Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 13:57 3 835 5

Джош Бролин отпразнува 8 години трезвеност

  • джош бролин-
  • алкохол-
  • трезвеник-
  • трезвеност

Актьорът години наред имаше проблеми с алкохола

Джош Бролин отпразнува 8 години трезвеност - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джош Бролин се похвали, че изживява най-добрия период от живота си. 53-годишният актьор, който в момента може да бъде гледан във филма „Дюн“, отбеляза осем години без алкохол с трогателен пост в социалните мрежи. На първи ноември екранният Танос публикува своя снимка, под която благодари на съпругата си Катрин Бойд, както и на всички, подкрепили го през трудния път към трезвеността, предава днес.бг.

„Трезвеността означава да знаеш разликата между егоизма и честността. Трезвеността означава способността да обичаш и да бъдеш погълнат от светлината, която свети от някой друг“, пише актьорът. Той допълва, че трезвеността означава най-накрая да обичаш, без да мислиш само за себе си. И да знаеш, че Господ е във всичко около нас.

Бролин благодари на съпругата си, с която са женени от 2016 година, за това, че е била до него по време на най-трудните и най-хубавите мигове от живота му. Актьорът споделя, че Бойд е отбелязала поредната година без алкохол за съпруга си, оставяйки му бележка заедно с колаж на децата им. Джош заяви, че именно четирите му наследници са причината да се откаже от порока.

Бролин и Бойд имат две дъщери – 3-годишната Уестлин и 10-месечната Чапъл Грейс. Актьорът също така е баща на две по-големи деца – Идън и Тревър, които споделя с бившата си съпруга Алис Адир.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРУНА ЛОМ

    9 2 Отговор
    А НИЕ 32 ГОДИНИ ПИЯНСТВО НА ЕДИН НАРОД!
  • 2 Иван

    2 3 Отговор
    Тоя пиян ли е та браштолеви шашкании ... ?
  • 3 д р Фройд

    2 3 Отговор
    Французите казват така,който е пил,пак ще пие.Прогнозата на алкохолната болест е песимистична.
  • 4 надарена кака

    2 2 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 5 Попитайте,, алкохолиците,,

    2 1 Отговор
    Дали се лекува, такова....!