Last news in Fakti

16 Май, 2022 12:45 2 687 4

Любимата на Башар Рахал го сложи под чехъл

  • башар рахал-
  • райна караянева-
  • под чехъл-
  • характер-
  • мания

Стройната блондинка имала много властен характер и винаги настоявала да става на нейното

Манекенката и актриса Райна Караянева държaла мъжа си Башар Рахал под чехъл, издават хора от обкръжението им. Стройната блондинка имала много властен характер и винаги настоявала да става на нейното. Тя забранявала на артиста с ливански корени да излиза без нея и непрекъснато го следвала по петите. Освен това била маниачка на тема чистота, от което страдал и благоверния ѝ.

Райна е споделяла, че има обсесивно-компулсивно разстройство – мие си ръцете по много пъти на ден и държи всичко около нея да е стриктно дезинфекцирано. На Башар не разрешавала да влиза в къщата им с обувки и веднага го карала да се преоблича с домашни дрехи, за да не би случайно да изцапа. Ако докоснел нещо, което според нейните представи е мръсно, Рахал трябвало незабавно да облее ръцете си с топла вода и сапун. Актьорът и режисьор се оплакал пред познати, че хич не му било лесно да живее с Караянева, но угаждал на прищевките ѝ, защото я обичал.

Още в ученическите си години красавицата била обзета от какви ли не мании. Първо развила анорексия в стремежа си да е слаба като вейка, после пък се пристрастила към пластичната хирургия. Райна повече от 12 пъти е лягала под ножа, за да оправя носа си. Тя от дете не харесвала обонятелния си орган и за първи път се подложила на операция едва на 17 години. Без знанието на родителите си, блондинката направила интервенцията при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили други операции, за да се оправят нанесените щети. Неотдавна Караянева отново посети Турция за поредната корекция на обонятелния орган.

Башар е известен с многобройните си авантюри с различни красиви актриси, сред които Ралица Паскалева и Елен Колева, ала само последната му тръпка Райна успя да се задържи толкова дълго, че даже и да се наложи над него. Те се запознаха покрай съвместната им работа в „Лотария България” – Башар беше водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, но това не им попречило да започнат интимна връзка Когато подхвани любовна авантюра, Караянева все още била обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, но по-късно се разделила с него. Много вероятно е отношенията ѝ с Рахал да са причина за разлъката.

Запознати издават, че връзката на Райна с актьора става все по-сериозна. Двамата са неразделни и живеят под един покрив. Башар я дори я уреди с роля във филма „Завръщане”, на който е продуцент. Двойката често пътува по света и унас. Досега са посетили Тайланд, Бали, Виетнам, Ливан. Стройната хубавица често публикува снимки от пътешествията си в социалната мрежа, а вече си позволява да пуска и любовни кадри с Рахал.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XYZ

    1 2 Отговор
    Да, ама хубав чехъл!
  • 2 Гост

    7 0 Отговор
    Още малко. Сватбата, бурката и в къщи заключена.
  • 3 СССРБарета

    2 8 Отговор
    Войната върви чудесно за Руската Федерация! руската армия прави погроми в Донбас където украинците са в колапс въпреки новите си без аналогови американски гаубици и молят за подкрепление! Рублата расте всеки ден като и днес е с рекорд а всички европейски държави са се наредили пред газпромбанк за новите си сметки в рубли! Реколтата в Русия се очаква да е рекордна за сметка на тази в останалия свят и пак ще има Я елате пиленца при батко е между впрочем Турция няма да пусне Швеция и Финландия които САЩ иска да набута спешно в НАТО без дори те да го искат!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.