Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 18:27 2 586 5

Откриха жив алигатор албинос в куфар на турист

  • алигатор албинос-
  • кухар-
  • турист-
  • арестуван

Американският турист, опитал да прекара животното през границата, е арестуван

Откриха жив алигатор албинос в куфар на турист - 1
Снимка: Shutterstock

42-годишен американски турист се опита да пренесе жив алигатор албинос от Германия в Сингапур, съобщи „Дейли Мейл“, предаде БГНЕС.

Служителите по сигурността на германското летище открили влечугото в куфар, когато го видели на скенера. Багажът бе предаден на митничарите, те отворили куфара и видели бял алигатор, увит в специална опаковка с малък отвор за дишане. Пристигналият на помощ ветеринар освободил влечугото и му оказал първа помощ. По-късно алигаторът бе отведен в резерват за влечуги в Мюнхен.

Арестуван е американски турист, опитал да прекара животното през границата. Срещу него е образувано наказателно дело, което ще бъде разгледано от Мюнхенското митническо бюро за разследване. Според германските медии човек може да продаде алигатор в Азия за 75 000 евро.

По-рано беше съобщено, че турист от Нова Зеландия е пренесъл контрабандно севернокорейска банкнота през границата, като я е скрил в чорап. Мъжът сподели тази история с интернет потребителите и, противно на очакванията му, мнозина реагираха негативно на нея.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Откраднали

    0 1 Отговор
    са на човека алигатора
  • 2 За протокола

    3 0 Отговор
    Било е алигаторче по-скоро.
  • 3 Шваб

    5 0 Отговор
    Едни хора имат трилиони, други милиарди...и си позволяват екзотични дегустационни менюта на редки и изчезващи животни, позволяват си групов разврат с деца, за тях има винаги органи за трансплантация, за тях има вещества които се извличат от прясна човешка кръв. А за обикновените "поданици" тежки закони и забрани. За обикновените "поданици" супер контрол и рестрикции...и отгоре на това се радват, че нямат свобода.
  • 4 СМЕШНооо

    3 0 Отговор
    От кога Германия е развъдник на бели влечуги
  • 5 Знам, че са някаква част от

    1 0 Отговор
    разнообразието и богатството на фауната, но са много противни, испешъли с тия зъби и нокти и една такава особено нагла кръвожадност.