Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 16:45 4 646 6

Брад Пит отвърна на обвиненията на Анджелина Джоли

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • обвинения-
  • домашно насилие-
  • клевета

По-рано днес стана ясно, че Анджелина Джоли е завела дело срещу Брад Пит с нови обвинения за домашно насилие

Брад Пит отвърна на обвиненията на Анджелина Джоли - 1
Снимка: БГНЕС

Брад Пит отхвърли като "напълно неверни" новите обвинения на Анджелина Джоли към него, предаде CNN.

По-рано днес Джоли обвини бившия си партньор в домашно насилие.

„Историята, която Джоли разказва, продължава да се развива всеки път с нови необосновани твърдения. Брад пое отговорност за това, което е извършил, но няма да поеме отговорност за това, което не е направил. Тези нови твърдения са напълно неверни“, се казва в изявлението на говорител на актьора, предаде БГНЕС.

По-рано днес стана ясно, че Анджелина Джоли е завела дело срещу Брад Пит с нови обвинения за домашно насилие. Делото описва конфликт през септември 2016 г., в който Пит и Джоли летят от Франция до Калифорния с частен самолет с децата си. В иска си Джоли твърди, че Брад Пит е биел и душил децата им.

В своята жалба Джоли също така твърди, че ФБР е проучило инцидента в самолета и "е стигнало до заключението, че правителството има основателна причина да обвини Пит във федерално престъпление".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    19 3 Отговор
    Тая сата.нистка и агент на ЦРУ Анджелинка луд го направи Брадко Питко. И тука се заформят спектакли ала Джони Деп и Амбър Хърд.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Психично болния дърт санитар от махалата

    2 2 Отговор
    Само се оплаквам, защото друго не мога,, неграмотна,, съм, не чета книги и нямам 8 клас, ноктите ми са мръсни, белиото също, не се къпя, а тези като вас, са, отдавна,, изгърмян заек,, подигравки,, гоше,, не ги понасям, особено от,, грозни и прозти,,....!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ха ха

    2 0 Отговор
    тази глезла не знае какво иска - само името и лицето и да се показват по медиите и да се жалва и тормози Пит,като не спазва семейните и правните споразумения между двамата! а и май нещо послъгва, щото медиите я хванаха да тиражира различни версии за едни и същи събития! Но нами трябва да я съжаляват и да оправдава развода и преувеличените недостатъци на бившия, като същевременно да не му даво да води нормален живот и да я забрави