Last news in Fakti

4 Май, 2022 15:28 1 397 3

Пост Малоун ще става баща за пръв път

  • пост малоун-
  • рапър-
  • дете-
  • бебе-
  • баща

Рапърът не разкрива коя е приятелката му и майка на първото му дете

Пост Малоун ще става баща за пръв път - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рапърът Пост Малоун и приятелката му очакват първото си бебе, потвърди негов представител пред E! News.

"Развълнуван съм за тази следваща глава в живота си, най-щастлив съм бил някога, а откакто се помня, бях тъжен", каза той пред TMZ. "Време е да се грижа за тялото си, за семейството и приятелите си и да раздаваме колкото се може повече любов всеки ден".

Източници, близки до Пост, заявиха пред TMZ, че са отпразнували новината през уикенда със семейството и приятелите му. Пост не споделя самоличността на приятелката си и продължава да държи връзката им далеч от общественото внимание.

Неотдавна 26-годишният мъж се качи на сцената на Coachella в изненадващо изпълнение с 21 Savage. На 16 април Пост се появи за изпълнението на хита им "Rockstar" на живо. Той изпълни и песни, сред които "Circle" и "Sunflower", на фестивала Revolve миналия месец.

Очаква се звездата да пусне студийния си албум, озаглавен Twelve Carat Toothache, по-късно този месец. Досега той пусна сингъла "One Right Now", в който участва The Weeknd. Видеоклипът към песента обра овациите, като между двамата певци се разиграва престрелка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    6 0 Отговор
    Кво ни интересува нас чия краварка ще се тели
  • 2 джизъса

    6 0 Отговор
    тоз манганин е по-нашарен и от мен още утре отивам да си рисувам кръстове и икони от вътрешната страна на клепачите
  • 3 оспри

    3 0 Отговор
    Постовете вече малоун ли се казват? Не са ли граничен пост,седмичен ,безмесен пост,военен пост?