Last news in Fakti

24 Септември, 2021 12:55 11 404 14

Ирен Онтева отбеляза една година от смъртта на Христо Сираков

  • ирен онтева-
  • христо сираков-
  • памет-
  • годишнина от смъртта

Стоте манекенки не казаха и дума за него, но Ирен не остана безмълвна

Мина една година от смъртта на Христо Сираков, а повечето му приятелки и сподвижници забравиха за него, пише Hotnews.bg.

Плеймейтките, начело с Михаела Тодорова мълчат за тъжната годишнина, въпреки щедрото му спонсорство, а другият организатор на конкурса Мис Плеймейт Любен Дилов-син е зает с политика. Дилов честити вчерашния празник във Фейсбук, но не помена Сираков за разлика от Ирен Онтева, която е майка на единствения му син.

„Толкова е трудно да го забравиш … Нека благодарните спомени да оцеляват във време на скръб. Когато Обичаш паметта се превръща в Съкровище …Измина една година без Христо Сираков . Царство му Небесно“, написа бившата манекенка.

Ирен Онтева отбеляза една година от смъртта на Христо Сираков

Синът му, който е в Монако, също си спомни за баща си с мила снимка с шампанско и яхта.

Изненадващо жената на Дидо от Д2 Юлия Кулиш в коментарите към кадрите призна, че сънувала Сираков и той ѝ поискал чаша вода. Събудила се от падналата от нощното шкафче чаша.

Сираков почина неочаквано на 64 години от инсулт и усложнения от коронавирус и бе погребан на 25 септември в присъствието на всичките си жени, с изключение на Зара. Приживе бизнесменът беше популярен в светските среди като Ицо Стоте манекенки и въпреки че самият той не го приемаше, този прякор не беше никак случаен. Той беше свързван с най-красивите жени в България. За някои не само признаваше официално, но остави наследници, докато за други остана мистерията дали са били просто приятели.

Една от първите му големи любови е манекенката Мария Бешлиева, с която заживяват в Италия през 1990 г. По това време тя има дъщеря на 11 г., която Сираков отглежда и обича като свое собствено дете. През 1998 г. на Христо и Мария има се ражда дъщеря, която кръщават Ана-Мария.

Емблематична остава и любовната връзка на Сираков с дългокраката манекенка Ирен Онтева. Отношенията им са толкова сериозни, че се решават на сериозната стъпка да имат дете. През 2005 г. се ражда Кристиян. И с Онтева бизнесменът се разделя, но до края запазват отлични отношения.

Сираков се гордее, че винаги се е разбирал с бившите си половинки, въпреки че вече не са били заедно. След раздялата с Онтева бохемът започва нова сериозна връзка - със Зара, която изгрява в първия български сезон на "Биг брадър". Напористата мома успява да се утвърди в родния шоубизнес и бързо пленява Сираков. Легенди се носят за щедрите му подаръци към нея, а и видимо Зара повишава стандарта си на живот.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е и ко

    15 3 Отговор
    Местя го
  • 2 Потурко

    29 1 Отговор
    А за дълговете, завлечените кредитори и живота на кредит нито дума така ли?!?

    Коментиран от #7

  • 3 Важното е

    4 8 Отговор
    Че е бил добър човек !
    Мир на Духа му !
  • 4 Панахида

    13 0 Отговор
    за другаря Сираков !
  • 5 истина е

    28 0 Отговор
    Урвите трябваше да му издигнат паметник на площада на Народно събрание ,защото не ги остави гладни!!!!
  • 6 MGehwer

    10 0 Отговор
    Кой беше тоя лонгур че чак смъртни годишнини му празнуват?

    Коментиран от #10

  • 7 сила

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Потурко":

    ДЪЛЖИ БЛИЗО 500 000 ЕВРА НА МОЙ ПРИЯТЕЛ..... той го помни и винаги го споменава,но в друг контекст
  • 8 Реалист

    16 0 Отговор
    Отпразнувала го е с яка оргия
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЕДИН ДЕТО СЕ КАЧВАШЕ ВЪРХУ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "MGehwer":

    ВСЯКА ПЛЕЙ БОЙ КА,😽💩

    Коментиран от #12

  • 11 В е л и к и я

    10 0 Отговор
    Бил добър човек , и на мен да дадат милиони без да ги връщам да си правя кефа без да съм заслужил и наготово и аз щях да съм добър и един такъв усмихнат и смирен ...!
  • 12 В е л и к и я

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "ЕДИН ДЕТО СЕ КАЧВАШЕ ВЪРХУ":

    Не ПЛЕЙБОЙКА а ПЛЕЙБРОЙКА ...!
  • 13 Хаджи Генчо

    8 0 Отговор
    Абсолютно безполезен човек, живял за члена си.
  • 14 !!!

    1 2 Отговор
    Този канадеца го замести:))))