Last news in Fakti

18 Март, 2022 18:56 1 373 1

Том Хидълстън е сгоден!

  • том хидълстън-
  • годеж-
  • сгоден-
  • зау аштън

Приятелката на Хидълстън беше забелязана да носи огромен диамантен пръстен на безименния си пръст на скорошна проява

Том Хидълстън е сгоден! - 1
Снимка: Shutterstock

Едно от лошите момчета на Marvel - Том Хидълстън, изиграл "пакостливия" брат на Тор - Локи, е сгоден за приятелката си Зау Аштън, предава tialoto.bg.

Британската актриса наскоро беше забелязана да носи внушителен диамантен пръстен на безименния си пръст, докато позираше за селфи на наградите BAFTA миналия уикенд. Според много слухове Том е предложил брак на половинката си, а според някои не е изключено и двамата вече да очакват първото си дете заедно, тъй като на последната си поява Зау се появи с доста обемна розова рокля, която прикриваше фигурата ѝ.

Том и Зау все още не са потвърдили предполагаемата щастлива новина, но много британски медии са убедени, че двойката скоро ще чуе сватбените камбани.

Слуховете за романтичната връзка на Хидълстън и Аштън се появиха за първи път през 2019 г., като двамата се бяха запознали февруари месец същата година покрай общ работен проект. През септември те бяха хванати в Ибиса да си разменят горещи целувки, което потвърди слуховете за романс помежду им.

Двамата бяха забелязани на романтична среща в Ню Йорк, докато участваха в съживяването на Бродуей на пиесата на Харолд Пинтър от 1978 г. „Предателство“.

Докато Том удивлява световната публика с участието си в кинематографичната вселена на Marvel в „Тор“ през 2011 г., то 37-годишната му приятелка също е доста завършена звезда, както на театралната сцена, така и на екрана. Зау направи своя телевизионен дебют през 1995 г. с малка роля в британския ситком Game On. Съвсем наскоро тя изигра Клеър Паскал в минисериала на Netflix Wanderlust и също така изигра Уна в последния сезон на The Handmaid’s Tale по телевизия Hulu.

Очаква се съвсем скоро да видим и нея като злодей на Marvel във филма "The Marvels", който трябва да излезе през 2023. В лентата тя ще се сблъска лице в лице с героинята Каръл Денвърс или Капитан Мавел на Бри Ларсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Махмуд

    0 0 Отговор
    Много важна информация за икономиката на България. Това вече ще оправи газовата криза.