Last news in Fakti

28 Юни, 2022 11:15 3 141 2

"Депеш мод" с разкрития за смъртта на Анди Флетчър

  • depeche mode-
  • анди флечър-
  • разкрития

Музикантите благодариха на феновете си за любовта им към него

"Депеш мод" с разкрития за смъртта на Анди Флетчър  - 1
Снимка: Shutterstock

"Депеш мод" благодариха на феновете си за любовта им към починалия преди месец Анди Флетчър. В пост в социалната мрежа Facebook Мартин и Дейв написаха писмо до почитателите на групата, в което им благодарят за любовта, която показват към колегата им.

„Искахме да отделим малко време и да благодарим за излиянието на любов към Анди, което видяхме от всички вас през последните няколко седмици. Невероятно е да видиш всичките тези снимки, да прочетеш думите и да видиш колко много означаваше Анди за всички вас. Както можете да си представите, това бяха меко казано странни, тъжни, дезориентиращи няколко седмици за нас. Но ние видяхме и усетихме цялата ви любов и подкрепа и знаем, че семейството на Анди също ги усеща.

Преди няколко седмици получихме резултата от медицинските експертизи, който семейството на Анди ни помоли да споделим с вас сега. Той претърпя разкъсване на аортата, докато си беше у дома на 26 май. Така че, въпреки че беше твърде рано, той си отиде от естествена смърт и без продължително страдание”, пишат от "Депеш мод", цитирани от NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен читател

    1 4 Отговор
    Не съм предполагал, че разкъсване на аортата може да се нарече естествена смърт. Разкъсването обикновено се получава в резултат на физическо въздействие.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.