Last news in Fakti

17 Юли, 2013 11:44 937 0

Райън Лесли събира музикалния ни елит в Слънчев бряг

  • райън лесли-
  • слънчев бряг-
  • музикален-
  • елит-
  • рап

Американският певец, изпълнител и продуцент Райън Лесли ще пее тази вечер на южния плаж в курорта „Слънчев бряг”, като това е първото му участие на родна територия.

Концертът ще бъде в известен клуб в курорта и ще започне трийсет минути след полунощ.

Певецът ще изпълни едни от най-силните си хитове от четирите си албума, сред които тоталния хит "Addiction". Партито на звездата се очертава да бъде едно от най-горещите събития през летния календар на южния плаж. Концертът ще бъде подгряван от Маги Алексиева–Меу, Бобо, реге изпълнителят Jahmmi, а също така диджеите DJ Fed и DJ Tam R.

Номинираният за награди „Грами” изпълнител,  посещава България за първи път. На южния плаж в Слънчев бряг той ще направи снимки за най-новия си видеоклип „History”.  Райън Лесли е правил парчета за Бритни Спиърс, има четири албума, като още с дебютния си едноименен проект от 2009 година той влиза в топ 10 на американската хип-хоп класация.

Наши изпълнители вече потвърдиха присъствие на партито тази вечер. Сред българските знаменитости са Мария Илиева, Поли Генова, Графа, Ъпсурт, Вяра Атова – AV, YoungBBYoung, 100 Кила. Последният се оказа един от най-ревностните фенове на Райън Лесли. Родният рапър вече успя лично да се срещне с Лесли и дори му подари българския трикольор и шапка с козирка.                                     
                                                     
Утре вечер /18 юли/е запазена за двойната видео премиера на Десислава и на Alek Sandar. Парчетата, които са подготвили за своите почитатели са: - „Baby" и "You&Me".

Продукциите покриват световните стандарти на звучене и визия, което ще позволи за първи път два български клипа да се завъртят в ефира на МТВ Бразилия и Латинска Америка. Специално за премиерата на „Baby" и "You&Me" на Какао бийч за втори път у нас пристига мултижанровия артист Yozmit.

Южнокорейският пърформър живее в Ню Йорк, където изразява себе си чрез спектакъл, съчетаващ театър, мода, танци, примесени с поп култура и митология.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА