Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 16:15 5 433 2

Ето кои са най-лъчезарните и най-жизнерадостни зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • лъчезарни-
  • жизнерадостни-
  • весели

Усмихват се, весели са, блестят, вдъхновяват другите и им дават мотивация

Ето кои са най-лъчезарните и най-жизнерадостни зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Tези зодии са жизнерадостни и лъчезарни. Усмихват се, весели са, блестят, вдъхновяват другите и им дават мотивация. Слънцето изгрява, когато влязат в стаята и винаги знаят как да ви оправят настроението. Ето кои са, според bestlifeonline.com.

Стрелец

Управлявани са от планетата на щастието и късмета – Юпитер. Не е изненада, че са много жизнерадостни, лъчезарни, слънчеви, позитивни и щастливи. Не анализират прекалено много нещата, което значи, че живеят за мига и се наслаждават на момента. Не хабят нерви за дребни неща. Чудесни приятели, които ще ви подадат ръка в труден момент. Знаят как да ви разведрят, развеселят и да ви дадат кураж. Ще повдигнат настроението ви. Те търсят приключения и с тях винаги е забавно. Планират пътувания, опитват екстремни спортове, винаги чакат нещо с нетърпение и с тях няма да ви е скучно.

Лъв

Лъвовете обичат да са под светлините на прожекторите. Толкова много, че често от тях стават страхотни комици, актьори, певци. Талантливи са и заразяват с настроение, забавляват ви, повдигат настроението. Дори да не станат звезди, те пак са в центъра на вниманието, обожават партитата и винаги изпъкват. Знаят как да забавляват приятелите си, разказват страхотни истории, предлагат пътувания и различни весели активности, като караоке, спорт и др. Обграждат себе си с позитивни хора, не обичат негативните. Общителни са, много лъчезарни, готови да помогнат и да ви развеселят.

Близнаци

Те живеят, за да общуват с хора и да създават нови контакти. Обожават да излизат с компании, да ходят по партита. Много са бъбриви, открити и са отворени към нови идеи. Могат да превърнат обикновена скучна вечер на дивана в страхотно домашно парти – с настроението си, историите си, забавните игри, които измислят. Винаги имат какво да кажат, винаги им хрумват нови идеи. Не стоят на едно място. Заразяват с позитивното си настроение. Жизнерадостни са, обожават да се забавляват, могат веднага да ви вдъхнат ентусиазъм и да ви накарат да се усмихнете.

Везни

Тези зодии търсят баланса и искат да запазят спокойствието, мира около себе си. Това означава, че не са конфликтни, не се карат с приятели, не обиждат и винаги търсят разумно решение. Затова – лесно е да общувате с тях и да ги харесвате – много са мили, весели и приятелски настроени. Уравновесени са, така че рядко изпадат в депресия и няма да ги виждате тъжни. Гледат от положителната страна, благодарни са за всичко. Освен това, много обичат да угаждат на приятели и близки. Така създават страхотно настроение. Знаят как да ви развеселят, окуражат, да ви разсмеят и са лъчезарни.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най

    6 6 Отговор
    Лъчезарната жена , която познавам , е стрелец ! Може би е вярно !
  • 2 излишно

    7 2 Отговор
    Близнаците нямат място в тази класация. Интриганти, сплетници, двулични, подли... За каква усмивка става въпрос?!