Last news in Fakti

31 Януари, 2022 13:45 2 053 4

"Spice Girls" се събират за сватбата на Бруклин Бекъм

  • сватба-
  • бруклин бекъм-
  • никола пелц-
  • spice girls

На сватбата ще присъстват много известни личности, като сред тях ще бъде и Снуп Дог

Определено можем да кажем, че едно от най-чаканите събития през 2022 година е сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм. Годежът им се състоя през лятото на 2020 г., но тогава отложиха венчавката, заради пандемията. Обаче ето, че през април тази година това ще се случи. Вече дори е известно мястото, където ще се проведе церемонията, съобщи dir.bg.

Преди известно време световните медии писаха, че Виктория Бекъм е била резервирала ранчо на Острова, но по-късно стана ясно, че той ще се ожени в имението на своя тъст в Палм Бийч.

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

Кумове на тяхната сватба ще бъдат Ромео и Круз Бекъм, които са братя на младоженеца, и баткото на булката - Брад. Според последни данни двамата влюбени ще се врекат във вярност на 9 април.

На сватбата ще присъстват много известни личности, като сред тях ще бъде и Снуп Дог. Той заяви, че ще бъде диджей. Пред "Mirror" рапърът коментира, че е много близък приятел от дълги години с Дейвид Бекъм и затова е приел поканата на драго сърце. Други гости на събитието ще бъдат Джиджи Хадид, София и Никол Ричи, Гордън Рамзи и още много други. Бившата спайска - Виктория Бекъм е поканила и четирите изпълнителки от "Spice Girls", като се говори, че дори им е предложила да ги облече в роклите от своята модна линия.

Все още не е ясно дали момичета ще се качат на сцената, за да поздравят младоженците с няколко песни, но ако това се случи, то определено ще бъде черешката на тортата.

Разбира се тази бляскава сватбата няма да бъде скрита от погледите на всички почитатели на Никола и Бруклин, тъй като двамата са сключили договор със списание "Vogue", което ще има право да отрази моменти от сватбената церемония.

Не е ясно обаче на кой дизайнер ще бъде роклята на булката и дали Никола Пелц няма да се появи на корицата на списанието с булчинската си рокля. Ще се наложи да почакаме, за да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 beast

    4 0 Отговор
    Леле много скапани татоси ....
  • 2 Странна комбинация

    2 0 Отговор
    Актриса която е 5 години по голяма от разлигавено футболно синче...абе то любов, любов ама май си е интереса клати феса.
  • 3 танкист

    1 1 Отговор
    МНОГО Е КРАСИВА МОМАТА!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.