Last news in Fakti

4 Април, 2021 14:35 7 197 11

Дъщерята на Стоянка Мутафова празнува рождения си ден на гроба на майка си

  • стоянка мутафова-
  • мария грубешлиева-муки-
  • рожден ден-
  • 70 г.

Усмивката в празничния ден ѝ връща мениджърът на Стоянка - Евгени Боянов

Вчера единствената наследничка на великата ни актриса Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки посрещна 70-ия си юбилей на гроба на майка си.

"Отидохме сутринта на гроба на Стоянка с Евгени. Моят рожден ден ѝ беше любимата дата и затова избрах да бъда там. Болката по нея не минава, липсва ми", разкри Муки пред "Телеграф".

Голямата ни актриса много пъти е говорила на дъщеря си за нейното раждане. "Родила съм се в ден неделя, в 11 часа. Не съм издържала до края и съм се появила на бял свят в 8-ия месец", казва Грубешлиева, която дни преди личния си празник призна, че не празнува рождения си ден, откакто майка ѝ си е отишла.

"Не празнувам. Днес щастие намерих, когато отидох на гроба на майка си. Много ми липсва, това е истината. Времето минава, но болката остава", отбелязва с тъга Муки.

Усмивката в празничния ден ѝ връща мениджърът на Стоянка - Евгени Боянов, който изненадва рожденичката с бутилка шампанско и ръчно нарисуван портрет на непрежалимата Мутафова.

"Знаех какво ще я зарадва. Нея я радват нещата, свързани със Стояна, затова смятам, че този портрет я направи истински щастлива. Подарих ѝ още монета с образа на Богородица, за да я пази и закриля, и ваза с цвете", споделя пред ежедневника Боянов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    44 0 Отговор
    Това, че е посетила гроба на майка си на рождения си ден, не значи че си е празнувала рождения ден там,евтини журналистически трикове.
  • 2 12345

    17 3 Отговор
    Е, и?
  • 3 Стига рива!

    19 4 Отговор
    Върви да гласуваш!
  • 4 Стоянов

    19 0 Отговор
    Сори ама тази съвсем е изплискала легена, слушах и интервюто след опелото на Татяна Лолова, лоша работа.
  • 5 Почитател

    8 3 Отговор
    Цяла България скърби за ВЕИКАТА Стоянка Мутафова! Няма да я забравим баба Гицка в нейното неповторимо изпълнение. ВЕЛИКА!! Ние споделяме скръбта ти Мария! Бог да прости!

    Коментиран от #10

  • 6 Присмехулко

    29 5 Отговор
    Ще празнуваш там како Муки, след като тая нещастница Стояна
    цял живот те е влачила на гърба си, защото нямаш и ...един ден трудов стаж !
  • 7 Таня

    4 5 Отговор
    Мила Муки, и аз преди няколко месеца загубих мама, тя беше обикновена жена, но целият ми живот премина с нея, имам и семейство, но мама беше доминираща с любовта си и грижата към нас до последно, отиде си на 91 г. С нея си отиде и част от сърцето и душата ми. Тази липса винаги ще я има, плача при всяка мисъл и спомен за нея, няма ден без сълзи. Мила Муки, зная, че нямаш семейство, твоят живот е бил посветен на твоята майка, но чрез нея ти си се пожертвала и заради нас, които и се радвахме като актриса, искрено се смеехме на комедийните й роли и също много ще ни липсва. Благодаря ти, Мария!
  • 8 Куха Лейка

    15 2 Отговор
    Абсолютно Куха Лейка
  • 9 Миренцето

    7 0 Отговор
    Муки, ЧРД, съчувствам ти. Това е една от най ужасните загуби в живота...
  • 10 антрашпиц

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "Почитател":

    Мммдаа,Стоянка Мутафова е велика.Ам дъщеря й Муки барабуки ко е свършила в нейния живот?Ти знаеш ли я с нещо ,освен ,че е дъщеря на Стоянка и риве постоянно за нещо?
  • 11 хи хи хо

    13 1 Отговор
    Не искам да съдя никого, но ми прави впечатление, че деца на преуспели родители у нас често се оказват нищоправещи и не особено способни.