Last news in Fakti

24 Март, 2024 09:47 2 896 13

Васил Василев - Зуека се завърна на екран

  • васил василев-зуека-
  • бригада нов дом

Популярният водещ и актьор се включи във видео връзка в "Бригада нов дом"

Васил Василев – Зуека, който се премести да живее в Испания, зарадва феновете си, като се върна на екран, макар и за броени минути.

Популярният водещ и актьор се включи във видео връзка в "Бригада нов дом", където бе изненада за семейството, на което Мария Силвестър и бригадата помагат.

Васил Василев - Зуека се завърна на екран
Кадър: bTV

Неразривната и емоционална връзка между баща и дъщеря бе в центъра на новия епизод на "Бригада Нов дом". Людмил е самотен баща-чудо, който отглежда 10-годишната си дъщеря Василена с помощта на бабата на детето. Майката страда от биполярно разстройство. Накрая започнала да смесва лекарства в алкохол, да буйства и става опасна за Василена. Наложило се принудително да бъде настанена в клиника. Людмил извадил ограничителна заповед срещу нея. В момента се подобрявала, но бащата още се страхува да оставя дъщеря си с майка ѝ.

Така Людмил е героят, който влиза в ролята както на баща, така и на майка.

Невероятният му дух, устойчивост и сила вдъхновяват бригадата и Мария Силвестър да вложат цялата си енергия в реновирането на техния дом. На помощ майсторите викат не кой да е, а малките принцеси в живота им - техните дъщери и племеннички, които оставят своя отпечатък в историята на Людмил и Василена. Съседите от квартала също стават съпричастни с каузата на предаването и доброто настроение по време на ремонта чрез всякакви жестове - от лакомства до лични концерти.

Освен тях, като доброволци в довършителните дейности по обекта се включват и мотористите от сдружение "Да дарим усмивка".

"Заедно можем повече. Всеки един човек трябва да "заразява" друг с добро", сърдечно заявява основателят д-р Асен Цеков.

А докато майсторите работят усърдно, водещата Мария Силвестър прави запомняща се изненада на малката Василена. Среща със самия Васил Василев – Зуека, който дава безценни съвети на момичето как да сбъдне мечтата си да стане добър художник, пише bgdnes.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    4 21 Отговор
    Една приятелка отиде да живее в Испания и се върна след три месеца.Каза че хората там били много скучни и задръстени и умряла от скука .А в София всеки ден става нещо интересно.

    Коментиран от #8

  • 2 Дупничанин

    24 2 Отговор
    Бате, нема такъв бездарник, само Рачко Пръдлето му е конкуренция. Ма он па му е ортак, та ясна работата.
  • 3 Наблюдател

    26 3 Отговор
    Палячото на арменеца, който оплю България, нарече я кочина и...И се върна пак да лиже тук за да има с какво да живее там и глупаците продължават да му се радват. Защото никой не купува мацаницоте на селския обявил се за нов Пикасо. По това си прилича на всичките ни велики в собствените им очи артисти, певци и... които отиваха там защото тук не оценявали изключения им талант и...Но се връщаха след няколко роли като проститутки или бандити от масовката или след концерти по долнопробни барове или по круизи за пенсионери. За да ни заливат с безвкусни посредствени сериали и филми, проекти на песни, концерти и...за които данъкоплатеца иначе обявен от тях за прост Ганьо плаща.
  • 4 ХАХАХА

    15 0 Отговор
    Като успееш на запад се прибираш в България
  • 5 свиреп ОХЛЮв

    11 0 Отговор
    Зуека казал , че ще се върне в България , когато Бойко си купи картина , ако отиде на театър или изложба ! Явно ще си остане завинаги в Испания , при това положение !
  • 6 шефа

    18 3 Отговор
    Пак ли тая досадна и изтъркана до болка грозна физиономия,отврат.Тоя да се снима в филми на ужасите,може и да има успех.
  • 7 Гост

    17 3 Отговор
    Аааа, той бил добър художник, и дал ценни съвети! Блях, ти да видиш, смешката как се изявява! Аре у.лево, безродник!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Максим Загоричански

    13 4 Отговор
    Защо продължавата да ни занивамете с този шут? Има по-важни теми...
  • 10 Па съм я бе

    5 0 Отговор
    Що за простотии?
  • 11 Кокиче

    6 1 Отговор
    Що за безвкусица да правиш шоу от хорското нещастие. Или е пошъл сценарии. Каквото и да е Зуека не може повече да развеселява, ако някога изобщо е можел.
  • 12 А40

    4 1 Отговор
    о аман от тоз псевдо смешник.Да си седи там и да се прави на Пикасо и да не идва у БГ да опропстачва с Рачков още едно поколение млади хора.Противни са ми и двамата ама нямам сила да ги спра.
  • 13 Петлеев

    2 1 Отговор
    Даже и не съм разбрал, че е липсвал. Що тъй, чудя се?