Last news in Fakti

13 Март, 2021 09:43 5 773 14

"Господари на ефира" осмяха интервюто на Меган Маркъл и принц Хари (ВИДЕО)

  • господари на ефира-
  • интервю-
  • меган маркъл-
  • принц хари

Според Меган, която говори на чист български, не е редно цялата фамилия да живее в къщата на бабата - Бъкингамският дворец

От шоуто "Господари на ефира" осмяха скандалното интервю на Меган и Хари пред Опра Уинфри. Българският дублаж поставя нещата в съвсем различна светлина и отговаря на някои екзистенциални въпроси, сред които: Как се живее с цялата рода в Бъкингамския дворец? Разпродала ли е бабата имотите? Кой охранява принца и актрисата?

В бг варианта Меган заявява, че след като е станала част от британското кралско семейство е решила, че ѝ трябва охрана и, разбира се, е пожелала най-добрия агент сред агентите - Джеймс Бонд. За съжаление, нямало кой да ѝ обясни, че този персонаж е плод на филмова измислица.

После тя най-скромно поискала една вила на Черно море, но и това ѝ било отказано с мотива, че имотът е дворец, собственост на Владимир Путин и се намира в друга държава.

Според Меган, която говори на чист български, не е редно цялата фамилия да живее в къщата на бабата - Бъкингамският дворец. Там било "като в дядовата ръкавичка", а срамежливо момиче като нея не може спокойно да излезе гола от банята, при положение, че през 900 стаи може да е деверът ѝ.

Комичните оплаквания на херцогинята не спират дотук. След премеждията тя споделя, че с Хари решили да се преместят в Канада в отдалечен имот на кралското семейство, за да са сами, но уви, оказало се, че страната има 30-милионно население, а най-големият ужас бил, че Кралицата вече не притежавала Канада, била разпродала и всички имоти там.

Всичко това накарало Меган да се почувства разочарована, мечтаела да се ожени за принц, а трябвало да се насочи към нърдовете в училище.

Това са само част от "култовите" реплики на Маркъл пред Опра. Вижте още във видеото.

💥😂 Меко казано сензация: 🇧🇬 българския дублаж на интервюто на Мегън Маркъл и принц Хари, проведено от Опра Уинфри, поставя нещата в съвсем различна светлина 👇

Posted by Gospodari on Thursday, March 11, 2021


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Супер сте

    40 8 Отговор
    Господарите казват това, което другите премълчават.
  • 3 бушприт

    25 3 Отговор
    Нe e рeднo цялaтa фaмилия дa живee в къщaтa нa бaбaтa - Бъкингaмcкият двoрeц. Тaм билo "кaтo в дядoвaтa ръкaвичкa", a cрaмeжливo мoмичe кaтo нeя нe мoжe cпoкoйнo дa излeзe гoлa oт бaнятa. ПРАВИЛНО!
  • 4 Белгиеца

    26 4 Отговор
    Много як дублаж. Смея се с глас-браво, получило се е добре.
  • 5 Хахаха

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Да им пи.ам на особите и човешкото чувство за нужда да лази в нечий крака
  • 6 Цивилизация, прогрес, таратанци

    6 2 Отговор
    Независимо дори и от едните и от другите "и тя все пак се върти". Виж, ако им "дадът опорна точка", могат и да я преместят (земята, де), но главното, независимо от всичко, си остава размера на хонорара (парите, де). Готови са на маймуни да се направят, но за повече.
  • 7 Тъмен субект където има

    8 2 Отговор
    Там е неиминуемо,, комедията,,...!
  • 8 Павел Пенев

    9 14 Отговор
    Няма ли кой да осмее плоския хумор на тези господари–помияри.
  • 9 Казаха ви нещо

    1 8 Отговор
    важно, но го пропуснаха ”големите коментатори”, защото са в услуга на световното статукво. А вие продължавайте да се радвате на простотиите на ”Господарите”.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Behemoth

    1 9 Отговор
    Честно казано не виждам що толкова ги плюят .... всъщност са симпатична двойка ....нищо общо с брат му и жена му дето струят от фалш и са доста грозни ....тая Даяна също беше е.б.аси грозната коб.ила и Чарлс изглежда доста по аристократично до камилата хахах..

    Коментиран от #13, #14

  • 12 ПЕНКО

    1 5 Отговор
    ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕИМЕНУВАТ НА : - Г Ъ З ПОДАРЪК НА ЕФИРА !!!!!!!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Няма как

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Behemoth":

    точно вие простолюдието смес от по..мак,и .иганин,да го разберете.