Last news in Fakti

24 Март, 2022 17:55 4 860 11

Най-честата причина за изневяра

  • изневяра-
  • проучване-
  • любовник-
  • любовница-
  • извънбрачна връзка

Ето какво казват жените за изневярата

Най-честата причина за изневяра - 1
Снимка: Shutterstock

Знаете ли, че има определени категории жени, които са склонни да изневерят на партньора си? Ново проучване, в което участват жени на възраст между 20 и 35 години, показа, че по-вероятно е да изневерят жени, които се занимават с канцеларска работа, интелигентни и с голямо чувство за хумор, пише trafficnews.bg. Но защо изобщо жените изневеряват на мъжете си с други?

На първо място неверниците го правят, за да отмъстят на своята половинка за неговото предателство.

Много от анкетираните се оплакват, че след брака мъжете им са се занемарили, надебелели са и вече не ги привличат сексуално.

"Исках авантюра и емоция, която не изпитвам у дома от години", споделят още участничките в изследването. Мъже, внимавайте и с фантазиите на своята половинка. Колкото и странни да са те, изненадвайте я от време на време, защото в противен случай рано или късно жената ще си намери къде и с кого да ги осъществи.

Не е за пренебрегване и това, че голяма част от анкетираните споделят, че липсата на секс в продължение на цяла година ги е вкарала в леглото на друг мъж.

"Съпругът ми спря да ме желае" или "Той никога не беше инициатор за интимност" са другите основни причини за изневяра. Не липсват и жени, които признават, че им е била нужна причина да прекратят брак, в който не са се чувствали достатъчно удовлетворени.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    18 0 Отговор
    Да знаем за тая категория жени, Даже сме и измислили и име, Можете ли да се сетите какво е то умни журналисти задаващи умни въпроси в интернет и телевизията, Може би вие сега за първи път разбирате за тези жени в живота си? Нека ви шашна - има и такъв вид мъже, Яко а
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 6 Отговор
    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....

    Коментиран от #3

  • 3 Пръча Кочо

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Заради религията ни е, виж.ги.алаховите.кучета-многоженство и.няма.проблеми. По.природа.хората.сме.полигамни,не.само.жените.изневеряват,но.най-често.те

    Коментиран от #5, #6

  • 4 хихи

    14 3 Отговор
    "Особености на българския семеен живот"
    1. Жениш се.
    2. Правиш едно дeте.
    3. Спираш да спиш с жена си само за да й е гадно.
    4. Гледаш да забършеш нещо чуждо.
    5. Дебнеш я тя да не забърше нещо за да й е още по-гадно
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пръча Кочо":

    Църквата е отделена от държавата...Въпросът с моногамията може лесно да се реши с една малка промяна в конституцията ни...
  • 7 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    10 0 Отговор
    Ас лично намирам исневярата за нещо долно лошо и съсипващо.Сигурен съм че моята Веска никога няма да ми исневери заштото между нас има голяма обич и романтика,държим се постоянно за ръце зайдно ходим на сладкарница,зайдно гледаме най великите любовни турски сериали.
  • 8 Внушения

    11 2 Отговор
    Написани от жени , за да ви накарат да се чувствате виновен ! Като ги спипате , и започват да ви натякват , че едва ли не , насила сте ги накарал , виновен сте за всичко , а те , едва ли не , нямало какво да направят ! А всъщност са си КВИ ! Шут , и да се чудят , кой жалък балък да ги гледа с децата им ! Ако ви натякват , че децата са ваши , направете ДНК ! На КВИ не вярвайте !

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ехото...

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Внушения":

    Не сте прав , защото ако и да има типажи сред жените , като описаните от Вас , има и жени , които са много свестни човешки същества , попаднали на лоши мъже , и е по правилно да бягат ! Примери - може да е пияница , може да е насилник , може да не може , и т.н. ! Струва ми се , че сте преживял драма , която ви е завъртяла в капана на съжалението , и обобщението ! Стегнете се , огледайте се , и ще намерите правилният човек ! Живота е за живеене , не за вайкане !
  • 11 Пламен

    2 0 Отговор
    Изневерявам им защото не ми дава секс всяка вечер или сутрин.