Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 15:45 24 354 11

Ето кои 5 зодии не трябва да носят злато и сребро

  • сребро-
  • зодии-
  • астрология-
  • енергия-
  • лидерски качества

Този метал влияе негативно на знаците с лидерски качества

Ето кои 5 зодии не трябва да носят злато и сребро  - 1
Снимка: Shutterstock

Който носи бижута, често има предпочитание от към металите и камъните, от които са направени. Но не трябва да забравяме, че те носят своята енергия, която ни влияе и то по различен начин според зодията ни.

Кои зодии не трябва да носят злато и сребро

Среброто е символ на чистотата и съкровен метал, интимен и таен. Той е металът на луната и на водните елементи, затова и неговите знаци не трябва да са с лидерски качества.

Как среброто влияе на човешкото тяло

То не вреди на знаците, но по-скоро не е добре някои от тях да ходят с него през цялото време.

Скорпион

Тази зодия е надарена с магически способности и знаят точно какво искат. За тях не е хубаво да носят сребро, защото може да доведе до дисбаланс. Среброто ги прави уязвими и скрива техните сили. За сметка на това сапфирът, гранатът или ахатът ще им дадат сила и увереност.

Овен

Овните са необичайно силни и се стремят да бъдат лидери, а сребърните бижута могат да донесат нещастие в живота им, дори да ги натъжат. Среброто може да ги направи способни на необмислени действия.

Лъв

Лъвовете винаги постигат целите си, умни и самоуверени и са способни и готови на всякакви подвизи. За тях разбира се са много по-подходящи златните, а не сребърните бижута. Среброто ги прави уязвими и понижава енергията им.

Козирог

Истината е, че козирозите обичат всякакви бижута, но среброто ги лишава от увереност и дори ги кара да се чувстват неудобно. А все пак това е зодия, която знае как да направи силно и правилно впечатление.

Везни

Среброто може да докара до главоболие Везните, а в живота им да дойдат поредица от провали. То не позволява на положителната енергия да премине към тях и може да ги накара да правят необмислени действия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Соваж бейби

    7 0 Отговор
    Ами да си купят от китайските магазини тенекия,нераждавйка ,по битака и стрлбищата както и панаирите ли как се казваше забравих?Едно време продаваха розови пръчки,блзалки,шекерчрчета,крем,и памук ромите има и бижюта бол цяла колекция си набавят на достъпни цени ,не ми се вярва тази традиция да е отминала в България .Има ли някой който да се вързва на такава статия и зодиаци?Ако не им се пазарува от ромска или китайска сергия на морето мидички и раковини бол ,богат избор само креативна идея да има човек .Може и с паднал зъб ,на времето имаше мода да си слагаш зъба на верижка ,в днешната статия за холивудска звезда колекционер решила е да върне модата .В индианските и африкански племена също се среща.
  • 3 Пич

    21 0 Отговор
    Златото е метала на слънцето , а среброто - на луната ! И двата метала са добри за носене , защото помагат да се черпи от енергията на космоса ! Според персийските магове , за жените е препоръчително да носят злато , а мъжете - сребро ! Ако посетите държава от близкият изток , ще видите , че това се спазва доволно много ! Среброто предпазва от зли сили , и се ползва в мистични ритуали ! В древен Египет , скъпият метал , също така е бил среброто , а не златото ! Само фараонското семейство , и най висшите сановници са можели да си го позволят , докато златото е било широко достъпно ! В модата , нещата се въртят ! Понякога е модерно златото , понякога - среброто ! Кристалите , и скъпоценните камъни , са друга обширна тема , която е дълга за тук ! Друг път ще говорим !

    Коментиран от #5

  • 4 Идън

    5 3 Отговор
    Глупости! Знам,че не се носят чужди бижута- например намерени или носени преди това от друг човек.Не е необходимо по вас да има толкова бижута и толкова очевадни,че да приличате на коледна елха светнала в нощта.Не се съчетават сребро и злато- примерно златен пръстен и сребърно колие.И най- важното- скъсайте поне една халка сложена на дясната ви ръка от любим човек- металът е без значение.:)
  • 5 Идън

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Много хубаво си го написал това за ритуалите и среброто- не случайно на снимката мъжът подарява сребро

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    Дали сребро или само злато е скучно ,зависи от жената .За другото си права чуждите бижюта носят енергията на собственика си ,и ако е бил лош и злобен се отразява.Златото намереното ,загубено или открадното кълне има десетки примери.Бижутата не са за всеки ден камоли да готвиш ,миеш с тях ,слагаш ги когато излизаш зависи си къде и по малко ,едно кулие или гривна само пръстен но само злато/нашите роми например ,като индииска булка накичени,ужас/ или сребро е скучно красотата прави камъка..Повече харесвам камъни особено тюркоазът, наричан още "камък на живота", има специално значение в индианската култура. Много племена вярват, че този камък е "жив", защото има способността да променя цвета си в зависимост от околната среда. В индианските вярвания има хипотеза, че Земята живее и че всичко, което се излъчва, е много ценно. Според тях индианският тюркоаз има невероятна сила и е късче от рая, изпратено на Земята от божествата. Използван е в повечето церемонии и молитви, както и в медицината. Някои също вярват, че е възможно да се влияе на времето чрез този камък..много е дълго за писане но го обожавам и като цвят като бик съм срещу червен цвят който изобщо не обичам или твърде малко дрехи ми грабват окото с червено .Изключение рубина но той не е точно червен ..
  • 7 Пич

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    Аз винаги препоръчвам среброто , ако търсите полезност от бижуто , а не само красота ! Освен това , красотата на среброто беше реабилитирана, и ми се струва , че измества златото , като предпочитано за бижу ! По добре работят за вас , и камъните , вградени в сребро ! Злато носете , когато се усещате самотна , според даден дрескод , или - просто ви се прииска ! В останалите случаи , среброто ще ви пази и служи по добре ! А и наистина е красиво !
  • 8 Ти си

    5 3 Отговор
    Зодия Вампир определено трябва да се пази от среброто ......
  • 9 глупости!

    3 1 Отговор
    ГЛУПОСТИ!
  • 10 Платина

    0 0 Отговор
    Които нямат кинти?
  • 11 хммм

    1 1 Отговор
    И двата метала ми отиват, при други хора не е така.