Last news in Fakti

4 Март, 2024 12:52 42 399 22

Новият атрактивен майстор на "Бригада нов дом" живее щастливо женен на село

  • калин евтимов-
  • бригада нов дом-
  • мария силвестър

Калин Евтимов признава, че животът в малко населено място му е сбъдната мечта

Новият сезон на „Бригада нов дом“ – шести поред, стартира с нова бригада, начело на която е Калин Евтимов, познат на зрителите от „Фермата“ 8. Макар атрактивният майстор да има множество почитателки, категорично отбива мераците им, тъй като е женен и дори се радва на 5-годишна дъщеричка. Семейството му живее в с. Долна Диканя, където редовно посреща приятели и организира весели сбирки.

Признава, че животът в малко населено място му е сбъдната мечта. Пътува да София по работа, но иначе обича да се наслаждава на спокойствието. Съпругата му е украинка, но двамата се запознават в Кипър, много преди войната. Година след първата им среща, сключват брак.

След старта на войната в Украйна, новата звезда от „Бригада нов дом“ успява да изтегли всички близки на съпругата си в България. Новият екранен партньор на Мария Силвестър сформира първата си бригада под влиянието на свой приятел, който е специалист по вътрешни ремонти. В момента работят заедно с баща си. Разкрива, че бригадата му се състои от 6 човека и всички те участват в предаването, като всеки от тях е силен в своята област.

Не мисли дълго върху поканата да участва в предаването „Бригада нов дом“, тъй като е убеден, че това ще му донесе само позитиви. Разкрива, че с Мария Силвестър се сработили отлично, тъй като тя също участвала активно не само като водеща, а и организационно.

Съдействала в екстремни ситуации, търсела доброволци и се ангажирала с доставките на материали. Най-интересен за него е проектът, в който от старо училище, трябвало да направят дом за 5 дни. Мисията е изпълнена успешно, а това, че имат кемпер, който е емблема на предаването, много им помага. Мария влиза в ролята на шофьор.

В личен план Евтимов признава, че съпругата му е най-голямата му подкрепа. Именно тя го насърчила да участва във „Фермата“, което му носи по-широка популярност. Твърди, че ще помни до края на живота си това преживяване и е доволен, че стигнал почти до финала. Там намерил и приятели, с които са близки и до днес. В аграрното предаване той показа освен добро сърце, интелект и огромни качества на балансьор сред всички интриги и скандали в стопанството.

Макар да не успя да спечели, натрупал ценен опит, който му носи само позитиви. В свободното си време обича да ходи на риболов и да кара мотори. Старае се да пътува със семейството си по света и у нас. Имат много покани за гостуване през лятото от хора, на които са успели да помогнат с нов дом. Умората от снимките, които били много динамични, я усетил чак накрая, когато приключили. След приключването на работата си по последния сезон на „Бригада нов дом“, си взима едномесечна почивка, за да се възстанови и да се зареди със сили за нови предизвикателства, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    59 5 Отговор
    Искам да видя теа как за една седмица събарят, зидат, подменят ВиК и Ел., замазват, боядисват и нанасят мебели 😀😀😀😀😀

    Коментиран от #7

  • 2 Сила

    44 14 Отговор
    Извинявам се, за некъв бачкатор ли говориме или за фотомодел и манекен...... Щото визията, начина на живот и финансовите възможности не отговарят на човека.....
    Виждал съм много майстори и знам как изглеждат, а също и " интелектуалното" им ниво !!!
  • 3 И кво

    40 13 Отговор
    да направим , че въпросният някой си бил живеел щастливо на село ? Да си живее !
  • 4 12345

    44 12 Отговор
    Тоя е нереализиран актьор и незнайно колко майстор.
  • 5 И аз, като БАЙХ@Й

    44 10 Отговор
    Искам да видя с очите си как става вдичко за 1 седмица. Пълна лъжа.
  • 6 Гост

    36 5 Отговор
    Като пишат в някой коментари това за една седмица не става поне месец .За една седмица ще стане ако се работи денонощно , но мазилка и боя не съхнат бързо .
  • 7 Гост

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Те нищо не събарят и не зидат,удрят една шпакловка,боя и толкова Врати не подменят,само ги мацат с боя отгоре.
  • 8 незнайко

    14 6 Отговор
    Хубаво село , собствен дом и високоплатена работа са в основата на щастието на Калин Евтимов ! Това не всеки може да притежава ! Не ни заблуждавайте с тези села !!!
  • 9 Да е жив и здрав

    21 5 Отговор
    На мен пък ми прилича на Азис.
  • 10 Майстора

    21 2 Отговор
    Напълно е възможно този ремонт,но не са 6 човека а 20,с духалки,влагоабсорбатори и и.н.Но не ни показват това.

    Коментиран от #11, #19

  • 11 Зидарят

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Майстора":

    Така е,признавам.
  • 12 аде

    19 1 Отговор
    Ремонтът се извършва за повече от 5 дни, от повече хора от бригадата, която показват. Работих с човек, който беше от предишната бригада на К, никога не го показаха по телевизията, а ходеше и вършеше работата си по обектите на предаването. Защо трябва да заблуждават за времето и хората не знам.

    Коментиран от #13

  • 13 Вебер

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "аде":

    Заради рекламата, за какво друго. Преди беше Вебер и някаква верига за битова техника, сега не го гледам.
  • 14 АТРАКТИВЕН АФГАНЕЦ

    7 3 Отговор
    И КОГА Е НАУЧИЛ БЪЛГАРСКИ ?
  • 15 АМА ТЯ И МАРИЯ РАБОТИ С ТЯХ

    2 1 Отговор
    ЗАТОВА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ГО ПРАВЯТ - ЕДИН Я РАБОТИ , ПОСЛЕ СЕ СМЕНЯТ !
  • 16 Надежда

    3 2 Отговор
    Прекалено много говори този, не ми харесва
  • 17 Гръч

    3 0 Отговор
    И това е просто шоу зад което стоят куп майстори да вършат черната работа.Същите са и готварските предавания,където водещия ужким готвач само реже,кълца и чете от камерата познавам един от многото готвачи на Ути бъчонката чревоугодник и пиянде
  • 18 Уса

    3 4 Отговор
    Не ми го хвалете живота на село.Селата в България са пропаднали и там са останали само бедните и сиганите с кметове бандити
  • 19 БАЙО

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Майстора":

    И с 20 няма да стане. Те шестимата си пречат па камоли 20.А някои ремонти просто изискват технологично време повече от 5дни
  • 20 Сульо

    4 0 Отговор
    На село е хубаво, спокойно, чист въздух, природа... Само трябва да знаеш как искаш да живееш. В мръсна София съм живял и вече не искам.
  • 21 Иванов

    2 0 Отговор
    Тия т.н..майстори повече дрънкат отколкото работят а и все ми се струва че има и друг екип който работи зад кадър защото при тази работа ще наталясаш бързо след първия ден а те все изглеждат свежи казвам това защото доскоро работех точно такава работа и знам всичките им номера колкото и да си подготвят нещата не можеш без чужда помощ да правиш такива ремонти за 5 дни.
  • 22 Дърт строител

    1 0 Отговор
    Много ме разочарова епизода с ремонта на училището.Никакви строителни норми не са спазени.Такива откровени малоумия не бях виждал.Особено как направиха пода, там се получи идеално свърталище на мишки и плъхове.Много се изненадах как прекараха кюнеца на камината през гипсокартона вътре в банята.Не можах да разбера при положение че не е имало тоалетна, къде вкараха канализацията, а в селото такава няма.Искам да знам при тези ремонти кой проектант изготвя строителната документация, съмнявам се, че изобщо няма такава.Ако влезе на тоз обект РДНСК ще има екшън.Още доста може да се напише, ама за сега толкова.