Last news in Fakti

30 Декември, 2021 13:28 3 890 10

Мария Бакалова ще продава "кървава трева"

  • мария бакалова-
  • трева-
  • канабис-
  • blood weed

Звездата от "Борат 2“ ще участва в поредицата "Кървава трева“ (Blood Weed)

Между легалния бизнес с канабис и незаконната продажба на (леки) наркотици ще се окаже първата българска актриса с номинация за "Оскар“ Мария Бакалова в новия си проект. Звездата от "Борат 2“ ще участва в поредицата "Кървава трева“ (Blood Weed), която печели вниманието отвъд Океана не само с актуалната там тема, но и с формата, в който ще се реализира, разказва "Монитор“.

Въпреки че сюжетът в сериала ще е базиран на художествена измислица и ще проследява нереални герои, той ще бъде представен под формата на подкаст. Това означава, че основно оръжие в арсенала на Бакалова ще бъде нейният глас.

Самата история ще гравитира около Чейс Стап, започнал собствен бранд за канабис. Той обаче ще се окаже увлечен от престъпния свят, след като голяма групировка му отправи оферта, която той не може да откаже. Главната роля е поверена на младата надежда на Холивуд Хейли Джоуел Осмънт , когото по-паметливите зрители познават от "Форест гъмп“ и "Шесто чувство“. Освен 33-годишният номиниран за "Оскар“ актьор, който е и по-големият брат на звездата на "Дисни“ Емили Осмънт, в подкаста ще чуем още Хюго Армстронг ("Военни престъпления“), Джордж Бейзил ("Изгубеняци“) и Джеймс Урбаниак ("Къде си, Бернадет?“, "Тийн вълк“).

"Кървава трева“ е само един от предстоящите проекти на Мария Бакалова, които феновете ѝ очакват през следващата година. Още по време на наградния сезон в началото на 2021-а година тя засне комедията "Балонът“ на Джъд Апатоу. Българската звезда участва още в Bodies Bodies Bodies и The Honeymoon, на който актрисата е и продуцент. През последната година звездата от "Жените наистина плачат“ и "Като за последно“ се утвърди и като една от стоте най-влиятелни жени в развлекателната индустрия в САЩ. Мястото в престижната класация ѝ бе дадено от едно от най-популярните филмови списания в Лос Анджелис – The Hollywood Reporter.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    7 19 Отговор
    Бравос на Мара.,заедно с Гришня са нашата гордост!👧🤡🥳👍
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хаджи Генчо

    26 6 Отговор
    Тая нашта Тутар Меднирудникова я допускат до светски мероприятия вместо домашен любимец. Сега малко кокалчета колко да не умре от глад. Другото е тъпа посредствена роля в политически филм.
  • 4 Хмм

    17 5 Отговор
    Идиoщини всякакви в медиите
  • 5 ddddd

    20 4 Отговор
    На тази помия зрители ли има до къде стигнс киното
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    20 2 Отговор
    Малко по малко се опитват да ни заблудят, че тази е красавица и звезда...
  • 8 Никой

    17 2 Отговор
    Звездата няма как с един филм да стане част от най-влиятелните жени в Холивуд. То ако така ставаше.. Просто е присъствала на въпросното събитие посветено на жените попаднали в класацията, не знам защо продължавате да твърдите, че е част Мара е част от нея, след като не е.
  • 9 васик атанасова

    20 2 Отговор
    ЗВЕЗДАТА ?
  • 10 От постоянното

    13 1 Отговор
    преяждане с "любопитни" "новини" за тая ефектът може да бъде (рано или късно) единствено отегчение, омерзение и за капак - презрение...