Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 11:15 10 998 17

Тази история трогна хиляди в мрежата

  • трогателна история-
  • социалните мрежи-
  • снимка-
  • софия

Жената почти всеки ден е на един от изходите на метростанция "Опълченска" в София

Историята на Лили трогна хиляди в социалната мрежа Фейсбук, научи Sofia24.bg. Споделяме я с вас сега, без редакторска намеса:

Приятели, тази чудна жена Лили е била рехабилитатор 20 г. в Курило. Може да се грижи за възрастни хора, почасово гледане, което включва готвене, хранене, мерене на кръвно и др. Освен това раздвижва хора след инсулт. Няма претенции за кои квартали, стига да е в София. Ако не можете да помогнете, просто споделете поста!

Реакциите и коментарите са стотици, а споделянията - хиляди. Жената почти всеки ден е на един от изходите на метростанция "Опълченска" в София.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    10 14 Отговор
    Имам нужда от чистачка в заведението ми.Ще мина от там.

    Коментиран от #15

  • 2 Факти

    25 1 Отговор
    мили мой тая снимка се върти въф фейса от 5 години. Много сте назаднали.

    Коментиран от #6, #13

  • 3 Капитализъм

    14 3 Отговор
    В действие
  • 4 Първият Софиянец

    5 14 Отговор
    Млада здрава а я мързи да работи.Ива роднини но се е скарала с тях.
  • 5 Софиянеца

    22 2 Отговор
    Скоро ще има обяви работя само за храна сороснята ще ни върне в 10 ти век!
  • 6 Следователно

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Факти":

    Тази жена пет години не може да си намери работа

    Коментиран от #10

  • 7 Първият Софиянец

    21 2 Отговор
    Стара баба проси в пазарджик болна е и няма пенсия тя не се ли нуждае от помощ???
  • 8 3333

    39 1 Отговор
    За наши хоора българии няма кой да подаде ръка, обаче ела гедай за украинци какви къщи се предложиха с храна и всичко необходимо... лицемери!!!

    Коментиран от #14

  • 9 не вярвам

    16 2 Отговор
    Който има болен възрастен човек в къщи знае какво е да търсиш някой да го гледа. Така че тази история изглежда доста странно
  • 10 Намери

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Следователно":

    Публикацииите във фейса и виж коментарите на хора които са я наемали и ще разбереш защо 5 години не може да си намери работа
  • 11 Коко

    34 1 Отговор
    В България има ОГРОМНО количество хора на 62-67 години, които нямат пенсия, защото нямат необходимите години трудов стаж - или не са могли да си намерят работа, или са работили, но не са ги осигурявали. Издържат ги близките им, както могат, или все още работят, или просят. Държавата никаква я няма. А колко бездомници има в България? Сред тях има и български баби, които са били изгонени от близките си от вкъщи. Никой не се занимава с тези въпроси. Възрастните хора, навършили възраст за пенсиониране, трябва да получават пари от държават, независимо дали имат работен стаж - в цивилизованите страни се нарича социална пенсия. Жените на 61 година в България вече са руини, а и без пенсия голяма част от тях.
  • 12 Откъде започна всичко ?

    7 18 Отговор
    Кой предизвика войната в Донбас, не бяха ли това зелените човечета на Путин? Колко украинци бяха убити и прогонени? А знакът на фашистката путинска армия е Z , на някои места се среща и като ZZ, а това е новото SS. Да, рашистите са новите нацисти и фашисти, които в Харков взривиха газопровода, детската болница, центъра за преливане на кръв, те убиха шофьора на линейка. В Киев взривиха нефтобаза и хранилище за радиационни материали.Срам и позор !
  • 13 ФАКТ е

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факти":

    Ами виж само коя е автор на статията . Има една друга за един "украинец" дето се разделя със семейството си ...а в същност нещата са от преди 7 години и се отнася за "опълченец" от Луганск ,който изпраща децата и жена си в Русия . Тая и дай само за кифли да пише ...за друго не става ...

    Коментиран от #16

  • 14 Нямам Срам

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "3333":

    Не само ние а целия свят ... Което ставаше в Югославия в момента става и в Украйна .. но защото президента е с Америка Русия са агресор ... Сигурен съм че ако Югославия беше тръгнала към Америка след разпада на СССР щяха да подкрепят цялостна Югославия щяха да си затворят очите за насилието на сърбите към мюсюлмани ... И Сърбия щеше да излезе победител... Просто се води една война между Русия и САЩ но без оръжия с щитове на други държави .. самата Русия ако не беше зле в началото след разпада си щеше да се мобилизира срещу САЩ при Югославия ... Не само политиците но като вид сме големи лицемери всички ..
  • 15 Болярин

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Къде е твоето заведение, г-н Последен Софияниц - психото в Курило ли?!!
  • 16 3333

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "ФАКТ е":

    Има и видео как снимат бягащи украинци на първото видео е това, което ще се излъчи на плебса, второто е снимано зад режисьора и се вижда как снимат филм. В Англия има специални crisis actors, позвани доста за Ковид, сега има такива и за войната, доста са играли и ранени при разни атентати. прожектират ни филми!

    Коментиран от #17

  • 17 Наблюдател

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "3333":

    Ами с президент актьор и шоумен и хората са се понаучили да правят филми. Със сигурност им се плаща. Жалко за такива фалшификации и лъжи. Преди малко ми излезе такова видео фалшиво с един танк и се чуват някакви тътени, но си личи, че е пълен монтаж. И отдолу се изредили хиляда и кусур коментара на английски за подкрепа на Украйна без да знаят за какво иде реч. Под видеото с бандата с нацистите същата история. Само 1-2 се усъмниха от чужденците, защото онези си държат най-нагло нацистко знаме. Един се осмели да попита защо имало толкова негативни коментари под видеото, включително на украинци.