Last news in Fakti

21 Август, 2022 12:17 9 959 22

Mарихуаната събрала Дара с новото ѝ гадже

  • дара-
  • ново гадже-
  • лекар-
  • марихуана

Изпълнителката дълго време упорито криеше личния си живот, но в последните няколко месеца открито демонстрира чувствата си

Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р Ервин Иванов. Той е доктор по фармакология, защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарства от канабис. Ервин е и предприемач, който се занимава с преработването на индустриален коноп.

Двамата са заедно от половин година, като отношенията им изглеждат сериозни, а почитателите на Дара коментират, че явно любовта към тревата ги е събрала и ги сближава. Варненката показа за пъти път любимия си при пътуването си до Холандия, където продажбата на марихуана е легална.

Изпълнителката дълго време упорито криеше личния си живот, но в последните няколко месеца открито демонстрира чувствата си, като дори пусна кратко видео, в което двамата се целуват страстно.

Не е ясно как са се запознали Ервин и Дара, но със сигурност имат общи теми покрай любовта си към марихуаната, пише "Уикенд". Поп звездата беше тръгнала по пътя на Жана Бергендорф със забранените субстанции, като ту спира, ту отново се поддава на наркоизкушението.

Дара посегна към дрогата още след края на „Х Фактор“, който я направи известна. Още преди 3 години младата певица бе арестувана, защото полицаите намериха в дрехите ѝ кокаин. Тогава варненката успя да се отърве лесно, като се оправда, че някой ѝ е подхвърлил „колумбийската екстра“. След издънката Дара временно бе спряла с белия прах, но въздържанието ѝ не трая дълго.

Ервин е почти 10 години по-голям от 23-годишната Дара. Младият лекар е от турски произход и преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха заради ревността на доктора.

Опитите да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят напълно раздалечили двойката, твърдят от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи твърде разголени дрехи. Интересното е, че тези правила все още не важат за певицата, която е настояща половинка на лекаря.

„Има време. В началото най-вероятно се прикрива и е по-либерален, но после ще си покаже истинската същност. Иначе всички жени ще избягат, ако още в началото им постави ултиматум за облекло, държание и т.н.“, коментират запознати с нрава на медика.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МВР

    23 1 Отговор
    да се самосезира !
  • 2 Последния Софиянец

    27 1 Отговор
    Фармаколога бърка буламачите
  • 3 Лост

    21 0 Отговор
    Много грозна татуировка.
  • 4 ха ха

    36 2 Отговор
    Като е от турскипроизход защо фамилията му е Иванов?ДоФторчето като иска жена му да е живее по мюсюлмански канони прав му път към арабския полуостров да си търси арабка.
  • 5 Адам Хилтън

    30 1 Отговор
    "Колко "сърцераздирателно" направо шса разплача" - значи поредната набедена от някои "елити" за "звезда" прегръща суетата и пороците, и това трябва да е някаква.... новина ли? Ако всеки българин получаваше по 1 лев всеки път който някоя наша псевдозвезда направи нещо такова, щяхме да сме държава само с милионери.
  • 6 сила

    16 1 Отговор
    намериха В ДРЕХИТЕ И кокаин......знам , че трафикантите колосват дрехи с кока и после я извличат обратно но се съмнявам случая да е такъв.....просто няма да може да се движи и да си сгъва ставите
  • 7 Да добре, че каза, етноса му

    15 0 Отговор
    Защото хич. не му личи, голям,, прогрес,, ше направи тази,, йедра,, мома в живота си...!
  • 8 Гост

    21 3 Отговор
    Защо намесват религията, нито доФтора е муслиманин като муслиманин, нито избраничките му са като за муслиманин...доФтора, само в името му може да се съмняваш, иначе поведението му е като не муслиманин!
    Защо ги рекламирате, така ли трябва да се възпитава подрастващото поколение, със забранени субстанции...?
  • 9 шефа

    26 1 Отговор
    За първи път чувам за БЕЗДара,но от това което прочетох разбирам че е по известна като наркоманка от колкото ката певица,но пък била звезда ха,ха.
  • 10 бгхнйкл;

    29 0 Отговор
    Продукт на своето време. Нацапотена, с напомпани устни, нашарена с татуси – смешна малка кифла, която после ще поране и ще стане смешна и жалка стара кифла. Азиатският стил е къде по-елегантен и красив. Азиатките не се цапотят, а се грижат за "порцелановата" си кожа и носят дискретен грим. Такава жена е къде, къде по-привлекателна.
  • 11 глоги

    11 0 Отговор
    Варненката показа за пъРВи път любимия си..... А НЕ ЗА ПЪТИ ПЪТ.
  • 12 МНение

    13 0 Отговор
    Пушилистът е полезен. Особено в граници...ако изтървеш края отиваш в Шоуто на Кудкудякис..
  • 13 въпросче

    10 3 Отговор
    Докторът ще съдейства ли за легализиране на марихуаната в България,както е в Холандия?
  • 14 Благодаря предварително

    6 2 Отговор
    За бъдещият хоум мейд..точно ще я видим разкрепостена мадамата.
  • 15 Дата перка амфети

    18 3 Отговор
    В голяма мода се превърна взимането на амфетамини (шмъркането бате) и пушенето на трева (нафукан съм бате) огромни печалби се правят от това естествено без да се плащат данъци и осигуровки.....
  • 16 тцтцттц

    13 1 Отговор
    тоя е на ясно с готвенето на дрога , сигурно бърка добре пико или нещо друго е измислил и я друса тая мърша тревата им е за помеждудругото
  • 17 космик

    10 1 Отговор
    Ало журналята, да ви припомня че Холандия отдавна няма. Има Нидерландия.
  • 18 Ашколсун

    4 0 Отговор
    кой гюзел и дара и Иванов и всичко.
    Аферим
  • 19 123456

    12 0 Отговор
    Като свърши марихуаната връзката им ще приключи
  • 20 Тома

    12 0 Отговор
    До колкото знам в България канабиса не е разрешен.Как доктора ервин с хубавото българско име върти този бизнес
  • 21 Соваж бейби

    11 1 Отговор
    Щом е с турски ген ,оправия няма ако спре марихуаната и тя ще избяга като първата.Ревниви и лоши мъже са,това че живее в Европа не го прави по мил и различен .Заложено им е да тормозят жените...
  • 22 Да, да

    6 0 Отговор
    Дара бара.