Last news in Fakti

12 Септември, 2021 17:03 28 304 111

Дънов прогнозирал: Навсякъде ще се лее кръв

  • петър дънов-
  • предсказание-
  • кръв-
  • бяло братство

На друго място той споделил, че ще има сблъсък между бялата и жълтата раса, споменал и държавата Китай

Трудно е да си представим, че бъдещето е предначертано, но някои богоизбрани люде го доказват със своите пророчества. Сред тях е и основателят на Всемирното бяло братство Петър Дънов.

Приживе той получава дарби Свише, с които напътства човека как да живее по законите на Бога и вселената. Осенен сякаш от Светия Дух, методисткият пастор прави и доста точни предсказания за следващия век, че и по-напред. Така още през 1930 г. той вижда, че ще има Европейски съюз, след като държавните граници на Стария континент изчезнат. В тези дни обаче ще започнат да идват чуждоземни народи на вълни, което вече се случва.

„Велико преселение на народите ще омеша славянската кръв. В резултат на това старата Европа ще бъде разтърсена из основи“, пророкувал Дънов.

„Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви голяма омраза между двете класи - крайните елементи. Ще станат големи кръвопролития. Но който народ е по-близо до Бога, лесно ще мине“, казвал пророкът пред учениците си.

„Навсякъде ще се лее кръв. Ще има революции и ужасни експлозии, които ще отекват в редица райони по света. Там, където е имало земя, ще има вода, там, където е имало вода, ще има земя. Това ще бъде наказанието на природата за престъпленията срещу нея, извършени от човечеството“, описвал екологичен апокалипсис Дънов.

"Питате ме кога ще свърши войната. Тя тази война ще свърши, но след нея иде една още по-голяма. Обаче и след тази война хората няма да поумнеят и тогава ще дойде трета война, толкова опустошителна, че човечеството ще оредее. Едва след нея ще настъпи краен мир."

Дънов споделил, че ще има сблъсък между бялата и жълтата раса, споменал и държавата Китай. Запитан кога ще стане това, той отговорил - век след настоящата 1940 г. – значи през 2040 г.

На друго място пък говори, че преди решителното сражение Бог ще се прояви с такова унищожително земетресение, че човекът ще започне да го почита и всичко ще се промени. „Те всички народи ще се въоръжават и приготвят за война, но ще стане такова земетресение, че не ще помислят за война. И война няма да има повече.“

Петър Дънов на няколко пъти спасява живота на вожда Георги Димитров, който също е бил протестант, пише вестник "Монитор".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    89 160 Отговор
    Не ни стигат новите оракули, ами извадихте и тази мумия....

    Коментиран от #27

  • 2 Пракашананда

    40 100 Отговор
    Беинса Мошегията
  • 3 ТаУмВзе

    25 58 Отговор
    Хайде, Пак изгучили на парад!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ????

    87 72 Отговор
    Нали сте християни? Как може да вярвате в пророчества и гадателства! Всички гадатели, пророци и т, н собствената си смърт не могат да познаят, та чак разни световни и национални сътресения!

    Коментиран от #10, #12, #19, #32, #54, #73

  • 6 Олее как димитров е бил протестант

    45 35 Отговор
    Нали е комунис и сталинис

    Коментиран от #18, #53, #80

  • 7 АНАРХИЯ

    22 107 Отговор
    Почваме ги от Фатмака.
    Пълна АНИХИЛАЦИЯ
  • 8 д-р Емилова

    66 90 Отговор
    Писна ми от Ванги, Дънов, червени конци, сини мъниста, Вери Кочовски, Слави Севрюкови и цял отбор шарлатани!!!

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Па то ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА

    38 70 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    ЧЕРКВИТЕ...ГЪРМЯХА,..ти говориш за ..ХРИСТИЯНИ?!?
    КОМУНЯГАТА- РОДИНА ..НЯМА,. ...ТЕ СА БЕЗБОЖНИЦИ, АТЕИСТИ И БЕЗРОДНИЦИ.
    ГЛЕДАЙ ФАТМАКА

    Коментиран от #14, #103

  • 11 не всички

    42 12 Отговор

    До коментар #8 от "д-р Емилова":

    са шарлатани !
  • 12 Милен

    92 11 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    Християните има какво да четат по тази тема - Откровение на Йоан, но смятам, че думите на Дънов са абсолютно в контекста на библейските пророчества. Какво и къде е въпрос на време, но няма да ни се размине така, както сме тръгнали.

    Коментиран от #21

  • 13 Виталия Р.

    8 82 Отговор
    Главни положителни фактори са БИТ - България, Израел, Турция. България е разбита отвсякъде! Израел ще поддаде. Остава Султанът в Турция. Аз го подкрепям докато пази равновесието. Ердоган е Прероденият Султан Мехмед II Завоевателят. Великият Владетел вдигнал Константинопол след опустошението му от римляните

    Коментиран от #56

  • 14 С И К

    38 14 Отговор

    До коментар #10 от "Па то ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА":

    бойко е беше и и ще бъде верен слуга на комунистите които го издигнаха !

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 верваи ми

    25 8 Отговор
    Човека спасил българските евреи благодарение и на Цар Борис търновски. 7 000 от днешна Македония и Гърция. 48 000 от България.
    Прохода на свободата Хаим боаз е тяхното спасение. Оставили са ги за уж да строят пътища.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Милен

    34 15 Отговор

    До коментар #6 от "Олее как димитров е бил протестант":

    Димитров е бил протестант, колкото аз съм космонавт. Майка му обаче е била силно вярваща жена - протестантка. Жалко, че наследникът и не и е давал много поводи за гордост.
  • 19 КОТарАК

    11 12 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    и мен ме е учудвало това-навремето плющях 1 кадъна,,,много готина беше / любов-ала бала , 1 циганка ми даде шампоан за 1 път и все едно нищо..
  • 20 Виталия Р.

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "С И К":

    Да така е! Той не е СИК и няма и да бъде, надявам се☺. По статията Архангел Гавриил е Тройният!!! Християни, мюсюлмани и юдеи-евреи
  • 21 ????

    23 6 Отговор

    До коментар #12 от "Милен":

    Това и без да си пророк може да го кажеш! При 76 години без световна война и население 7 милиарда нещо друго ли очакваш?

    Коментиран от #23

  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    56 13 Отговор
    Пророците са хора,дълбоко виждащи и много знаещи.някой ги наричат-Мъдреци!той е проповядвал -Истини!За това е станал Легенда,както приживе ,така и след кончината си!Колкото до Смърта...Това е естествен био процес!Трябва ежедневно да се подготвяме за мига на срещата,но да не мислим за нея!

    Коментиран от #26

  • 23 Виталия Р.

    3 7 Отговор

    До коментар #21 от "????":

    Отговарям ти на ???? Мая Манолова
  • 24 Само питам

    34 5 Отговор
    "Там където има земя , ще има вода "! За краварника ли говори ?

    Коментиран от #28, #48

  • 25 Ментеросо

    10 17 Отговор
    шарлатанин и женкар !!
  • 26 Виталия Р.

    18 12 Отговор

    До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Проповядвал е само 1 Истина "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ" едно правоъгълно книжле с негови мисли

    Коментиран от #36

  • 27 верваи ми

    40 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Този го цаниха за новия месия, Такива думи никога не е казвал. Драскача на статията си ги измисля. Никои пророк не е казвал думите смърт и кръв.
  • 28 Виталия Р.

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "Само питам":

    За Африка говори
  • 29 чуващ

    41 5 Отговор
    Американският ясновидец доктор Линдси предсказва през 1960-те години на миналия век гигантски „гърч“, който ще премине през цялата територия на САЩ. Първа жертва ще бъде щатът Калифорния – той ще се разцепи по разлома Сан-Андреас с дължина 1300 километра, който преминава между североамериканските и тихоокеанските тектонични пластове. Югозападният къс постепенно ще потъне в океана. От САЩ ще останат само няколко острова. Земетресението ще предизвика цунами с вълни около 50 метра, които ще погълнат крайбрежните градове. И това е само част от предсказанията на доктор Линси, но щом той започнал да споделя страховитите си предсказания, които виждал през времето и пространството, спецслужбите веднага му затворили устата, а самите видения били засекретени, „за да не се всява паника сред населението“.

    Коментиран от #33, #83

  • 30 виждащ

    34 3 Отговор
    Едгар Кейси, пророкувал, че ще има разрушаване на много щати и по двете крайбрежия, които ще заминат на дъното на океана. Същата била участта и за територии, намиращи се по средата на американската територия. От лицето на земята ще изчезнат и такива мегаполиси като Ню-Йорк, Сан-Франциско, Лос Анджелис. Същото ще се случи и с Джорджия, Каролина и много други щати, които ще се превърнат в морско дъно.

    „Виждам огромни вълни, които поглъщат Ню-Йорк и пречупващи се небостъргачи“, – споделя още един американски ясновивец Джон Шмит. – Под водата ще отидат Флорида, Калифорния и много други крайбрежни щати“.
  • 31 стар шаман

    39 3 Отговор
    Йоан Богослов в своето „Откровение“ говори за гибелта на най-могъщата, богатата и влиятелната държава в света, която се разпростира из целия свят и навсякъде разнася идеологията на греха и войната. Той също пророкува разпад на три острова. Истината е, че той нарича тази държава „Вавилон“. Но, но е необходимо да бъдеш много умен, за да разбереш коя империя е имал предвид Богослов.
  • 32 верваи ми

    35 4 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    Човек отишъл на гледачка. Чукнал на вратата и от вътре се чуло глас : Кой е. Човека се обърнал и си тръгнал.
    - Каква гледачка си като не знаеш кой е.
  • 33 Виталия Р.

    19 9 Отговор

    До коментар #29 от "чуващ":

    Напълно е възможно, за съжаление. Мишел дьо Нострадам има единствено предсказание с точна дата 25.11.2021 земетресение в Калифорния. ГЕРБът на щата е кафява мечка и червена звезда, по-скоро петолъчка. Тая партия ГЕРБ беше абсолютна грешка като наименование, но алчни продажни боклуци я създадоха! Герб има всяка държава, някои градове и прочее
  • 34 Роза

    23 8 Отговор
    В настоящия момент нямаме възможност да проверим дали тези пророчества на Дънов ще се сбъднат,затова не смятам,че трябва да се плашат излишно хората.Сега живота е достатъчно беден и труден,за да бъдем обременявани с още черни мисли.

    Коментиран от #89

  • 35 Гост

    21 20 Отговор
    Още един ИЗКУКАЛ дедО!
  • 36 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    23 13 Отговор

    До коментар #26 от "Виталия Р.":

    Това са сентенции още от много хиляди години преди Христа!тук е земята на Богомилите!правилно говорите за тях!те са Първите опълчили се срещу Държавата и нейните слуги!говоря за един от слугите-Църквата!И тогава покварата сред проповядващите едно,а правещи друго се е виждала и е дразнела хората.Явно е имал харизма,знаел е практически много неща!най вече,вероятно е помагал Безкористно на хора и затова е останал легенда!За тези от Нощ....и след 100г ще се споменават само с лошо,както и банкянския крадльо няма да го запомнят ,като премиер,а ще го помнят,като шофьора на Бай Тодор,или царя!

    Коментиран от #38

  • 37 Dimitrin Rusev

    4 3 Отговор
    Миленче,пожелавам ти приятни мигове и дано силата бъде с теб !!!
  • 38 Виталия Р.

    9 6 Отговор

    До коментар #36 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Какви богомили?! България - атлантите и касиди-вълци. Касидите са лечители-знахари, владеели и магии даже. Много чиста раса
  • 39 ттт

    18 14 Отговор
    Това не е пророчество, а прогноза. Дънов (аз лично не съм дъновист) е може би най-влиятелният българин живял някога (Кирил и Методий не са българи). Той е бил умен и достоен човек и с гадателство не се е занимавал. Просто е преценил вярно развитието на света и че Китай ще възвърне позицията си на най-силна икономика, зацубена слеф Опиумните войни.

    Коментиран от #41, #78

  • 40 Ъхъъ

    31 6 Отговор
    Абе гламари всеки може да напише статия за Ванга,Дънов и който си изберете с разни уж “пророкувани” бъдещи събития. Хайде стига вече сте занимавали хората с подобни неща.
  • 41 Виталия Р.

    28 2 Отговор

    До коментар #39 от "ттт":

    Най-влиятелният е св.Киприян. Като ми прочетоха молитвите му и 06 месеца не запалих цигара, а пуша като комин. И други неща ми се случиха, но е лично и няма да пиша. Та св.Киприян е роден в България и го почитат повече в дн.руски земи

    Коментиран от #45

  • 42 ПРАВ Е КУ КУ ТО

    12 8 Отговор
    ТО КАТО СЕ СМЕТНЕ В СВЕТА НА КОЛКО МИЛИОНА ЖЕНИ ИМ ИДВА ЦИКЪЛА ТО НАИСТИНА СЕ ЛЕЕ КРЪФФ
  • 43 Алена

    14 21 Отговор
    Първо Дънов не е методистки пастор. Второ Георги Димитров не е протестант, защото е троцкисти анархо- комунист. И трето, за сведение на мисирките моята прогноза е че пак ще ни управлява тулупа.

    Коментиран от #51

  • 44 Обичам факти

    18 1 Отговор
    Винаги могат допълнително да те депресират!
  • 45 ттт

    9 2 Отговор

    До коментар #41 от "Виталия Р.":

    Почти нищо не знам за св. Киприан. Ще се постарая да запълня пропуснатото. В разни световни алманаси за влиятелни личности, които съм чел, пише само за двама българи - Петър Дънов и споменатият по-долу поп Богомил. Апропо на територия, която сега или некога е била българска са родени много велики личности: Орфей, Майка Тереза, Александър Велики и Константин Велики, който превръща християнството в официална водеща религия, но за съжаление, те не са българи.

    Коментиран от #50

  • 46 Behemoth

    11 13 Отговор
    Тоя е пълна кукувица и не го слуша главата....но те всичките са така...
  • 47 Ешш ки работи

    7 12 Отговор
    Бре,,амчи тоя мяза Седяшия Бик ама с брада бе!!
  • 48 нъц

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Само питам":

    за лоното на мамаша ти
  • 49 Торквемада

    4 15 Отговор
    превръщането на русофилите в тор
    е богоугодно дело..
    DEUS VULT !
  • 50 Виталия Р.

    12 2 Отговор

    До коментар #45 от "ттт":

    ОК, прочети за св.Киприян (има 2-ма) но за нашия българинът има малко. Почитат го повече в Русия. Вярвай, ще забравиш за всички останали, такава могъща сила е бил
  • 51 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 19 Отговор

    До коментар #43 от "Алена":

    Алена, наивно е да си мислим, че българските социалисти сте нормални хора. Такива сме си, наивни. Цялата столетна партия, от Благоев до Станишев, сте руски агенти и подлоги, а тези "ДРУГАРИ" които са се отклонявали от Москва, са били своевременно НЕУТРАЛИЗИРАНИ.
    Социалистите ни проглушихте ушите, че т. н. Боко-тиквата, тулупа и др., като бивш служител на МВР, по презумпция трябва да е прост, но колцина от българите знаят, че всъщност генерал лейтнант д-р инж. Бойко Борисов е работил „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е съобразителен шоп, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

    Коментиран от #52, #59, #65

  • 52 Виталия Р.

    10 3 Отговор

    До коментар #51 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Добре звучи, ама Бойко да беше прочел и че Западна Стара планина е в Република Сърбия. Химнът на Република България я визира в 1-то изречение "Горда Стара планина..." За останалото да не говоря
  • 53 не протестант

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Олее как димитров е бил протестант":

    Направо си е убиец атеист, с една дума безбожник.
  • 54 Иво

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    А баа Ванга
  • 55 ПОКАЙТЕ СЕ СЕГА

    21 5 Отговор
    МАЛКИ сополанковци, безбожници, не дърпайте лъвът за опашката. Това което се предсказва, ще се случи, и не е казано само от Петър Дънов! Ще го разберете, но ще бъде много късно да се покете! Ще бъде много страшно, ще молите за прошка за днешните си нелепи подигравки и неразумни постъпки, но ще бъде много късно, Бог няма да чуе стенанията и молитвите ви! Ще бъде страшно!

    Коментиран от #60

  • 56 Танкист без танк

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Виталия Р.":

    Май пак си пила развалена бира. Нареждаш нас и баш душманите в една класация. Израел може да положителен само от кoвидa, че там яко ги оправя, така че в случая може да си права;)

    Коментиран от #57

  • 57 Виталия Р.

    11 2 Отговор

    До коментар #56 от "Танкист без танк":

    България е разбита, сега разбиват Израел. Къде ни нареждам, като умните политици направиха силната държава - смачкана. Демокрацията не изисква да си разбиваш икономиката и прочее. Винаги пия качествена бира.

    Коментиран от #71

  • 58 Язък!

    9 6 Отговор
    Абе тия сички врачуващи как пък един път не познаха числата от тотото?!?
  • 59 Алена

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Че той да не би да не е бил комунист бе.. Излагаш се. Няма вариант да си управник и да не си бивш комунист или ДС агент.

    Коментиран от #62

  • 60 Ти по-добре ми кажи

    5 3 Отговор

    До коментар #55 от "ПОКАЙТЕ СЕ СЕГА":

    Числата от тотото,пък аз ще се покая,хи,хи,хи....
  • 61 Странно?!?

    13 2 Отговор
    Баба Ванга що ли не ги е предсказала тия ми ти работи?Аз пък си мислех,че всички пророци са си плюли в устите.Все пак едно ще се случи,кое ли?Пророчеството на баба Ванга,на Распутин,на Дънов,на Нострадамус или на някоя ромка от квартала,къде ми гледаше на длан????????Между другото напоследък отдавна не съм чел за Нострадамус!Изсмуквате ли си го от пръстите?
  • 62 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 16 Отговор

    До коментар #59 от "Алена":

    ПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ, най-много ви боли, че такива като ген. Борисов, скъсаха синджира с който ги държахте в послушание.

    Коментиран от #64

  • 63 МИСИРКОИД

    10 0 Отговор
    ЕХ, МИСИРКИ МРЪСНИ,.. колкото народът е психясъл и вие поддържата психо огъня, вместо да пишете нещо успокоително... бил казал,.. бил това онова,.. ами нали краят на света беше в 2012 г
  • 64 любител

    11 3 Отговор

    До коментар #62 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    колега нещо си в грешка тоя не е генерал а най обикновен т-п пожарникар само дето е много крадлив. хахаха.

    Коментиран от #104

  • 65 любител

    10 4 Отговор

    До коментар #51 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    браво пич все си мислих че сме тъп народ за да търпим тоя крадец боко тиквата но като ти гледам писанието се убеждавам че в тоя народ наистина има и изключително тъ-и и прос-и индивиди.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Аре нема нужда

    9 10 Отговор
    Сектански бръщолевеници и сбиране на психично болни с цел лично облагодеталстване.Това е бил попа Дънов.
  • 68 Гошка

    5 6 Отговор
    Няма никакви предпоставки за това. Великорусите и американците, колкото и да ви е трудно да го проумеете, осигуриха стабилен и достатъчно мирен свят. Може ние русите не сме достатъчно добре наградениза това, но ще го преживеем. Важното е да не ни се дървят някви жалки плъхове неблагодарни, че може и да откажем световния мир
  • 69 Петър

    7 2 Отговор
    Абе стига сте с тия еретици! Кръв се е леела навсякъде и по негово време! Голямо пророчество, голямо нещо. Да, ще се лее, но не щото го казва Дънов.
  • 70 ДОКО

    5 4 Отговор
    А ТОЧНО ЗАЩО КРЪВ..МОЖЕ И ДА ВИНО...ОПИ ОСОБЕННО КАТО ГЕРБ ГИ МИНЕМ ПРЕЗ ПЯСЪКОСТРУЙКАТА..
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Отряд1

    3 2 Отговор
    Никой човек не е роден с подобни дарби, но някой от нас логически могат да достигнат до определени изводи, като например:
    - гледайки как вафлите привършват, родителят може да предскаже, че децата му ще се сбият за последната вафла на масата. Същото е и между Китай и САЩ и петрола...

    Ама това не е пророчество, а чисто и просто логика. А Бог е алогичен, така че обратното на рамуза се пада сляпата любов, която пък има близнак - желанието, под чиято власт сме в момента.

    Въпреки всичко, това са просто едни термини, използвани на бързовъртяща се планета, около бързовъртящо се слънце, някъде към края на една от милиардите галактики...
    Нещо умира тук, друго се ражда там (дали муха, човек или галактика - практическо значение има само за тези, които мислят, че е важно)
  • 73 Студопор

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "????":

    Защо пък реши, че сме християни? Зер християните не са изтрепали маса народ в името на измислен бог...!?
  • 74 Кире

    2 1 Отговор
    Като сме неспособни да сполучиме, ке се биеме! Бегай че ......
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Бай Благой

    4 2 Отговор
    Дънов никога не е предричал такива работи.
    Поредната статия - ала-бала..
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Алфа вълкът а.м.б.р.и.а.ж.а.

    2 7 Отговор

    До коментар #39 от "ттт":

    На тоя дънов ако му го надъня какви ли още работи само ще ти каже
  • 79 отврат

    3 0 Отговор
    Къде е Гешев да и образува едно наказателно дело на тази Милена за всяване страх у населението. За Сербезова , която просто направи доклад за очакваната липса на лекарства бързо се ошета и и спретна наказателно производство, но от такива гнусни пропаганди никой не се интересува.
    А все повече ми падат в очите Факти бг , които си позволяват да публикуват "като жълта " медия тава издевателство над психиката на по-лабилните хора. Наплашен и беден народ се управлява лесно .
  • 80 Кире

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Олее как димитров е бил протестант":

    Точно той, май ве е бил много комуне, щом е отровен от сталин.
  • 81 Факт

    5 7 Отговор
    И тоя е чел ционистките протоколи и се е правил на Нострадамус. Между другото Дънов е бил шарлатанин талмудист а не духовна личност.
  • 82 безпартиен

    3 2 Отговор
    А нещо за изчегъртването споменавал ли е? Или е подминал революционера Радевски?
  • 83 Стратофортес

    1 5 Отговор

    До коментар #29 от "чуващ":

    САЩ още ги има, обаче сесерето псовиса!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 последните дни

    7 2 Отговор

    До коментар #84 от "OMEGA":

    СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ Е ЕДИНСТВЕННИЯ ИСТИНСКИ СВЕТЕЦ И ПОКРОВИТЕЛ КОИТО ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ВСЯКО ЗЛО МОЛЕЙКИ МИЛОСТ ПРЕД СВЕТЛИЯ ТРОН НА ТВОРЕЦА !!!
  • 86 Българин

    0 0 Отговор
    айде стига вече, няма нужда .
  • 87 Гост

    5 7 Отговор
    Падащите си по антихриста дънов са особено впечатлени от "дарбата" му да "предсказва" подобно на вещицата Ванга.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Милен

    7 3 Отговор

    До коментар #34 от "Роза":

    Оооо, не сме видяли ние беден и труден живот. Ако беше така, нямаше да е пълно с богохулници навсякъде ! Мизерията си я създаваме сами и се удоволстваме в нея. Турски сериали, фалшиви реалитита, гнусни новини и много, много чалга. Е, какво да чакаш от тоя народ?!
  • 90 видинлиика

    4 2 Отговор
    Бог си има грижата за всичко, ще има мир и светът ще се размине с трета световна война. Нека вярваме в доброто и мислим позитивно.
  • 91 Мислете

    0 4 Отговор
    точно пък тоя слушайте, то бива-бива, ама... Не се лъжете! Християни се водим, уж...

    Коментиран от #93

  • 92 Танев

    5 3 Отговор
    Ами четете Библията. Там е описано, даже по ярко. Но трябва да се поклоним на Дъновистите у нас. Познават много добре Българската история и са новатори и откриватели на забравени истории на Българите навред по света. Те са по-Българи от разни политикани.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 кклйгхйкг

    2 1 Отговор
    този отвеян човечец е прокламатор на новия световен ред, престанете да му вярвате.

    Коментиран от #97

  • 95 кклйгхйкг

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: етър Дънов на няколко пъти спасява живота на вожда Георги Димитров, който също е бил протестант, пише вестник "Монитор".

    АЛОО РЕДАКЦИЯТА, НИТО Г. ДИМИТРОВ Е БИЛ ПРОТЕСТАНТ, НИТО ТОЯ ОТШЕЛНИК

    Коментиран от #100

  • 96 ivan

    3 3 Отговор
    хаахахах Петър Дънов,великия у4ител-розенкройцер,дето се самоубил от страх да не го арестуват,неговата информация не е нужно да си пророк да я предвиди6,важно е да се знае къде е у4ил доста години и към коя група принадлежи,другото е ала-бала,това са уж проро4ества ама предварително програмирани
  • 97 ivan

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "кклйгхйкг":

    браво,то4но така
  • 98 Ягуар

    3 0 Отговор
    Дънов не е много далече от истината! Западна европа я очакват освен жестока икономическа криза и ислямистки удари, а Източна жестока криза и даже глад! ЕС от 2023 няма да дава повече пари на Източна Европа и му правете сметката, какви времена настъпват!
  • 99 Без Негри

    6 1 Отговор
    Не лъжете хората с измишльотините си! Нищо не знаете за Учението предадено на Българския народ от Петър Дънов, но му използвате името за лични интереси.

    Внимавайте какво говорите срещу възвишените души, защото за всяка дума сме отговорни пред Бога!
  • 100 Не протестанти

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "кклйгхйкг":

    Протестъри!
  • 101 Санитар

    2 0 Отговор
    Ще бъда на фронта на страната на неваксинираните срещу глобалистите
  • 102 SHKËNDIJA

    2 0 Отговор
    Тоя е объркал нещо... Монголоидите повечето са бели в Източна Азия най вече Корейците и те както и ние имат сериозни проблеми с тъмнокожите раси от Близкия Изток и Африка...
  • 103 Че що

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Па то ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА":

    да гледаме фатмака, баща му да не е бил полковник от ДС, като на вожда ти тиквоний, или дядо му партизанин, демек обирал мандри, както пишеш.
  • 104 Аааа

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "любител":

    и също е комунист, още не си е върнал партийната книжка. Да не забравим, че се е девойнизирал от МВР, по партийна принадлежност.
  • 105 учил и чел

    5 1 Отговор
    Дънов е един от наи - почитаните духовни учители на земята , които не се е запознал с учението му само е изгубил..... точно тези думи не е използвал но това са попреразказани интерпретации на неговите пророчества но смислъла е доста близък до оригинала
  • 106 Разгледайте

    2 4 Отговор
    внимателно биографията на този "мъдрец". Имам едни съмнения кому служи, кой си гое вербувал, кой му осигурява популярността... и дори - защо на ежегодните мотаници по планините с бели облекла има доста американки... Днес чрез "учението "му се внушават доста неща - за кого са удобни , може всеки да прецени.
  • 107 наблюдател

    1 1 Отговор
    Словата са кодирана енергия. Поне това би трябвало да знаеш, преди да обиждаш Учителя. Сега си стой спокойно и чакай. И да се оплакваш и да се молиш, вече няма да има полза. Чакай... !
  • 108 мангъродер

    2 0 Отговор
    Леле колко неграмотници има в този сайт. Каква обща култура имате след като не знаете кой е Дънов ? За съжаление сте, но на вас закономерно ви е все едно. Май така е по-добре.
  • 109 каймака

    3 0 Отговор
    Най-важното са пропуснали - ще оживеят само ваксинираните с 21 дози - първите 2 и всяка година бустерни. Другите няма...
  • 110 11111111

    2 0 Отговор
    НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ;ИТИРАТЕ ДЪНОВ, НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНИ, ЦИТИРАЙТЕ БИБЛИЯТА! ТАМ В КНИГА "ОТКРОВЕНИЕ" СА ОПИСАНИ СЕГАШНИТЕ ВРЕМЕНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО НАЛАГАНЕТО НИ НА "ЗНАКА НА ЗВЯРА", БЕЗ КОЙТО НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ НИТО ДА КУПУВА, НИТО ДА ПРОДАВА!
  • 111 Настрадамус,Ванга, ходжа, Дънов,

    1 1 Отговор
    Разпутин, всякакви измислици от Мисирки да отвлечат вниманието на хората от Голямите крадии през последните 12год!!!Не коментирайте Крадците, защото някой предсказал някаква измишльотина!!! Поръчкови статии на Мисирките, някой плаща за това!!