Last news in Fakti

4 Юли, 2022 15:56 3 729 6

Актьор от "Братя" преживява тежък шок

  • мартин димитров-
  • актьор-
  • братя-
  • инцидент-
  • пътен инцидент-
  • инциденти на пътя

Мартин Димитров се справя с последствията от това, че преди седмици блъсна велосипедист с мотора си

Актьорът Мартин Димитров, прочул се с ролята на Радо Андреев от сериала на Нова ТВ "Братя", е в тежък шок цели две седмици след като едва не уби човек при катастрофа в центъра на София. Той удари велосипедист с мотора си. Човекът по чудо остана жив, но се оказа с множество травми.

Звездата от "Братя" най-вероятно ще трябва да посещава психоаналитик, за да се освободи от стреса след катастрофата, смятат представители на артистичните среди у нас. Мартин все още не можел да се възстанови от ужаса, който преживял, удряйки човек на пътя. Той бил благодарен на съдбата, че велосипедистът е жив. В противен случай, освен борбата със съвестта му, щеше да го заплаши съдебен процес и затвор. Споделял, че ако човекът е починал, нямало да си го прости до края на живота си.

Още по-благодарен бил актьорът за това, че приятелката му, която е пътувала с него на мотора, е почти невредима. 23-годишното момиче се отърва само с разкъсно-контузна рана. 30-годишният велосипедистът е бил със счупване на бедрото, черепно-мозъчна травма, но без опасност за живота, стана ясно след катастрофата.

Инцидентът стана на 20 юни в самия център на София – близо до кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Г. С. Раковски". Сигнал за катастрофата бе подаден около 9:30 часа сутринта. Актьорът сподели пред Нова ТВ, че велосипедистът е изскочил на пътя внезапно, без да се огледа и е бил със слушалки, така че не е чул приближаващия мотор.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 3 Отговор
    С велосипедистите, винаги трябва да си имаш 2 на ум. По тротоарите ще те отнесат като пешеходец, а на платното ще се изсулят все от някъде и ще те превърнат в убиец. Същото важи и за тротинеткаджиите.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 аланкоолу

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    като гледам велосипедните алеи,явно някой като вас ги е мислил и строил!
  • 4 Созопол

    4 1 Отговор
    Нищо му няма! В събота веечер хапваше и пийваше в една кръчма !
  • 5 Като има

    2 0 Отговор
    пари, ще ходи на психоубирджия, като няма - сам да се оправя, както повечето от нас. Стига лигавщини, бе. Все пак, не е убил човек. А и да беше, случва се по не предпазливост или зла съдба. Аз не съм убила никой, но погребах/изгубих 7 скъпи роднини. Да се гръмна ли? Искам, но нямам пистолет. Просто стискам зъби и се боря. Психолозите са да им плащаш, а вие журналистите си взимате надницата. Знаем го.
  • 6 Именно

    0 0 Отговор
    Забравихте да напишете, че велосипедистът му дължи компенсации за оказания стрес!
    Тотално забравихте основните на морала.
    Кой е по-зле и по чия вина - блъснатият човек с черепно-мозъчна травма или някакво разглезено актьорче?!