себе си и съвсем естествено винаги са заобиколени от много мъже. Но дамите Везни определено имат предпочитания към семейните господа. Вярно е, че ролята на любовница не ги устройва, но те искат да носят официален статут и го постигат с лекота. За съжаление, щастието им никога не е трайно.

4-то място: Козирог

Жените Козирог са изключително егоистични. Ако се влюбят в мъж, който има семейство, това няма да ги спре. И дори да се провалят, няма да се откажат от "жертвата" си - ще намерят начин да си отмъстят.

3-то място: Овен

Жената Овен е прекалено меркантилна. Тя се ръководи не от чувство на любов, а от желанието да си осигури материално благополучие. Но не бива да се отрича, че тя знае как да направи един мъж щастлив.

2-ро място: Водолей

Семейните мъже са като магнит за жената Водолей. Тя наистина се влюбва и се отдава изцяло на мъжа. Затова за нея не е трудно да го откъсне от семейството му. Подобни бракове се оказват доста силни.

Първо място: Лъв

Жените от зодия Лъв обичат конкуренцията в любовните отношения. За тях е много важно да отблъснат мъжа от друга жена - по този начин самочувствието им се повишава и те се чувстват като истински кралици. Но, за съжаление, жените от този знак не знаят как да изградят силни семейства.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gosho

    36 8 Отговор
    Всичките са еднакви и коварни.
  • 2 Дидем

    5 5 Отговор
    Овен съм. Сега и коварна ме спретнаха в някакви писаници. Меркантилна?! Ако любовта ми към хазарт е материалност, значи съм и материалистка. Последното изречение, ъ не го тълкувам аз..
  • 3 хахахахахаха

    13 6 Отговор
    жените имат две основни зодии змия и онази другата за която само сме чували за тях но не сме ги виждали
  • 4 Най коварната

    7 1 Отговор
    Ми те се надпреварват по простотия и коварство , ама има и мъже който по нищо не им отстъпват.
  • 5 Мучо

    3 0 Отговор
    Вени, ти от коя зодия си?
  • 6 Екстра

    2 4 Отговор
    Нека, се видят....!
  • 7 пиленце

    8 1 Отговор
    Ако вас дами ,ви е обидил някой мъж, не се сърдете, усмихнете му се мило и му кажете:
    - Явно, оная ви работа е доста къса, щом езикът ви е така дълъг...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сам си го призна

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "селтак":

    Сам си признава обаче , че е "селтак" . Евала дядка поне знаеш , че си вмирисан.... на село "чешма" няма ли бе злато ....
  • 10 Батман

    0 0 Отговор
    Жената котка към зодия лъв ли би трябвало да се отнася?