Last news in Fakti

24 Юли, 2022 15:07 17 134 19

Мария Силвестър и „Бригада нов дом“ се завръщат в ефира

  • мария силвестър-
  • бригада нов дом-
  • в ефир

Не е сигурно обаче дали Караджов отново ще е майсторът бригадир

bTV обмислят да върнат на екран социално-строителното си шоу „Бригада нов дом“. Телевизията вече подгрява публиката си за предстоящи нови епизоди. Водеща отново ще е Мария Силвестър. Не е сигурно обаче дали майсторът бригадир няма да бъде сменен.

„Бригада Нов дом“ е толкова успешен проект от гледна точка и на рейтинг, и на имидж, че досега не е ясна причината, която накара шефовете в телевзиията да го свалят от екран миналата година. Предаването изкара в ефир цели пет сезона при непрекъснато растящ рейтинг – от 2016-а до 2021-ва.

Миналото лято обаче стана ясно, че шести сезон не се планира. Като повод за това решение телевизията обяви пандемията. Заради опасността от заразяване нямало как няколко майстори да се събират под общ покрив, за да правят ремонт.

Covid обаче не спря bTV да снима скандалното си риалити „Ергенът“, което направи добър рейтинг, но срина имиджа на телевизията до нивото на клюкарска медия. За догодина се планира втори сезон, който обаче ще бъде изчистен от всякакви скандални щрихи.

Наред с това телевизията най-вероятно ще пусне и шести сезон на „Бригадата“, за да затвърди имиджа си на социално ангажирана компания. Към момента не е решено дали новите епизоди на предаването ще вървят от февруари до май, както беше досега, или ще тръгнат от май, за да запълват програмата в края на пролетта и началото на лятото. Това тази година бе направено със „Смени жената“. Нищо чудно да го повторят с „Бригада нов дом“.

За да поддържа зрителския интерес за предстоящия сезон, bTV възобнови повторенията през почивните дни на вече излъчени епизоди на шоуто. В същото време водещата Мария Силвестър бе поканена миналия уикенд като специален гост в предаването „120 минути“.

След като преди няколко месеца телевизията спря „Мармалад“, водещата остана без работа на малкия екран. От тогава до сега към нея не беше проявяван никакъв интерес от страна на работещите в bTV, пише "Уикенд". Единственото обяснение да я поканят точно сега в най-гледаното време на ключово предаване като „120 минути“ е, че скоро ще я връщат в ефир. В интервюто ѝ няколко пъти стана въпрос за строителното предаване и неговата социална значимост, което е знак, че най-вероятно се планира нов сезон.

Бригадирът тази година обаче може да не е любимият майстор на българите – Владимир Караджов. Миналата година той започна да прави собствено предаване за ремонти, но не за жилища на социално слаби. Името на шоуто е „Звънни на Караджов“, а продуцент е половинката на майстора – Цветелина. Говори се, че тази самоинициатива не се харесала на шефовете в телевизията. Ето защо няма да е изненадващо, ако потърсят нов бригадир, който занапред да ремонтира домовете на бедните.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългия Джон Силвър

    13 4 Отговор
    Тая Мара още става да ми вдига протезата.

    Коментиран от #4

  • 2 Цуки

    23 6 Отговор
    Поне тя прави нещо за хората.

    Коментиран от #14

  • 3 Интересно

    24 10 Отговор
    ми е как се "класираш" за безплатно ремонтче на къща, мебели и др. дрънкулки без пари??? Задължително ли трябва, да си мързелив полуидиот с 3–4 деца????

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Дебелия дедо

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Дългия Джон Силвър":

    съмнявам се, че можеш да си позволиш Марето...Вярно не е никак лоша! Май имаше най дългите крака по едно време????Оййййй на дедо
  • 5 Единственото

    23 6 Отговор
    Смислено предаване в България което помогна на хора в нужда!
  • 6 сила

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Интересно":

    ама МНООООООГО МЪРЗЕЛИВ.....това е
  • 7 Доротея

    2 7 Отговор
    Срещу певица като Цветелина, Силвестра няма шанс! ,,Вече късно е да се обичате, щом съдбата е решила да ва раздели....!"
  • 8 Анонимен

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Интересно":

    По принцип да, ама ще ти направят ремонта с най-големите бо..уци и ще си оставят ръцете там, така че не ти препоръчвам.

    Коментиран от #15

  • 9 Домовете на бедните

    13 3 Отговор
    Засрамете се журналисти. Това са хора и жестоки човешки съдби а не просто бедните....
  • 10 въпросче

    7 1 Отговор
    И защо майсторът- бригадир ще трябва да бъде сменен?
  • 11 глоги

    6 0 Отговор
    втори сезон, който обаче ще бъде изчистен от всякакви скандални щрихи.Е,КАК ЩЕ БЪДЕ ИЗЧИСТЕН ОТ СКАНДАЛНИ ЩРИХИ,КАТО НАВСЯКЪДЕ ПРЕД ОЧИТЕ НИ ЩЕ БЪЛВА ОТ ЖЕНСКА ПЛЪТ?! В "ЕРГЕНЪТ" Е ПЪЛНО СЪС СИЛИКОН И ХИАЛУРОН,КЪСИ ДРЕШКИ И ИЗРЯЗАНО БЕЛЬО ПЛЮС НЕЦЕНЗУРНИ ЖЕНСКИ ТАЙНИ.
  • 12 зреене

    0 0 Отговор
    И как можеш да кандидатстваш бригадата да ти обнови дома? Какъв е пътят,за да бъдеш одобрен от компанията?
  • 13 чушки

    0 0 Отговор
    На Силвестрова ли трябва да се звъни или на майстор Караджов?
  • 14 Дуки

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цуки":

    Прав си! Прави хубави неща, обаче на някои хора. Най вече платежоспособни!
  • 15 Интересно

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Анонимен":

    не вярвам че ще е с най некачествените, нали от рекламата на тези фирми печелят, и поне по тв.то добре работят??? А нали знаеш, на харизан кон зъбите не се гледат....
  • 16 Готин

    3 4 Отговор
    Идеята за предаването е перфектна но, изпълнението е непрофесионално. Водещата е с рядко надменна визия и интонация, а "трудещите" се в бригадата ведно с Караджов прилагат методите за "отбиване на номера". Липса на професионализъм в строителните работи. Само при развалянето, грешки не правят.
  • 17 Дайте на хората

    2 0 Отговор
    Сменете един път и някоя врата толкова фирми има не може да няма някой спонсор.Всичките врати ги боядисвате а са някакви боклуци.
  • 18 Караджов и бригадата му

    1 0 Отговор
    никак няма да ми липсват, но Мария Силвестър много я харесвам.
  • 19 Фати

    0 0 Отговор
    Как мога да се регистрирам пробвах на всички сайтове и не става