Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 14:17 24 957 28

Бащата на Денис Теофиков с гневен коментар срещу шофьора на сина му (СНИМКА)

  • денис теофиков-
  • баща-
  • гневен

"Аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия" - са част от думите на бащата

Атешкан Теофиков e баща на Денис Теофиков, отишъл си внезапно на 21-годишна възраст. Той написа яростен пост в социалните мрежи срещу шофьора на сина му, който преди дни даде интервю пред журналиста Станислав Цанов. Става ясно обаче, че част от твърденията на шофьора не се приближават до истината.

"По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели. Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.
Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ!"


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 меркантилност

    95 11 Отговор
    теофиков, такова племе като тукашните простаци нема братче, да ти почива в мир детето

    Коментиран от #4

  • 2 Гаглей

    31 7 Отговор
    Има един куиз за познай града . Защо не снимайте Столипиново за да познаем Майна Таун

    Коментиран от #7

  • 3 Киро

    29 6 Отговор
    И кое му е любопитното тук?
  • 4 Кккк

    18 18 Отговор

    До коментар #1 от "меркантилност":

    А като баща му е пял по чалготеките нищо не казваш а
  • 5 Дилдо

    54 5 Отговор
    Стига сте я дъвкали тая драма
  • 6 Вероника

    31 34 Отговор
    На тоя циганинн баща му нямам вяра, Марто - Шофьорчето е прав, като не обръщаш внимание на детето си така става...

    Коментиран от #9, #11, #13, #14

  • 7 аааа

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гаглей":

    Айде нема нужда от снимки.И с чешки рисунки става!
  • 8 Хендел

    41 8 Отговор
    Шофьора е долна мутренска подлога и затворник - буквално и преносно. Винаги ще остане в затвора кто си зъснание. Чалгата ражда такива идивиди, че когато някой умре, другите да ползват смъртта му за издигане в очите на слепците. Всички родители, които одобряват това децата им да израстват с чалга, нека го имат предвид.
  • 9 2349

    31 6 Отговор

    До коментар #6 от "Вероника":

    Мдааа Марто шифьорчито ни бил предател,пък пя за продуцента като канарче!Ма и аз многу му вярвам щото сподели ,че най–силните приятелства се завързвали в затвора!Как да не му поверваш?
  • 10 Алфа Вълкът

    35 13 Отговор
    Тоя боклук Цанов още ли не са го блокирали? Пудела на Бялата Златка, едно време в Алфа ТВ не спираше да нарича Радев американска марионетка, днес не си отлепва устата от задните му части!

    Коментиран от #12

  • 11 Алфа Вълкът

    17 7 Отговор

    До коментар #6 от "Вероника":

    Цанов ти ли си?
  • 12 Хендел

    27 10 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    Само като се сетя как Цанов залягаше от възхищение по Божков, когато разказваше как се готвил за интервюто в Дубай...Пудел с мускули и мания за величие! Даде трибуна на разни деградирали хора като Георги Шишков и други жрици на извращението, които дават страхотен пример на децата - днес да са CamModels, а утреее, каквато оферта дойде... Тънко "осъжда", но го "играе" и "демократ" и внушава, че е нещо нормално в крайна сметка, ма разбира се. Последно направи реклама на една, която ревеше колко страдала от това, че била такъв модел и сега била да разкаже пред всички какво е изживяла и накрая и направи реклама, като беше оставил инстаграма й под клипа...Не ви ли светва? Поведението на шофьора на това момче е част от тинята, в която тези родители са поставили детето си. И в тях, както в Цанов се крие преклонението към типажа "Божков", "Борисов" и "Герои" на миналото... Всички знаете кои са. Докто това не спре и в "гъзария" не се превърне това да си високо образован с добро семейство и умни деца... още хора ще умират, а други ще стъпват върху тях за да блестят под прожекторите в чалга клубовете!

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пача

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Вероника":

    Не слагаш ли сол в рана не заспиваш. Да ти е......
  • 15 Пача

    10 4 Отговор
    Нека да почива в мир.Вечна му памет.
  • 16 🎸🎸🎸🎸🎸

    26 8 Отговор
    Не слушам чалга . И не ги понасям чалгарите . Това не е музика а помия . А този стана известен след смърта си . Вече ми писна от сведения за неговото семейство ,живот , гаджета и тн.
  • 17 ава

    36 4 Отговор
    Красиво и талантливо дете, да почива в мир милото! Още го помня как му се радвахме вкъщи като го гледахме като малък на сцената - дете слънце!Грешка е било да се занимава с чалга, толкова поквареност има там, и въобще тая среда тия к/ви. Но със сигурност има виновни за смъртта му! Дано си получат заслуженото! Доста са въпросителните.
  • 18 Алфа Вълкът

    10 7 Отговор

    До коментар #12 от "Хендел":

    Аз на тоя глупак не съм му гледал клиповете още от преди Божков! Като не ти харесва нещо спираш да го гледаш.

    Коментиран от #21, #22

  • 19 ВБЗ

    20 7 Отговор
    Г-н Теофиков защо си мислите че някой се интересува от вашите драми? Много жалко за момчето ви и Светла му памет, но повечето от нас чуха за него след трагедията.
  • 20 СТИГА

    11 9 Отговор
    С това нещастно наркоманче.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хендел

    15 2 Отговор

    До коментар #18 от "Алфа Вълкът":

    Понякога трябва да гледаш и неща, които не ти харесват, друже, за да може адекватно да анализираш времето, в което съществуваш. Викат му кръгозор.

    Коментиран от #26

  • 23 Хендел

    8 1 Отговор
    Който има елементарно логическо мислене, разбра защо го коментирам и каква е връзката с темата на статията...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Джоко Белия

    8 2 Отговор
    Няма как да излиза с Алекса и Теодора - Бебката и да не употребява наркотици, явно са предобрили в фаталната нощ
  • 26 Алфа Вълкът

    7 5 Отговор

    До коментар #22 от "Хендел":

    Е баш пък на тоя боклук няма да му тъпча гушата като го гледам, като имах животни не извършвах търговия с калайджии, турци и цигани. Аз простия българин няма да бачкам като идиот и да оставя печалбата на такива.
    Ако повечето хора имаха принципи, боклуците в България нямаше да са така успешни!

    Коментиран от #27

  • 27 Хендел

    9 4 Отговор

    До коментар #26 от "Алфа Вълкът":

    Личи ти, че си животновъд. Цанов от контента в youtube не прибира пари, а от Patreon. Така, че не съм го захлебил, бъди спокоен и помисли над думите ми по-назад за необходимостта от кръгозор в живота. Хленченията от типа "Аз простия българин" ги остави на Главния от Банкя.

    Коментиран от #28

  • 28 Алфа Вълкът

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Хендел":

    Айде малко по спокойно да ме вземем да се търсиме а?