Last news in Fakti

13 Април, 2022 19:58 3 305 20

Тайните комплекси, които мъжете умело крият

  • мъже-
  • страхове-
  • връзки-
  • притеснения-
  • комплекси

Много мъже не са готови да си признаят, че някои аспекти от живота ги плашат

Тайните комплекси, които мъжете умело крият - 1
Снимка: Shutterstock

Възможно ли е дори мъжете да имат тайни страхове? Обществото налага стереотипа, че мъжете са силни и непоколебими, заради което това да имат явни страхове и колебания е недопустимо. Експерти във връзките обаче правят всичко възможно да разбият стереотипите за жените и мъжете. Ето защо те споделят за 10 неща, които всъщност притесняват повечето мъже, но никога няма да ги признаят, пише zajenata.bg.

1. Как изглежда тялото им

От много ранна възраст жените са научени да мислят, че тялото им трябва да е идеално през цялото време. Те смятат, че трябва да тренират постоянно и да спазват диета. Няма такива стереотипи за мъжете, но това не означава, че те не се притесняват за физическата си форма или не я сравняват с добре изглеждащите образи на мъже, които ги преследват в интернет и телевизията. Това и ги мотивира да прекарват часове във фитнес залата.

2. Пари

Парите са една от най-честите причини за притеснение при мъжете Те са възпитани да бъдат глава на семейството. Един мъж може дори да няма приятелка, но така или иначе се притесняват за финансовото си състояние, защото смята, че най -необходимото нещо за една връзка са парите. Грижите и вниманието обаче са много по-важни за жените. Ако грешим и това, което наистина има значение за едно момиче, са парите, тогава тя не струва вашето време.

3. Височина

Как може един мъж да не се тревожи, ако една от основните характеристики на „идеалния мъж“ е височината? Ако жените се интересуваха от височината по-малко, тогава момчетата, които не са толкова високи, биха имали повече шансове. Размерът няма значение, освен ако не се отнася за размера на сърцето му.

4. Други мъже могат да бъдат заплаха

Ревността на мъжете обикновено не е толкова очевидна, колкото на жените, но също толкова наранява тяхното самочувствие. Вашият партньор може да не показва признаци на безпокойство, когато му разкажете за колега от мъжки пол с прекрасно чувство за хумор. Но трябва да знаете това: той много се тревожи и се сравнява с потенциалния конкурент. За да изтриете страха му, трябва да говорите с него честно и да му обясните, че няма абсолютно никаква заплаха.

5. Малък опит в отношенията

Образът на мъж мачо е най-лошият кошмар на всеки мъж, защото ги кара да се опитват да изглеждат като опитни любовници и да лъжат за броя на бившите си приятелки. Всъщност те също се страхуват да направят нещо нередно, както жените. Подкрепата и честността във всички неща във връзката ви ще ви помогнат да се почувствате по -уверени.

6. Окосмяване

Окосмението по тялото и главата винаги е проблем за мъжете. Оплешивяването често е най-лошото нещо, което може да се случи на един мъж. От друга страна твърде голямото окосмяване на тялото може да уплаши жените. Може да влошите нещата, като споменете тези проблеми на партньора си.

7. Диета

"На диета съм." Мъжете чуват тези думи много често от жените. Но ако мъж спомене диета, това може да звучи странно. Мъжете обаче също се грижат за телата си и внимават какво ядат. Всеки иска да бъде здрав и в добра форма. Просто мъжете говорят по този начин по-рядко.

8. Връзката с приятелката им

Колко статии са написани в женски списания за спасяването на отношенията? Въпреки това, ако мъжете започнат да обсъждат това, жените може да си помислят, че е странно. Разбира се, мъжете са „брутални“, така че не бива да се притесняват за дреболии като отношенията, нали? Но мъжете също искат всичко да е наред, затова нека се притесняват.

9. Колко партньори е имало едно момиче преди него

Ако една жена е имала повече партньори, отколкото мъж, преди да се срещнат, тогава мъжът ще трябва да се състезава с тях. Освен това вашият партньор може също да се тревожи, че има по-малко опит от вас. Най-важното е да му обясните, че миналото е в миналото и няма за какво да се притеснявате.

10. Открито изразяване на емоции

"Не плачи! Ти си мъж!" Това е, което мъжете винаги са чували като деца. Родителите им искаха да ги направят силни и в състояние да защитят семействата си, но смятаме, че това не е толкова добра идея. Страхуват се да изглеждат слаби, да покажат истинските си емоции. Не наливайте масло в огъня и не говорете за това как един мъж се справя с трудностите. Той не дължи нищо на никого.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :))

    9 7 Отговор
    11) че им е малка шипката
  • 2 Иванушка 🇷🇺

    7 7 Отговор
    Много мъже пък и жени крият Украинския си произход.
    Казват че са руснаци или белоруси, инак горките домакини веднага почват да си прибират пешкирите, кърпите и тоалетната хартия 😁

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Малък пищак

    10 3 Отговор
    Това бие всички други комплекси. Засегнете темата сред група мъже и веднага си проличава, кой е дръпнал късата клечка.

    Коментиран от #5

  • 5 Дядо Гъдю

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Малък пищак":

    То не е къса клека, го е голям комплекс!
  • 6 И6анyшка,

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иванушка 🇷🇺":

    Изкарай си употребения руски кондом от анито, изхвърли го и стискай 5 минути бузите, да му възвърнеш естествената форма
  • 7 Язе

    5 7 Отговор
    Като натепам жената , и сите комплекси ми минуват! Цар Соломон е казал - за магарето , и за жената - пръчка ! И нема да се инатат ! А он е бил умен човек !

    Коментиран от #9

  • 8 Бг мачо

    10 2 Отговор
    Повечето са азиатски тип, кривокраки, високи кинта и 20, с малки 🥕, затова купуват на кифлите си големи джипове
  • 9 хааааа ха ха ха ха

    6 4 Отговор

    До коментар #7 от "Язе":

    Имаш късмет, че не ти се е паднала някоя като мен. Още при първия опит щеше да разбереш, че все утепан ще ходиш. А Соломон е бил ляв, те всички леви само на жени посягат.

    Коментиран от #10

  • 10 Стига

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "хааааа ха ха ха ха":

    Де ! Внесох нотка хумор , в тази тягостна тема ! Защо пък , веднага се разпознахте , от страната на магарето ?! Че , и заплашвате с реално насилие ?!

    Коментиран от #11

  • 11 аз също внесох нотка

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Стига":

    Каквото повикало, такова се обадило!

    Коментиран от #12

  • 12 Охо

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "аз също внесох нотка":

    Ръмжите ?! Кичка , която лае , не хапе ! Рак или овен , самотна , с едно дете !

    Коментиран от #13, #14

  • 13 ОК?

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Охо":

    Кичка ще викаш на щерка си.

    Коментиран от #15

  • 14 Скорпион

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Охо":

    Не че има значение.

    Коментиран от #16

  • 15 Хахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "ОК?":

    Слаба бира си ! Така ли си представяте нещата в провинцията ?!

    Коментиран от #17

  • 16 Абе

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Скорпион":

    Знаех си , че е някаква многокрака гад ,къде апе лошо !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мале

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Скорпион":

    Как фучиш ?! Да не си македонка ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Нищо

    1 0 Отговор
    ново. Отдавна известни истини за лигльовците.