Last news in Fakti

10 Май, 2013 06:35 1 382 0

Конференция за проблемите при захарния диабет

  • токуда-
  • диабет-
  • конференция

Клинична конференция с международно участие на тема "Актуални клинични проблеми на най-честите тиреоидни заболявания и захарния диабет" ще се проведе на 10-11 май в МБАЛ "Токуда Болница София", съобщиха от болницата.

Конференцията се организира от МБАЛ "Токуда Болница София", Национален академичен учебен център към БАНИ и Българска диабетна асоциация и е посветена на Световния ден на тиреоидните заболявания.

В конференцията ще участват водещи университетски преподаватели и специалисти в областта на тиреоидните заболявания и захарния диабет, които ще представят съвременни интердисциплинарни методи за профилактика и терапия на социално-значими ендокринни заболявания и техните усложнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА