Last news in Fakti

28 Март, 2021 17:33 4 773 3

Най-добрите родители според зодията

  • родители-
  • деца-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Звездите могат да повлияят много на живота ни, дори и на това как ще отгледаме децата си

Най-добрите родители според зодията - 1
Снимка: shutterstock

С течение на времето всяка двойка решава да си има бебе, но дали ще се справи с отглеждането на това дете добре?

Факторите, които определят това са наистина много, но влияят ли и звездите по някакъв начин. На първо място Луната влияе на броя деца, които ще имате. Комбинациите ѝ с някои планети могат да определят колко точно деца ще има една двойка. Именно разположението на звездите и планетите ни издава и дали ще бъдем добри родители.

Ето и кои са зодиите, които сякаш са родени за това и се справят чудесно в отглеждането на деца.

Рак

Според астрологията най-добрите родители са именно Раците. Те са много чувствителни и успяват да направят децата си привързани към тях. Добре е Раците да имат няколко деца, това би ги направило наистина щастливи. Представителите на тази зодия са готови на абсолютно всичко за децата си.

Дева

Подобно на Раците и Девите смятат, че е техен дълг децата им да растат в щастливо и здраво семейство. Девите се стремят да имат наследници. Те дават на децата си само най-доброто и претендират да отглеждат потомството си "компетентно". Девите са пример на децата си как да успеят в живота. Обикновено децата им се грижат за тях на старини и дълбоко ги уважават.

Скорпион

Скорпионите обожават да гледат деца. Това им се отдава и всичко вършат с лекота. Те имат силен характер и не се изнервят от дреболии. Въпреки че Скорпионите са трудни характери, то децата просто ги обожават и ги смятат за невероятни. Връзката, която се създава между родител Скорпион и децата му, е наистина силна и завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ишу и Парашка... Хермес., Клисарката, ДК

    7 1 Отговор
    С една дума, да, ама не....!
  • 2 Брендица

    3 0 Отговор
    Не зная кои са добри родители. Зная обаче, че лош е тоя, който се е отказал от детето си. За такава гад прошка няма!!! Даже и Бог ще го накаже..
  • 3 Нищу де

    1 0 Отговор
    Чужди дяца има...... под ръка, грижи сериозни за тях и затова вижда Бог....!