Last news in Fakti

5 Април, 2024 11:58 3 467 4

Пристигането на принц Хари заплашва Уилям и Кейт

  • принц хари-
  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • великобритания-
  • лондон-
  • завръщане-
  • кралско семейство

Името на Хари присъства сред гостите на церемонията по откриването на Invictus Games в Лондон

Пристигането на принц Хари заплашва Уилям и Кейт - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Още един кошмарен проблем надвисна над главите на покосената от рак Кейт Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям. Принцът и принцесата на Уелс са изключително притеснени от евентуалното посещение на принц Хари във Великобритания, съобщава The Mirror.

Очаква се по-малкият син на краля да се завърне в Обединеното кралство, за да присъства на церемонията по откриването на Invictus Games в Лондон на 8 май. Въпреки факта, че визитата на херцога на Съсекс все още не е официално потвърдена, името му вече е посочено сред гостите на официалното събитие. Под въпрос остава присъствието на съпругата му Меган Маркъл. Ако тя реши да го придружи, това означава, че и двете им деца Арчи и Лилибет може би ще посетят Обединеното кралство.

Според кралския експерт и биограф Том Куин, бившата американска актриса ще остане в Калифорния, тъй като е заета с трескавата подготовка около старта на собствения си бранд American Riviera Orchard. През последните години тя нито веднъж не посети Великобритания, като предпочиташе да остане и да се грижи за малките деца на двойката.

"Хари знае, че ще трябва да се връща във Великобритания от време на време. Той винаги се чувства по-сигурен, ако Меган пътува с него, но тя не планира да го прави скоро", казва Куин. Той добавя, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са изключително притеснени от предстоящото посещение на Хари.

"Уилям и Кейт са много нервни. Независимо дали Хари дойде сам, или с Меган, ще има трудности", казва Куин.

Експертът също така отбеляза, че в момента сътрудниците на кралското семейство се опитват да планират събития по такъв начин, че да избегнат "неловкост и неудобство". Според Куин дори се обмисля вариант, при който братята да се появят за кратко заедно на публични места. Така принцовете ще могат да докажат, че се отнасят уважително един с друг.

"Това е въпрос на по-малката от двете злини. Ако Хари дойде в Обединеното кралство през май и избегне брат си и Кейт, ще се появят по-вредни спекулации, отколкото ако двамата се опитат да закърпят нещата, справяйки се с една кратка среща", посочва той, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интелигентните

    9 0 Отговор
    Журналисти слагат чуждиците в скоби!
    Не се демонстрира знаетето на език. В случая, явно не се знае превода на написаното на латиница/ английски!
  • 2 Плиткоумни...

    7 2 Отговор
    ....тъпанари и снобари са тия двамата

    Коментиран от #4

  • 3 Мейт Киддълтън

    6 2 Отговор
    Защо пуснаха фалшивото клипче на Кейт в което разказва как ще ке бори с рака, с фанелата и прическата от стар клип от 2016г? Клипът е толкова фалшин, че като си движи ръцете изчезва пръстенът й, а райетата на блузата й хвърлят райета на сянката. Песента на птиците се повтаря циклично, а Кейт мига през абсолютно точно равни интервали. Отзад фонът е размазан и не потрепва.

    Дано да е жива, че май ще й намерят двойничка.
  • 4 Къдя отиваш може би

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Плиткоумни...":

    Къде са те? къде си ти ?