Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 19:44 28 489 33

Тежкият характер на Венелин Петков довел до раздялата с Маданска

  • характер-
  • бтв-
  • венелин петков-
  • николета маданска-
  • връзка-
  • раздяла

Старите колеги на Петков открай време се оплакват от трудния му характер

Николета Маданска и Венелин Петков са родители на две невръстни момченца, но дори и децата им не успяха да ги сплотят като двойка, за да загърбят различията и егото си. Запознати издават, че журналистите са се разделили скоро след раждането на малкия им син Михаил. Спортната Водеща не говори публично за личния си живот, но пред приятелки изтъкнала, че причина за края на връзката им е тежкият характер на Венелин, пише “Уикенд”.

Петков бе отстранен от поста директор на bTV новините в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Той не участвал активно и в грижите за синовете си. Николета едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години. След появата на бебето Михаил тя изпаднала в следродилна депресия, а Венелин не оказвал нужната и подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен.

Докато работеше в Би Ти Ви, Петков бе известен и сред колегите си с ужасния си характер. Той неведнъж си е позволявал да обижда и унижава публично подчинените си, а крясъците му били ежедневие. След служебните оперативки по-чувствителните репортери си тръгвали със сълзи в а очите, а някои от младите стажанти даже получавали паник атаки от стрес. В нюзрума на медията благославят деня, в който Венелин си е тръгнал, защото с новия шеф Антон Хекимян работата била песен.

За съжаление, Петков започнал да изкарва яда от професионалния провал върху Николета. Финансовото му положение също се усложнило. От година и половина бившият директор на bTV новините е учител на деца от първи до пети до клас в столично частно училище, а заплатата му не е кой знае колко висока. Той преподава „Глобални перспективи” изцяло на английски език. Малцина знаят, че Венелин всъщност е започнал кариерата си като учител. Той има магистърска степен по специалност ,,Английска филология" от Софийския университет. Бил е преподавател в основни училища и гимназии, а сега е решил да се върне към тази професия. Журналистиката e втората му специалност завършил е “Телевизионна и радиожурналистика" в САЩ. Там е работил като асистент и е водил занятия на първокурсници на тема „Основни на американската журналистика".

След уволнението си от bTV Петков имал планове да се върне в Америка, но те така и не се осъществили. Заплатата на Венелин в частното школо изобщо не покривала разходите, които можел да си позволи като шеф на новините в частната телевизия. Това допълнително влошило отношенията му с Николета. През последните години те няколко пъти били пред раздяла, но когато тя забременяла с първородния им син Йоан временно изгладили различията си. След появата на малкия Михаил обаче чашата преляла и Маданска се изнесла при родителите си.

Припомняме, че интимните отношения на работното място не са нещо ново за Петков, който имаше дълга връзка колежката си Гена Трайкова, а след това любеше бившата водеща на предаването “COOL...T" Поли Гергушева. Венелин и Гена бяха сред най-известните любовни двойки в тв средите в продължение на 7 години. Връзката им започна, докато двамата бяха екранни партньори и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове и всеки пое по своя път. Тогава Венелин отправи поглед към по-младите колежки, като Николета се оказа неговата избраница. Уви, не за дълго.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкарка

    85 5 Отговор
    Абе,Що ме занимавате с тия баш в събота?Аз БТВ не гледам

    Коментиран от #31

  • 2 нормално

    63 4 Отговор
    Не може и семейство да се оправя с връзки...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бтв ?!

    47 4 Отговор
    Коконата с найлонови цици си е гола вода!А юнака с мерака пенкеле е....Айде ...
  • 5 Комплексиран

    59 9 Отговор
    селяндур с "тежък характер" !

    Коментиран от #14

  • 6 12345

    55 2 Отговор
    От Факти все едно са били при тях-толкова подробно обрисуват ситуацията.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мада Свободанска

    58 3 Отговор
    Така се получава когато егото на връзкарите надделее над реалните им възможности.
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    43 13 Отговор
    С такава страст и радост го описвате,като да сте щастливи от това,а факти........Приличате ми на един магистрат,който така щастливо ми говореше един ден как ме е размазал Тал???Откъде я извадихте тази злоба ???Аз бих заложил,че ще се съберат пак!!!!

    Коментиран от #18

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 факт

    59 10 Отговор
    Кому е нужно да се рови в чаршафите на родители на две невръстни деца? Кой има полза от това? Хората се събират и разделят, това е нормално и се случва всеки ден. Каква е целта на тази публикация? Става ли му на някого по-добре от това, че двама души са се разделили? Това не е ли твърде лично, за да се обсъжда публично?

    Коментиран от #13

  • 13 Ами...

    29 9 Отговор

    До коментар #12 от "факт":

    Нека се знае характера на неблагонадеждните новинари. Ще предпазят други потърпевши.
  • 14 СЕляндур АМА НЕ ХОДИ ДА СПИ

    14 4 Отговор

    До коментар #5 от "Комплексиран":

    С МЪЖЕ КЪТ ПОВЕЧЕТО СИФИЯНЦИ И НЕПИКАЕ ПРЕД ВХОДА НА ВИСОКИЯ БЛОК НА ПАЗАРА В КВ. БОРОВО....... КЪТ ПОВЕЧЕТО СИФЯНЦИ
  • 15 Характер

    9 4 Отговор
    Като на дядо мУ прокурор Владко ..
    Наредил елиминации на интелигенция - старозагорци, жертви на народния съд
    Каскет и да няма тежък характер...
    За съжаление, социалистическа Стара Загора продължава в този геноцид.
  • 16 Фройд

    44 2 Отговор
    Маданска , не обсъждала личният си живот , но пред приятелки споделила. Егати приятелките , щом и ние разбрахме ! : ))
  • 17 Шуши

    8 7 Отговор
    На тоя боклук няма ли кой да му забъше два шамара
  • 18 Хляб и зрелища

    15 0 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Поразровиш малко из хорските неволи и трагедии и лъсне някоя статийка с висок рейтинг.
    Тоя споделил, друг видял, в средите се шушукало…. Кефят се хората да четат такива неща.
  • 19 Гост

    14 2 Отговор
    Сума ти плюнки имаше че учителите вземат големи заплати а тук пишете че заплатата не е кой знае каква...Така си е...и то в частно училище...А нервите са от големи по големи...

    Коментиран от #33

  • 20 Няма

    14 1 Отговор
    Стига писахте глупости, вчера ги срещнахме да разхождат заедно децата си в Бистрица.
  • 21 Нормално е

    13 0 Отговор
    Спират големите пари от телевизията, живота става скучен, връзките с управляващите се късат, децата плачат, тя изнервена и всичко си идва на мястото. Стой си на село по-добре.
  • 22 Йеронимус БОШ

    11 2 Отговор
    Пишете с такава лекота ПРОСТОТИИ и ПРОСТАЩИНИ , все едно лично сте били в семейството и сте наблюдавали кога и как са се карали !
  • 23 чУвал или чувАл

    17 3 Отговор
    След многобройните статии тук за раздели и събирания на всевъзможни хора , ЗАЩО НИКОГА НЕ СТЕ НАПИСАЛИ И ДУМА , за двойката на ББ и мис Бикини или за Мата Хари ? Страх ли ви е , слуги ли сте му , какво ли ?

    Коментиран от #27

  • 24 кочо

    10 2 Отговор
    ТИПИЧНО ПО СОФИЙСКИ НАПРАВИ И БЕБЕ И ЧАО НА ТАТКОТО--ШМАТКОТО.ЖЕНИТЕ СОФИЯНТКИ ВИНАГИ СА БИЛИ СМЕТКАДЖИЙКИ.
  • 25 психо логг

    5 1 Отговор
    сега да си отваря зъркелите и да си намери някой с по-лек характер
  • 26 Леда

    6 3 Отговор
    Тоя дърт пръч като не е като хората защо прави деца а след това не се грижи за тях.
  • 27 Към онзи с маркуча

    16 3 Отговор

    До коментар #23 от "чУвал или чувАл":

    пожарникарски винаги има специално отношение. Разбрахме ли нещо за връзката му с Цветелина Бориславова, която се вихреше на поразия, имаше и взривяване на джипа й, сега само си върши мутренската работа. Нищо не разбираме за МАТА Хари, която Бойко разпозна на снимката до чекмеджетата. За мис гащи от Барселона сякаш е забранено да се говори. Нито един журналист не смее да гъкне - ПОНЕ да произнесе името й и къде е сега. Детето на боко ли е?

    Коментиран от #29

  • 28 бРЕЙКА

    6 2 Отговор
    ЗЛАТНИЯ ДЪЖД СПИРА ЗА МНОГО ТЕРИКАТИ В СОФИЯ И ЖИВОТА СТАВА СКУЧЕН НЯМА ЧИКИ РИКИ ААА ЩЕ ЯДЕТЕ И ВИЕ ДЕБЕЛИЯ КАЗАЛСЪМ ВИ ГО ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ
  • 29 тиквенсониада

    6 4 Отговор

    До коментар #27 от "Към онзи с маркуча":

    Или журналята изпитват страх от ПРОСТАКА от Банкя или доброволно са се превърнали в негови слуги или.....какво друго може да е ? Необяснимо е при толкова много свидетелства и улики да не попитат , разследват или човъркат около него ! То не бяха миски , проститутки , кюлчета , пачки , тенис , дузпи , тулупи......Чудо !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Роки

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Клюкарка":

    Че и да гледаш тях вече ги няма там
  • 32 Самуил

    1 0 Отговор
    Чудя се на тези,които осъждат Николета и защитават прищевките на Венелин.Тя не се е скарала с никого, когато е работела в ТВ.А той е слагал ежудневно трудния си характер на плоскостта на разправии и скандали с подчинените си.Спомням си когато четяха навините съвместно с Гена Трайкова,след пореден скандал помежду им,всеки от тях беше намръщен и глледаше в различна посока.Едва ли като баща на 2 малки дечица, може да му се има доверие и да ги отделят от рожденната им майка, само и само да се задоволи егоистичното му его и безотговорно поведение.
  • 33 Хо хо хо

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Не никой не е казал, че учителските заплати са ниски.Напротив! Но да взимаш заплатата на директор в БТВ е друга бира

    и явно не е, за всеки.