Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 14:32 1 236 4

Събраха ли се отново Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън?

  • ким кардашиян-
  • пийт дейвидсън-
  • връзка-
  • двойка

Подарък за рождения ден на Ким подсказа на мнозина, че Пийт отново е в живота ѝ

Събраха ли се отново Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Някои по-наблюдателни интернет потребители смятат, че Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън може да са се събрали. На 21 октомври риалити звездата навърши 42 години и показа снимки от подаръците и партитата си в Instagram.

Тя е получила много цветя за своя рожден ден, но почитателите ѝ забелязаха, че край белите рози има и ароматна свещ с мирис на жасмин. Те смятат, че това е подарък от Пийт, тъй като той понякога наричал Ким - Жасмин. Прякорът идва от скеч, който двамата изиграха в предаването Saturday Night Live.

Риалити звездата бе в ролята на героинята Жасмин, а комикът в ролята на нейния любим Аладин. Освен това, скоро източник на "The Sun" сподели, че двамата са се видели тайно в Ню Йорк през октомври, пише teenproblem.net.

"Пийт посети Ким в стаята ѝ и на следващия ден тя беше видяна да се изнизва през задния вход на хотела дегизирана", посочва източникът.

Двамата започнаха връзката си през октомври 2021 г., но през август съобщиха, че са се разделили.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ве тая не беше ли с един.........

    5 0 Отговор
    Черен

    Коментиран от #4

  • 2 Наркос

    5 0 Отговор
    Не са се разделяли, пуф-паф и нон-стоп кекс. Просто от жал към Кануто се правят на разделени, че оня чисто изперкал вече скоро ще се метне от некъде.
  • 3 ЧЕКМЕДЖЕ

    2 0 Отговор
    А събраха ли се пак заедно ББ и Борислава-мис Бикини ? Или Бойко с тези шкафчета може да лющи всеки път различни манекенки ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.