Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 21:37 3 406 12

Селена Гомес разкри подробности за борбата с биполярното си разстройство

  • селена гомес-
  • психично заболяване-
  • биполярно разстройство

Певицата и актриса застана пред сп. Ролинг Стоун, за да разкаже за личните си борби и очаквания от живота

Селена Гомес разкри подробности за борбата с биполярното си разстройство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес заблестя за първи път на корицата на списание „Rolling Stone” и сподели в откровено интервю лични теми, които не се осмеляваше да обсъжда досега.

Певицата и актриса призна, че едва ли ще може да износи сама бебе заради лекарствата, които приема за овладяване на биполярното си разстройство. Селена обаче отбелязва, че е "убедена, че каквото и да става, трябва да има деца", пише БГНЕС. Певицата смята, че ще има деца, независимо по какъв начин ще дойдат при нея.

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Гомес разказва и за психозата, която е преживяла през 2018 г., след което е била диагностицирана с биполярно разстройство. Звездата разкрива, че тогава е чувала гласове и си спомня само откъслечни моменти от онова време. Прекарва няколко месеца с параноя в лечебно заведение, без да може да се довери на никого. По-късно приятелите ѝ казват, че през този период е била неузнаваема.

"Трябваше да поработя здраво, за да приема, че имам биполярно разстройство, и да се науча да се справям с него, защото то няма да изчезне", казва Селена в интервюто.

30-годишната Гомес признава също, че е силно разочарована от неизпълнените планове в личния си живот.

"Израснах с мисълта, че ще се омъжа на 25 години. Просто ме притесни фактът, че на тази възраст не бях дори близо до реализацията на този план. Нещо повече - не можех да бъда по-далеч от него. Беше толкова глупаво, но наистина си мислех, че светът ми се разпада”, казва Селена.

Индиректно певицата засяга и темата за отношенията си с Хейли Бийбър, съпругата на бившия ѝ приятел Джъстин Бийбър. Феновете на Селена често тормозили Хейли онлайн, както Бийбър разкри наскоро в подкаст. След това Гомес се обърна към феновете си в ТикТок, за да успокои ситуацията.

"Някой публикува коментар, аз се включих в ситуацията и след това два дни се чувствах зле. Мислех, че просто ще кажа: "Бъдете добри един към друг", каза Селена.

Наскоро двете се появиха заедно на промоционално събитие, на което дори позираха заедно за снимка, а според потребителите на мрежата именно този кадър "счупи интернета" и остави всичко случило се в миналото.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Събина не изключвам

    13 0 Отговор
    Че ти и твоите колеги също сте с биполярно разтройство
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 знам

    10 0 Отговор
    Че Събина е лежала в психиатрията на Карлуково с шизофрения това може да се провери
  • 5 Мнение

    15 2 Отговор
    Наркотиците на никой не прощават.Виждате ли?Тя преди време беше и в клиника за наркомани.Горката...даже гласове чувала.
    Понякога даже един път ако пробваш може да отключи психично разтройство за цял живот.
    Ако употребявате наркотици ги спирайте веднага и се обърнете към някой за помощ.Наркотиците ще разрушат завинаги вашия живот!Тревата също е вид наркотик.Не е безопасна!
  • 6 а бе за едно

    5 1 Отговор
    Съм сигурен за тая Събина , мирише отдалече и дрехите и са целите в кръпки
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Илия

    2 0 Отговор
    Сели ма, от кво се разтрой ма ?
    Нещо Бийбъра ли или бъбрека ?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ейей

    2 0 Отговор
    За реклама ще измислят, че имат и втора глава някъде.
  • 11 Мамул

    2 1 Отговор
    Неочаквано добра комбинация в Америка е да си богат и да тръгнеш по лекари.
  • 12 Добри

    3 1 Отговор
    Толкова е лошо, че хората са много злобни и коментарите са отврат. На жената със сигурност не й е лесно, защото целият труд, работа денонощна под прожекторите е водела до страшно изтощение, това никой от коментиращите мишки с работно време от 8 до 5 не го е изживял и няма право да коментера.