Last news in Fakti

15 Август, 2021 10:32 13 359 15

Катрин Зита-Джоунс се пусна полугола как върти обръч (ВИДЕО)

  • катрин зита-джоунс

Формите на актрисата винаги са очаровали представителите на силния пол

Катрин Зита-Джоунс се пусна полугола как върти обръч (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Катрин Зита-Джоунс безспорно може да мине за сестра на дъщеря си, поне визуално, въпреки годините си. Актрисата винаги буди възхищение, когато се появи на червения килим - стройни крака, перфектна талия, липса на целулит и коремче.

Формите на Катрин Зита-Джоунс винаги са очаровали представителите на силния пол. Обаче актрисата доста често признава, че не се има за еталон за красота. Тя не полага кой знае какви усилия, за да изглежда секси. Не се подлага на изтощителни диети и на тежки физически упражнения.

"Модата за слаби жени ме плаши. Лично аз мога да ям повече от целия Уелс през уикенда", призна преди време тя в интервю.

В същото време актрисата бързо гори всички калории. Тя от години се занимава професионално с голф, а и все пак въпреки че не е кой знае какъв фен на фитнеса, тя води сравнително активен начин на живот.

Последното видео, което Джоунс качи в профила си скандализира и шокира всички. На него тя е полугола и се подрусва пред камерата.

Звездата е решила да покаже една от тренировките си, а с това предизвика бурни дискусии в социалната мрежа. Във видеото Катрин е облечена с раиран бански и върти обръч.

Не всички последователи на актрисата обаче оцениха положително усилията ѝ.
Според някои Джоунс изглежда много зле в бански костюм, няма талия, а тези упражнения са цирк за привличане на вниманието.
Във всеки случай според нас не може да се отрече, че Катрин има хубава фигура, с която в днешно време могат да се похвалят малко жени и млади момичета. Може би Джоунс не е чак толкова секси, колкото си мислят повечето хора, но с рокля наистина е зашеметяваща, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мда

    29 1 Отговор
    С тоя 80г.дядка около нея, какво да се прави. Трябва да търси внимание от където падне
  • 2 Сссссс

    21 24 Отговор
    Абсолютна гротеска

    Коментиран от #4, #8

  • 3 отегчен

    9 15 Отговор
    Сякаш има заметресение.
  • 4 Хермес

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Сссссс":

    Добре се описваш.
  • 5 Гоуст

    19 8 Отговор
    Като за 50 годишна си е супер Катето, бих и пуснал!
  • 6 РЕАЛИСТ

    13 4 Отговор
    Имала е доста добър пластичен хирург. Имаше сравнения, като млада / нищо особено/ и след интервенцията. Та цялата ѝ кариера на това се дължи.
  • 7 Полугола?

    7 0 Отговор
    Елате на морето на плажа,баш голи и полуголи!Жената си е по бански,голееем кеф за снежинките не помирисали слънце през лятото
  • 8 Анонимен

    10 16 Отговор

    До коментар #2 от "Сссссс":

    Вярно е гротеска. В тяло все още става, но в лицето вече си е баба. Усилията й да покаже колко добре изглежда са жалки и будещи съжаление.
  • 9 Руснаков

    11 12 Отговор
    Имала е тяло преди 30 год.сега извивки не видях...
  • 10 Серж

    6 13 Отговор
    Та няма да влеза в първия нощен клуб и засиля някоя чехкиня ,млада украйнка ,а ми ще се разправям с формите на Дзета Джоунс.Тия от медийте съвсем са откачили
  • 11 Алтер

    6 3 Отговор
    Да поработи за корем. Петдесет преси всяка сутрин.
  • 12 Не става

    8 10 Отговор
    Къде й е талията, ханша, хубави гърди? Няма красиви извивки, като талпа е...все пак, младите мъже имат друг вкус
  • 13 Леле

    4 12 Отговор
    И аз това се чудя, къде и е талията. Подплънки за ханш и пристягаме ли е използвала във филмите преди. В лицето все още е красива, но краката и са бабешки. Старостта не прощава.
  • 14 Наску диаманда

    6 11 Отговор
    Върти, сучи, издала си багажа, не ти ли дава мъжа, да седиш. по 24 часа по процедури..... седи БЯ.. файда няма....!
  • 15 Обесен Язовец

    5 11 Отговор
    Поредната лачена чанта търсеща внимание. Ще започна да ги броя нече.