Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 14:19 8 711 16

Секс-символът на "Фермата" омая жените по нестандартен начин (СНИМКА)

  • фермата-
  • секс символ-
  • плетене

Грабна куките за плетене

Неподозирани умения разкри набеденият за секс-символ на "Фермата", Пламен. Мъжкарят изуми дамите, когато заедно с най-добрия си приятел в шоуто - строителя Виктор грабна куките за плетене. Двамата усърдно започнаха да правят вълнени шалове и чорапи за монасите, които ще пристигнат в манастира „Свети Архангел Михаил“ след края на риалитито, пише За жената.

"Много е интересно, различно и увличащо.Толкова е хипнотизиращо, че като започнеш, не можеш да спреш", въодушеви се Пламен, по когото въздишат няколко жени в стопанството, докато премяташе преждата.

 

Виктор призна, че може да плете и на една кука, защото майка му го е научила още като малък. „Като излезем навън, може да се събираме и да си плетем“, предложи той на майтап на Пламен.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    21 7 Отговор
    Можем да си плетем, да се чете като - можем да се еем!
    Аман от леви китки, по които жените се прехласват!

    Коментиран от #16

  • 2 Мухоморко

    32 5 Отговор
    Това ако е секс-символа за тези булки, те явно мъж не са виждали, горките. 😂
  • 3 железаров

    11 2 Отговор
    И тоя е тръгнал по пътя на Тихомир Ангелов,тва си е ферма баш за такива.
  • 4 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    16 0 Отговор
    Ххххххх Уат да фа.....к смяхххххх за какви секс символи пишете "ФАКТИ"????Имате нужда от очила .По моето време такива бяха Джоуи Темпест ,Кърк Хамет,Джон Бон Джови,
    Брет Майкълс, в днешно време кави юрдеци афиширате като такива ??Този с плетките ме накара да се посмея виждам го след години как плете на внучето терлички ,готви и чисти жена му се опъва на канапето и дава команда.

    Коментиран от #7

  • 5 Жалко

    11 1 Отговор
    Вместо да изберат хора които са средно ниво които имат нужда от пари очиларката и скункса канят техни хора и мятат хилядарки.Гошо помака с баба ходжа нищо не ми се разбира.Гейчето от Лондон върка напред назад ,Теодора си е чиста ромка.Пълна нагласена пародия .
  • 6 Квазимодо

    10 3 Отговор
    Този,ако е секс символ ,аз съм Ален Делон !
  • 7 Rock

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Момчетата са хубави и са секс символи във ФЕРМАТА. Нямам представа защо изброяваш вокалистът на Юръп и другите. А сега сравни изброените от теб с Иван Иванов във ,,Всичко е любов,, - еми изброените са като куп безобидни мъниста до перла. А Кевин Костнър и Клинт Иистуд ... А Джеймс Масдърн- във,, Bella mafia,,.... .

    Коментиран от #10

  • 8 Гост

    10 2 Отговор
    Този вместо да копа плете . В другия сезон може да изберат , само сбърканяци . Гейове и лезбо и един транс ако намерят и хермафродит ще е весело . Ще седят и плетат шият и разменят рецепти и ще си говорят за мода .
  • 9 Мъш да плете

    6 1 Отговор
    Особено чорапи, си в баш., секс секс символ,,....!
  • 10 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Rock":

    В моите очи това не е мъж има само добре подържано тяло колкото се вижда от снимката .Плетките убиха всичко мъжко в очите ми ако погледна от главата надолу ..
    Защото си бяха секс символи на времето хората които съм написала ,явно вкусовете ни за красиви мъже са доста различни .Дори и с къса коса ако там е проблема........
    Джъд Лоу,Вин Дизел ,Ален и Антъни Делон ,Гаспар Улие примерно .....Защо трябва да правим драма за една шмат..а от ферма която плете?

    Коментиран от #11

  • 11 Rock

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Защо един мъж да не плете- не виждам нищо притеснително.Това не го прави в никакъв случай по- малко мъж. Щом жените коват пирони, секат греди... Женствен мъж и мъжествена жена са нещо съвсем РАЗЛИЧНОл Тях не харесвам аз.

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Rock":

    Тази мода излезе пак в лудите социални мрежи фейсбук или тик ток губи ми се памет има повече от година.Виждала съм "Мъжки" клуб -за плетачки /бяха само м... китки/.Много ми е смешно на мен къде е мъжкото ?Баба ми с приятелки едно време ... те клюкарстват докато плетат ... и гледат телевизия ... така и не разбрах защо никога не правят грешки , след като никога не си гледат плетенето ...Виждам много аномалия в днешно време земята трябва да се рестартира.За жената да взема мъжка работа като футбол,полицай,стрителка ,заварчик също е драматично за мен специално .Вече сме в друга ера скъпа на тр...нс дж....дър -скоро гледах реклама как баба подарява на внука си грим за коледа !? ....
  • 14 Вярвайте си

    5 2 Отговор
    Само трябва да раздадат на жените по един мъжки атрибут. Няма да се учудя, ако покаже какво е усещането, кагато го опрвят като жена. После защо нямало истински мъже? Аз като видя една жена да върши мъжка работа не я броя по-вече за жена . Предполагам че при по-вечето жени важи същото когато един мъж започне да върши женска работа.
  • 15 тиквенсониада

    4 0 Отговор
    Пък бат Бойко ги омайва с къщи в Барселона , кюлчета , евро по 500 и чекмеджета ! Практичен начин и безотказен !
  • 16 незнайко

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Лява китка сте ВИЕ ! Това да владееш плетене не те правят такъв , но откъде да знаете ВИЕ като сте с две леви ръце !!!