Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 13:15 2 413 40

Ким Кардашиян иска да направи бижута от костите на майка си

  • ким кардашиян-
  • кости-
  • крис дженър-
  • бижута-
  • операция-
  • тазобедрена става

Тя казала на лекарите на майка си да запазят костите ѝ

Ким Кардашиян иска да направи бижута от костите на майка си - 1
Снимка: БГНЕС

Защото никой диамант не може да бъде по-скъп от тазобедрената кост на майка ви, нали? Мултимилионерката, инфлуенсър и бизнес магнат Ким Кардашиян съобщи, че е казала на лекарите на майка си Крис Дженър да запазят костите ѝ, след като Крис е претърпяла операция на тазобедрената става, тъй като планира да направи бижута от тях, предаде life.dir.bg.

Майката на Кардашиян и матриархът Крис Дженър е имала планирана операция на тазобедрената става в 5-ия епизод на "Кардашиянките", излъчен по Hulu на 20 октомври. По време на епизода Крис разкри, че Ким е отправила много странна молба към лекарите, извършили операцията.

Когато разказва за инцидента на другите си дъщери Кайли Дженър и Клои Кардашиян, Крис казва: "Ким помоли лекарите да ѝ запазят костите ми след операцията, за да може да си направи бижута от тях".

Кайли Дженър, сестрата на Ким, която е милиардерка и управлява собствена успешна бизнес империя, нарече молбата на сестра си "странна", а майка ѝ потвърди отговора ѝ, като заяви, че това е "страшно".

Въпреки "странната" молба към лекарите, Ким действаше като чудесна система за подкрепа на майка си и околните по време на операцията и остана оптимист докрай.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    18 0 Отговор
    Тая да не е от Нова Зеландия?Роднина на маорите
  • 2 Последния Софиянец

    21 3 Отговор
    Западни ценности.Искат и у нас така.

    Коментиран от #13

  • 3 Псевдоним

    29 0 Отговор
    Прав е бил Кание Уест да я зареже тази сатанистка.
  • 4 Соваж бейби

    22 1 Отговор
    Тази е вещица ,по луда е и от Зак Беганс често се питам как спи в къщата си обладани предмети и музей на такива неща .Тази обаче сцепи мрака ,да започва да изравя гробове и да прави бижюта що чака ,преди хилядолетие е имало племена ,някой пък са пили вино от череп .Апокалипсиса идва !

    Коментиран от #6, #12

  • 5 Малеее

    21 0 Отговор
    Какво доживяхме. Живо кощунство. Западната цивилизация тотално изпращя, а източната откачи. Ние по средата да му мислим!!!
  • 6 Така е

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Основната част , от заселващите Америка , са били вещици и магьосници , бягащи от инквизицията ! И до днес , там всичко е подчинено на окултизма - Пентагона , всевиждащото око , тринадесетте пера на орела..... Президентите са от общества , като " Череп и кости " ! А самите граждани , следват сатанизма от глупост , защото са им внушили , че това е модерно !

    Коментиран от #11

  • 7 Лорд Минчу

    12 0 Отговор
    "И майка, си, ще продаде" е казал народа за такива алчни 🦊!
  • 8 гост

    16 0 Отговор
    Тази е за психиатрия и да не я пускат да излиза от там. Пореден пример ,че парите разболяват хората.
  • 9 Госあ

    6 0 Отговор
    Що ни занимавате само с абсолютно безполезни боклуци ? М ?
  • 10 щурецъ

    5 1 Отговор
    Мултимилионерката, инфлуенсърка и бизнес- магнатка Ким Кардашиян съобщи, че е казала на лекарите на майка си- Крис Дженър да запазят костите ѝ.... Да отиде до Аушвиш,ако намери някоя кост в пещите и да я направи на бижу. Може сега,докато майка й е жива,да извадят вагината й и да я препарират за бъдещи втакавания в рокли и поли. Амерски "ценности".
  • 11 Соваж бейби

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Така е":

    Така е защото другият е шеф долу - на земята .Там нямат църкви те са протестанти само специален свещеник ги лекува от бяс с молитва към архангела Saint Michel само този с образ църквата не е изменила нищо -
    молитва, обогатена с пълна индулгенция, приложима всеки път към живите и мъртвите, упражнява своето освобождаващо влияние особено върху хора и места, прокълнати от окултни заклинания, вражески заплахи и всичко, което може сериозно да смутисъгласие и християнски мир, особено когато е важно да победим над опасните изкушения срещу вярата.В Англия също имат много проблеми ,според мен не са невежи или слепи много добре знаят какво правят .Същият този Захари Беганс истинското му име има куп доказателства работи с демонолози ,виждала съм дори и вещици и церемония ,уникален държи много неща в затвор така се нарича в музея си .Има и филм истинска история ,загубва част от зрението си....къщата от Конжуринг единият филм ....

    Коментиран от #14

  • 12 Идън

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    За кухавелката това не е нищо ново- преди време четох,че е изяла собствената си плацента с цел разхубавяване. Тя с подобни действия има принос за Канието- не му е издържала психиката. Що не направи бижута от собствения си задник- има бая материал...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Колебаех се

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Да ви кажа , но ако искате да разберете повече , прочетете grimuire Ars Notoria ! Препоръчвам , да не опитвате да правите нищо от това , което научите ! Ще си отговорите на въпроса , защо в екзорсизма е най трудно , да разберете имената на демоните . Начините на призоваване , и изработката на магическите пентаграми са описани ! Но не е безопасно ! Най безопасно ще е , ако намерите рецензия , или преразказ на книгата ! Така ще придобиете общи познания , и същевременно нищо няма да ви застраши !

    Коментиран от #15

  • 15 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Колебаех се":

    Благодаря мосю здравйте ,ще я погледна задължително.Знам ,че ако имаш подобни проблеми търсиш специалния свещеник ,само той има силата и не винаги и те са попадали в капан.Аз само и единствено на архангела от години ,като малка имах видение чрез него ,да не ви се стори лудост дори ме предупреди да побързам да се прибера за да си взема збогом с баба ми и след 5 минути почина ,тя ме чакаше а беше с години на легло и ...нищо не понеше питаше ни всички кои сме само брата на дядо разпознаваше отгледала го е като майка ...дълга история .Бяхме на гости в стрината празник даже се разсърдиха че тръгвам и помислиса че лъжа за да се измъкна се срещам с приятелки ,дори посъветваха нашите за час при невролог.Обаче се случи и се извиниха..Питала съм в България попве не получих отговор ,отбягват темата след години ми се изясниха нещата.А Зак като какво се явава имате ли нещо като идея ,не мога да си отговаря ,той е ловец на такива неща обаче има и татуировки на демони ако го знаете това предаване ?

    Коментиран от #16

  • 16 Това

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Което ви се е случило , е съвсем нормално ! Почти всеки човек има определени свръхспособности , които обаче не са ни на разположение през цялото време , и когато ние поискаме , а да кажем , че се " включват " , само когато са ни много необходими , и то , неповикани осъзнато от нас ! Преди време , имаше момент , в който се решаваше , дали ще живея , или ще умра ! Тогава времето започна да тече забавено , сякаш на филм , и аз за частица от секундата , премислих куп вариации , и предприех действия , с които оцелях ! Още се чудя , как , и защо стана това ! Сигурно половината от хората са преживяли нещо странно , което трудно се обяснява ! А на въпроса Ви , за Зак . Магията не е нещо еднозначно ! Доброто и злото - също ! Могъщият магьосник , може да застави демони , да направят нещо добро ! Същевременно , може да прочетете имената на ангели , които са унищожили цели градове , или цивилизации ! Но това мисля , не е случаят на Зак ! Според мен , е изучил книгата , която ви препоръчах ! Важното , което трябва да знаете е , ако започнете да я четете , и предизвика у вас страх , или безспокойство - спорете !

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Спорете

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Това":

    Четете , като спрете !
  • 18 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Това":

    Благодаря ви от сърце и душа за книгата намерих я ,даже я поръчах онлайн!Вече от нищо не се страхувам ,след срещата ми с архангела и случката имах подобни проблеми няколко пъти се явиха вечер когато спя и се събуждам в съзнание бели сенки като на хора силуети , сомбра седят на дистанция и ме душат вечер адска агония,последният път имаше и черна сянка с наметало и шапка и коса на вълни видимо дълга просто силует ,буквално си видях тялото от горе аз като дух.Котката ми ме спаси влезе от терасата лятото и започна да бяга необяснимо около масата и мене.Тези неща изчезнаха обаче пък често имам видения с архангела и предчуствам често за себе си семейството някой приятели какво се случи.Но не искам да работя като такова нещо.Контролирам нещата с медитация и молитва ...късата история ..

    Коментиран от #19

  • 19 Предполагам

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Соваж бейби":

    Сте усетила , когато влезете в контакт с такива същества , че те лесно проникват в ума ви ! Не се страхувайте , и мислете , че вие сте господарката ! И не вярвайте на всичко , което ви казват ! Понякога демоните се показват като ангели , и може дасет пъти да ви кажат истината , за да ви излъжат на единадесетия ! Ако не искате повече да ги виждате , най лесно е да използвате обикновена сол ! Насолете праговете на вратите , прозорците , ъглите на стаите , и около леглата , на които спите ! Работи при същества от по ниско ниво ! При по могъщи същества , битката ще е ментална ! Когато влезат в ума ви , помнете , че вие сте господарката , и нека те се страхуват от вашите мисли .

    Коментиран от #20

  • 20 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Предполагам":

    Точно за това не искам да практикувам гадателска работа,Зак Беганс винаги повтаря ако се подадете на страх от тъмните сили те стават големи като малко дете и се храни от страха на човек става голямо зло и мощно .И само молитва най силното оръжие.А това за солта го правя ,една приятелка африканка ми го беше казала,и че сол с вода когато миеш пода....е като светена вода при тях ,слагат и скилидка чесън от горе на врата когато спят в спалнята да гони злото освен солта .

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Добро

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Соваж бейби":

    Решение сте взела , защото това би ви изтощавало ! И няма да ви направи щастливиа в личен план ! По скоро обратното ! Ще дърпа от енергията ви , и ще изисква времето ви ! От друга страна , някои от познатите ви може да започнат да ви величаят , което може да ви подлъже за преценката на собствените ви възможности , и да направите нещо , за което не сте готова ! Но , в края на краищата , правете това , което ви прави щастлива ! Може това да е призванието ви ! Ще разберете , надявам се .

    Коментиран от #23

  • 22 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Соваж бейби":

    Правя отвреме- навреме прочистване - с тамян и босилек. Те са свещени- освен че намират приложение в парфюмерията и медицината. Ароматите са божествени- босилекът успокоява и лекува. Даже има свещен босилек- тулси.

    Коментиран от #24

  • 23 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Добро":

    Не приемам гледачки, медиуми,там както се наричат и при другите народи за нещо към добро или божестено,аз пък тази дарба я приех като проклятие защото се измъчвах ако усещам лошо и зверски слабеех .Добре че дойдох в Франция та прочетох и доста книги,свщенниците тук са мнго зговорчиви има едно свещенно място Lourdes и Mont-Saint-Michel та истинските божи хора ми помогнаха

    Коментиран от #25

  • 24 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Идън":

    Благодаря ти много си мила Идън ,ще пробвам,пази се и само доброто с теб !
  • 25 Истински

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Соваж бейби":

    Предсказания може да правят само установените от Бог пророци ! Забраната за общуване с гледачки , духове , и т.н. , е точно защото общуващият и правещ предсказания , може да бъде подведен от злите сили , че предсказанията идват от Бога ! И да нанесе вреди на тези , които му вярват ! Всъщност , аз в лично качество , не искам да знам бъдещето ! Човек винаги е сключен да се заблуждава , че го очакват само " цветя и рози " ! А не винаги е така . Нещата трябва да идват по естествен начин ! Не е страшното да паднете , а да не искате да станете . Има неща , които са ни писани , както се казва ! Но , и нашите действия и решения , определят живота ни , и това , което сме ! Затова не се страхувайте от дарбата си . Може би , това е , което ви е писано ! А какво ще направите с нея , зависи от вас !

    Коментиран от #26

  • 26 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Истински":

    С Божията воля ,по неприятният спомен беше че в България хората които трябва да помагат /църквите/ са нещо като мълчанието на агнетата,добре че по случайност имах съученик постъпи в духновна семинария та от части ме насочи.Спдодели че полагали клетва за мълчание ...?!А тук е съвсем друго ,още в първата секунда когато се запознах с мъжо бях сигурна че ще този човека ,върнах се в България и все пак така се случи че пак се върнах ,най големият проблем беше езика им тука просто го мразих често си мислих че китайският е по лесен .За другото не знам ,само паранормални неща са ми интересни,кодове ,а Леонардо голямата ми страст и цветята често когато съм в градината и контакта с природата ми идават идеи и решения на проблеми ,дали от годините не знам често ме измарят хората,от някой получавам мигрена без да са ми направили нещо или обидили .

    Коментиран от #27

  • 27 Как

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Соваж бейби":

    Ме разсмяхте , като сравнихте френският , с китайския..... Опитвах го китайския , голяма мъка беше . Иначе , съгласен съм , че различните църкви , пазят своите тайни ! Всички са трудно допускани в тези кръгове , и се налага да гарантират , че ще пазят определено мълчание ! Дори в нашата страна , в едно висше учебно заведение , което е под крилото на светият синод , се учат , и четат неща , които би трябвало да са унищожени ! Не се учудвайте , че някои отци са с Ролекс , и Ролс Ройс ! До ден днешен , църквата в България , не плаща данъци на никого , и е най големият собственик на имоти в държавата ! Предполагам , и при вас е така във Франция , само не знам , дали е толкова демонстративно ! Но , когато казвате за Монт Сен Мишел , там са видни възможностите на католическата църква ! Когато усетите , че някой ви уморява , кръстосайте ръцете си в непринуден жест върху диафрагмата ! Не е необходимо да знаят , какво правите ! И се радвайте на живота - на мъжа , на децата , на приятелите , на градината и домашните любимци ! Щастието най добре с справя с лошите енергии !

    Коментиран от #28

  • 28 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Как":

    Тука спят ,за погребение го събидихме човечеца на бабата на мъжо ,често съм се питала когато сме влизали преди къде е Дедо Поп та разбрахме де.Тук не парадират като богати дори са на ниво бедност с изключение на парижките акули.Истински свещен божи човек може да намериш само святите места ,църквите са празни само по погребения и някой кръщене,тук таме се сетил някой да влезне.Музиката на органа е прекрасна и катедралите като архитектура.Тука има друга хипотеза че в Франция е благодата а римската църква...някой път ще го говорим може да се просетите ,не мога всичко да пиша директно заради цензурата.

    Коментиран от #29

  • 29 Всички

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Соваж бейби":

    Църквите , дори нехристянските , са създали една илюзия ! Че не може да общуваме с Бога , без тяхното посредничество ! А това не е вярно ! Ние сме способни напълно да контактуваме с Бог самостоятелно ! Но църквата го е превърнала в бизнес и власт ! Затова не може да се вярва на всичко , кото казват ! Но и свещенниците са като всички нас . Има и свестни , има и такива , които не стават . Но не съдя никого ! Всички си имаме своите слабости !

    Коментиран от #30

  • 30 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Всички":

    Има един абат от Монт Сен Мишел който казва -прок...та да е римската ц/ква че превръща и френската ....в универсална лъжа ...има интересни четива и католоческата религия ,едва като опознах този език,а нещо постоянно ме дърпаше и спираше да идвам тук.И езика беше агония ,често ми идваше на ум да се прибера в България ,като че ли да не намеря някой отговори.От този момент съм го научила всяка прочетена книга,и всеки друг език освен майчиният е най голямото богатство не е загубено време.

    Коментиран от #31

  • 31 Значи

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Соваж бейби":

    Сте боец по душа ! Превърнала сте дефекта , в ефект ! Чуждите езици , винаги са трудност. Но сте се справила . Спомних си , че имаше период от историята , в който седалището на папата е било в Авиньон , ако не се лъжа , а не в Рим ! Според мен , винаги е било борба на интереси , и при католическата църква ! Светейшествата в Рим , никога не са имали силна своя войска , и бидейки царе на манипулацията , са привличали различни владетели , да им вършат мръсната работа ! Владетелите също да черпели големи дивиденти , и оттам и съперничеството в различните дворове . Френските владетели имат няколко победи в тези машинации ! Но , големият победител е винаги църквата.

    Коментиран от #32

  • 32 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Значи":

    да много интересни неща има тука ,човека пише така че тук е благодата и това което написах после е бил наказан за богохулник ,например Леонардо се спасява тук от Ватикана ,много хора идват тук и намират спасене принудени да мигрират.Някой се превръщат в гениални таланти например Метро Гимс на 2г. и половина е пристигнал с родителите си преминал е Ада ... много тъжна история ,Зидан,Ембапе.. някой родени тук но родителите..Как през войни или инциденти се запазва кавото трябва от културното наследство мзуеи,статуя ...остава непокътнато като че ли някой пази тази земя .Да оставим на страна каво се случва ,просто е част от схемата на другите ...просто сте твърде умен и ме разбрахте какво исках да кажа.

    Коментиран от #33

  • 33 много други примери,пропуснах

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Соваж бейби":

    Жанна д’Арк била е водена с помоща на архангела се говори да спаси Франция.Появил се и белият кръст на небето над Баските ако знаете за нея много енигми.

    Коментиран от #34

  • 34 Допускам

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "много други примери,пропуснах":

    И аз , като вас , че Франция е по особена страна ! Може би сте чула за Беранже Сониер ! Има сериозни твърдения , че линията на светата кръв , се продължава във Франция ! До ден днешен . Претенции имат и англичаните , но не ги смятам за толкова достоверни ! Във Франция се засичат много неща , които на пръв поглед нямат общо едно с друго , но погледнати отдалеч , се напасват като парчета от пъзел . И се вижда , че сякаш е под особена закрила . Не случайно в по новата човешка история , Франция е будителят на Европа .

    Коментиран от #37

  • 35 123456

    1 0 Отговор
    Сатаната си играе с душите на някои хора ... не за дълго ...
  • 36 Йоана

    0 0 Отговор
    Нали е вещица, нормално да ги използва за някакви ритуали
  • 37 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Допускам":

    Малко село с по-малко от 100 жители Рен-льо-Шато в департамент lAude.Мари Денарно,
    обещава да каже дълго пазена тайна но на хората , скорошеният инсулт я прави неспособна да говори или пише и нейната тайна умира с нея."Ще ти кажа тайната и ще станеш богат повече от най-смелите си мечти" някой си мислят за богатство и пари ,други друго ...тя каза, е, че хората от това село ходят върху достатъчно злато, за да станат богати за 100 години и нямат представа.Злато, скрито в Рен льо Шато, датира от 5-ти век, когато след разграбването на Рим през 410 г. сл. Хр., германски воини, известни като вестготите, пътуват до района с цялото откраднато съкровище, което могат да носят. Известно е, че вестготите погребват съкровища с мъртвите си.И тук идва момента на нашият човек .През 1886 г. млад свещеник на име Беронже Сонйер само да не бъркаме човека /фр.език е като монетата с две страни някой име може да се обърка и разбираш за друго име Bérenger Saunière / възстановява местната църква Sainte-Marie-Madeleine, когато според популярната легенда открива нещо през 1891 г., което го превръща в изключително богат човек почти за една нощ.Това богатство, е било, част от огромно съкровище, за което се казва, че е било скрито под неговата църква, в странна поредица от древни катакомби. Катакомбите са били там много преди построяването на църквата, която е била осветена през 1059 г. Там има вид троглодити, които са били използвани от вестготите.В някои имоти, има тунели

    Коментиран от #38

  • 38 .......

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Соваж бейби":

    Там има вид троглодити, които са били използвани от вестготите.В някои имоти, има тунели, които минават под градините. Отиват от замъка до църквата...по-странно от евентуалното откриване на златото нашият свещеник е имал странно отношение след това, поведение, което е било отразено в самия дизайн на църквата. Беронже тръгва да търси древни документи и започва да проявява интерес към определени специфични знания в алхимичните среди. Алхимични процеси, е важността на златото да играе основна роля в тях. какво се случва след това Той започва да предприема ремонтни работи по план, който му позволява да влезе в контакт с божественото,намерил е и една книга ,говори се и за портал ...

    Коментиран от #39

  • 39 ........

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от ".......":

    Нашият човек е сложил надпис в църквата ..дали този надпис от Стария завет на е/та Библия е препратка към нещо божествено или може да показва нещо друго? Рен льо Шато може да бъде врата към друг свят. Това се основава на надписа, поставен над входа на църквата от Беронже . Защо този свещеник би поставил този надпис тук, освен ако не посочи, че това е впечатляващо и изключително силно място? Дали Рен льо Шато е врата към звездите? известната стълба на Яков, свързваща Небето със Земята..

    Коментиран от #40

  • 40 .........

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "........":

    Рен-льо-Шато обаче е едно от най-страшните и могъщи места на тази планета. Земята прелива от мистерия. Хората са казвали, че Рен-льо-Шато е място, където са наблюдавани НЛО. Знаем, че хората са докладвали за пропуски във времето. И хората казват, че са имали срещи с дявола. Така че определено има нещо в тази област, което подсказва, че през вековете са се случвали много странни и причудливи неща