Last news in Fakti

19 Февруари, 2013 18:13 3 528 0

Синът на Джако дебютира в телевизията

  • майкъл джексън-
  • принс майкъл-
  • син

Големият син на попкраля Майкъл Джексън – 16-годишният Принс Майкъл Джоузеф Джексън старши, дебютира в качеството си на тв кореспондент в Entertainment Tonight, съобщи Си Ен Ен.

Принс Джексън изкарал курсове по журналистика и записал първото си интервю по темата за анимационния римейк на популярното произведение „Вълшебникът от Оз“ на американския писател Лимън Франк Баум. Интервюто тази седмица ще бъде показано неколкократно по ET.

През февруари 2010 г. 12-годишният тогава Принс Майкъл излезе пред публиката, за да получи от името на великия си баща „Грами“ за цялостен принос към музиката, но иначе рядко се появява в светлината на прожекторите. Брук Андерсън, която е преподавала на младежа уроци по телевизионна журналистика, е казала, че той иска да стане добър продуцент, режисьор, сценарист и актьор.

Според адвокатите на семейството, момчето искало да се издържа самостоятелно, независимо че ще получи част от наследството на баща си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА