Last news in Fakti

5 Септември, 2022 08:23 3 353 8

Горещо и напечено в новия сезон на "Фермата"

  • фермата-
  • участници

Вижте някои от красавиците, които ще участват в риалитито

Тази година във "Фермата" ще стане горещо и адски напечено. Жените са в изобилие и са изключително красиви и сексапилни. Те влизат с високи заявки - да мелят брашно, да доят, да цепят и да коват, а видимо са доста суетни и поддържани. Мъжете ще ги заболят очите да ги гледат и определено няма да им е скучно, но и няма да им бъде лесно да поддържат концентрацията си.

В предаването влиза красивата Симона Милова, която не страда от липса на внимание и самочувствие. Работи във фирма за медицинско оборудване и има награда от световния конкурс "Мис Туризъм Свят" в Малайзия. Може да се похвали с много обожатели.

Наскоро е прекратила връзката си, защото приятелят ѝ е бил твърде ревнив, а тя обича свободата. "Не ме е страх от селската работа. Родителите ми се занимават с рози и гъби, а аз от малка съм по нивите", казва 26-годишната Симона.

В предаването влиза и високата и красива 28-годишна Аксения Михайлова, бивша лекоатлетка с огромен хъс за победа. Въпреки че е домакиня и майка, тя страстно търси приключения и силни емоции. Аксения е много нахъсана за наградата от 100 000 лева и вероятно няма да се поддаде на флиртове. От 10 години тя е щастливо омъжена в Поморие и има две деца.

Третата жена в предаването е синеоката Камелия Кузнецова.Тя е жена на риска и не обича сигурното. През 2013-а емигрира в САЩ, омъжва се след кратка връзка и забременява непланирано. Пет години по-късно, разочарована от изневерите на половинката си, подава документи за развод и се връща в България.

Тя кандидатства в американските военновъздушни сили, където работи мъжът ѝ, само, за да му натрие носа. "Исках да му покажа, че ме бива повече от него във всичко. Изкарах изпитите, но разводът ми попречи да постъпя в Air Force. Правата ми се пазят до януари следващата година", обяснява тя.

В момента Камелия се развежда и обмисля да остане окончателно у нас и да стане фризьор на кучета. Във "Фермата" тя мечтае не само да спечели 100 000 лева, но и да открие любовта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    3 0 Отговор
    Горещо в розова блузка и печено пиле в новия сезон на "Фермата".
  • 2 Ром Бакарди

    7 0 Отговор
    Кво е туй кайве дет го пих таз сабахлен....напрау едва стигнах до ваншния кло.з.е.т. вав движение са разкопчавах щот напъваше кафявия шум, голям зор беше ама сичку сварши благополучну. Та така.....тез муми вав таз ферма ша изпокарат очастницити. Ша скивате сеир-ша са чекнат, ша чупят стойки, ша флиртоват и ша започнат идни караници, упреци, убиди, клетви. ..и накрая-кой уткаде е. Унез двамата опусуми ша са фанат за главата кой ги накара да праят туй шоу. Ша видити!
  • 3 Ясноооооооо

    9 0 Отговор
    Пошлост лъха още от анонса. Стар бардак с .................Подигравка с хората от отминалите времена.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БеГемот

    3 0 Отговор
    Нямаше нужда!
  • 6 Хихи

    8 0 Отговор
    Не е нужно да се търкаляш в калта, за да ти кажат, че си магаре.
  • 7 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор
    Те май са от съветските републики събирани, имаше само една дето говореше без акцент, ама тя май от боята беше.
  • 8 МНЕНИЕ

    6 0 Отговор
    Няма оттърване,... дано да е до Нова година.А не, има призив за икономия на еленергия, загасям просто ТВ