Last news in Fakti

11 Август, 2022 11:42 1 138 6

Нюйоркчани се забавляват в Музей на слузта (ВИДЕО)

  • музей-
  • слуз-
  • ню йорк

Музеят има огромно езеро, пълно с 350 галона лепкава течност, в което и малки, и големи могат да скочат, за да усетят мекия и приятен допир на слузта по босите си крака

Нюйоркчани се забавляват в Музей на слузта (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

В самото сърце на Ню Йорк е скрит уникален музей, посветен на слузта. Мястото за забавление привлича стотици желаещи да се изцапат с лепкавата течност, пише vesti.bg.

Музеят има огромно езеро, пълно с 350 галона лепкава течност, в което и малки, и големи могат да скочат, за да усетят мекия и приятен допир на слузта по босите си крака. За любителите на призрачните усещания има и пещера, чийто стени са покрити със светеща в тъмното течност.

Институтът на слузта е открит през 2019 година. Тогава създателката му Карън Робиновиц внезапно открила, че слузта ѝ помага да преодолее скръбта по човек, когото загубила по това време.

Самата слуз се създава на основата на лепило, към което се добавят съставки като лосион или глина, за да стане копринено меко.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    2 1 Отговор
    След като се наиграят да се отъркалят и да не се къпят. Разправят, че след това нямало нужда от отопление мръсотията топлела.
  • 2 Адам Хилтън

    12 1 Отговор
    Ето я циливилизуацията и кУлтУрата която възхвалявахме. Сополите са "изкуство" сега.
  • 3 човек от народа

    3 1 Отговор
    а, музей на акуту още не са ли открили ? да ги съберат там от различни знаменитости.
  • 4 Бавносвяткащия юстас

    2 0 Отговор
    Някой да го е,, гнус,, от това, нз, ужас.....!
  • 5 плевен

    0 0 Отговор
    "...огромно езеро, пълно с 350 галона лепкава течност...." !
    Един галон е около 4 литра. 4 Х350 прави малко повече от един кубически метър обем. Но поне случилото се е на интелектуалното ниво на нюйоркчани. Да им е честито!
  • 6 Гого

    0 0 Отговор
    На счупените люлки и пързалки в БГ е по добре