Last news in Fakti

17 Август, 2022 17:29 3 702 4

Развод? Ето какво да изхвърлите от дома след него

  • развод-
  • раздяла-
  • изхвърляне-
  • отпадъци-
  • боклуци-
  • сувенири-
  • любов-
  • спомени

Промените след развода, водени от здравословни подбуди, разбира се, са силно насърчавани от специалисти по отношенията и психолози

Развод? Ето какво да изхвърлите от дома след него - 1
Снимка: Shutterstock

Историята познава печални случаи, при които само за една нощ хората, които до скоро са се обичали, се превръщат в смъртни врагове. Няма желание не само да общуват, но и никога повече да не си спомнят един за друг. Поради тази причина след раздялата двамата партньори се опитват да изхвърлят неща, които са принадлежали на бившия любим. Често импулсивността на такива действия е причинена от гняв и емоции и далеч не винаги е необходимо да им се поддавате. Въпреки това, за да облекчите състоянието си, все пак е по-добре да изхвърлите някои вещи, пише Флагман. Ето от какво да се отървете след раздялата:

1. Хигиенни принадлежности

Четки за зъби, пяна за бръснене, гребени - тези неща едва ли някога ще ви потрябват. Това е собственост на друго лице, така че можете да съберете всичко, което е останало след партньора и, ако е възможно, да го раздадете или да го изхвърлите напълно, след като не си ги е прибрал, може би не са необходими.

2. Общи снимки

Най-силните преживявания в момента на раздяла пораждат чувство на несигурност и очакване. Очакването, че човекът все пак ще размисли, ще се върне. Подобни мисли са много изтощителни и не остават нито морални, нито физически сили. Общите снимки са допълнителен спомен за това колко хубаво ви е било и колко нещастни сте сега. Твърдостта на намеренията и увереността са най-добрите приятели в излизането от една връзка. Ако знаете, че това решение ще бъде правилно и за двама ви, макар и не лесно, премахнете всичко, което може да ви напомня за любимия. Може би с течение на времето, когато всичко се успокои, ще си спомняте този човек с благодарност, гледайки тези снимки, но засега е по-добре да ги махнете от погледа си.

3. Неща, които са били "ваши"

Възглавници със сърца, половин чаши и други малки неща - всичко, което е купено за двама и отбелязва вашата любов - ще ви напомня за партньора. Ако изпитвате такава реакция, когато гледате тези неща, тогава трябва да се погрижите за емоционалното си състояние и да ги премахнете от полезрението си.

4. Смяна или обновяване на интериора

След раздялата всеки от партньорите започва нов етап от живота си. Като правило, след такива събития жените променят своите прически, външен вид и губят тегло. Защо не актуализирате мястото, където прекарвате най-голяма част от времето си. Например сменете леглото, на което са спали и двамата, пренаредете го или го декорирайте. Първо, дизайнът на стаята ще отвлече вниманието от скучните мисли и, второ, нов етап в обновения апартамент ще ви помогне да се почувствате различно.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гецо

    6 1 Отговор
    Първо изхвърляте тъщата!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чужди хора

    4 0 Отговор
    Какво толкова ги свързва, освен ако нямат,, роднинска връзка,, а някои се,, изхвърлят,, сами,, без да прави това партньора...!
  • 4 Едно към едно

    0 0 Отговор
    Тази статия дава съвети за жените. А за мъжете аз имам един съвет: сменете ключалката! Веднага!