Last news in Fakti

9 Декември, 2023 04:16 2 814 6

Костадин Велков е победителят във "Фермата"

  • фермата-
  • костадин велков-
  • победител

Бившият футболист от столицата получи награда от 100 хиляди лева

Софиянецът Костадин Велков, стана победител в деветия сезон на "Фермата" и получи награда от 100 000 лева.

Бившият професионален футболист успя да събере 15 точки от игрите в арената.

34-годишният мъж получи подкрепата на 12 от останалите участници в шоуто, които гласуваха за него. Костадин беше и фаворит на зрителите, като получи половината от техните гласове.

Второ място зае 33-годишната самотна майка от Червен бряг Емилия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    5 3 Отговор
    бтв стига с тия юндурми при готвачите първа марияна вместо осман в гласа на българия пак симпатии и сега пак същото явно си личеше още от начало че лигавещите се иван и андреи явно подкрипет коко но това отвръщава зрителя на бтв

    Коментиран от #2

  • 2 БраТ ПиТ

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "реалист":

    За съжаление е така! Въпреки, че този твърдеше пред Петър, например за това, че всичко е игра, не всичко трябва да е на всяка цена и т.н.....самият той стигна до финала като се подмазваше и се правеше на благ и праведен! Обвинявайки отново Петър, че използва жените за подкрепа (а се видя, че накрая жените го изгониха Петър, а и онзи мишок Жоро) всъщност той самият Коко беше подмолен и ги омайваше с благи думи! Колко точки за отбора донесе Коко....
    И на неблагодарниците от отбора на Петър.... колко точки и битки спечели Петър за тях... то не бяха месене на питки, дърводелство, игри.... и накрая.... Махай се, защото ни манипулираш за да стигнем ние до финала, защото ти си много добър и си ни конкурент! Ама такова ни е обществото и такива предавания са олицетворение на самите нас! Не се зачитат хората с воля и хъс за достигане на определен резултат, а на почит са подмазването и лицемерието.... Жалко, но факт!
  • 3 ЧЕСТНО

    6 1 Отговор
    КОКО НЕ Е ПОБЕДИТЕЛ!
    КОКО ПОДМОЛНО СПЕЧЕЛИ ФЕРМАТА. ТО НЕ БЕШЕ РЕВ ЗА БРАТ СИ, ТО НЕ БЯХА СЪЛЗЛИВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ ОТ НЕГОВА СТРАНА. ТОЙ ПРЕДИ ДА ОСТАНАТ САМО ДВАМАТА С КЕНАН ОТ КАНАТИЦА, БЕШЕ ХОДИЛ САМО НА ЕДНА БИТКА СРЕЩУ ЛИНДА И АНДРЕЙ, КОИТО ГО БИХА С 15:0.
    ТОЙ, СЕРГЕЙ, ЛИЛИ И КЕНАН НАСТРОИХА УЧАСТНИЦИТЕ ОТ ЕЛБЕТИЦА СРЕЩУ ПЕТЪР, КОЙТО БЕШЕ ИЗГОНЕН, ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ НАЙ-СИЛНИЯ И НАЙ-МОЖЕЩИЯ, НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФЕРМЕР, НО ИМ БЕШЕ КОНКУРЕНЦИЯ, САМО И САМО ТОЙ ДА СПЕЧЕЛИ.
    ДЕФАКТО ИНТРИГАТА И СЪЛЗИТЕ НА КОКО МУ ДОНЕСОХА 100 000 ЛВ., НО НЕ ФИЗИЧЕСКИТЕ И УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ, ЗАЩОТО АНДРЕЙ ГО БИЕШЕ ВСЕКИ ПЪТ, А НА ПАЗАРИТЕ НА ФЕРМАТА - ХИЧ ГО НЯМАШЕ.
    ПЕТЪР, ЕЛИ И АНДРЕЙ БЯХА НАЙ - ДОСТОЙНИТЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА 100-ТЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА, НО НЕ КОКО. ЗА ТОВА ВИНАТА НОСЯТ ИВАН И АНДРЕЙ, ТЕХЕН Е ПОЗОРА, ЧЕ ДОПУСНАХА ТОВА ВИДИМО И ЗА И КОКОШКИТЕ НЕСПРАВЕДЛИВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ ОТ ЕЛБЕТИЦА - ПЕТЪР, АНДРЕЙ, ЕЛИ.
    Е, КОКО ЧУВСТВАШ ЛИ СЕ ГОРД ОТ НАГЛАСЕНАТА ТИ НАГРАДА С ИВАН И АНДРЕЙ?
  • 4 Факт

    0 1 Отговор
    Във всички предавания водещите си имат любимец и си го подкрепят по време на предаването , умишлено ги хвалят в разни игри дори и на такива на които не са се представили добре...ясно е че при готвачите трябваше да спечели Осман..но нали е Осман а не Иван и дай го прецакаме,в "игри на волята" цяло предаване водещите гласяха игрите за рълев и го държаха две седмици контузен там само и само да му дадат наградата,в фермата повече от ясно е че "зрителския вот" може да си го прехвърлят за когото им изнася ..и другото което съм забелязал има ли на финала известна личност винаги печели той..Коцето-певеца ,сега тоя Коко-футбилиста,сървайвър Благо Георгиев,..в България явно гласуват само дечица и те си гласуват на принципа кой ми е най симпатичен ...вече се убедих че всичко е нагласено..А бе то цяло световно нагласиха за един футболист та някакви си предавания не може да нагласят...явно вече няма нищо честно всичко е цирк ..!
  • 5 прекалено късо

    0 0 Отговор
    Андрей заслужаваше победата, а не този джендър ли е какъв е там ?
  • 6 тъпо предаване

    0 0 Отговор
    пролича си, че е нагласено тъпото им предаване. само не знам защо месеци наред се мъчат там, правят някакви неща, участват в разни състезания, учат история - някой са много по-силни и бързи от други. Накрая зрителския вот разбираш ли (смс - най-изкуствената работа , най-манипулируемата възможност ) определял до голяма степен победителя. Е ясно е на какъв принцип се избира победителя - по симпатии или каквото решат сценаристите.