Last news in Fakti

31 Юли, 2013 16:25 14 701 4

Рапърът DMX банкрутира

  • dmx-
  • банкрут-
  • рапър

Рапърът DMX е изправен пред банкрут, съобщи "Холивуд рипортър".

Според съдебни документи, DMX  е подал молба за защита от фалит, като към този момент той има активи с нетна стойност от само $ 50 000. В същото време певецът има дългове на стойност между $ 1 млн. и $ 11 млн.  Роденият под името Ърл Симънс изпълнител към момента дължи над $ 1 млн. за издръжката на децата си и още $ 24 хил. за кола, която е купил на лизинг.

Рапърът публикува изявление, според което евентуалното обявяване в несъстоятелност би могло да му помогне да си възвърне паспорта за пътуване в чужбина. Плачевното финансово състояние на музиканта се дължало на неуспешните му опити да съживи западналата си през последните години кариера.

Зарадиш лошо управление на активите и задълженията международният паспорт на DMX е бил отнет. Целта на този банкрут ще бъде реорганизация на неговите финанси, която да му позволи отново да изнася концерти пред своите фенове по целия свят. В момента се планира негово турне в Европа и Африка, което трябва да се осъществи в края на 2013 г.

Новината за банкрута на рапъра идва само ден след като той беше арестуван по подозрения за шофиране без наличието на шофьорска книжка и в нетрезво състояние. Впоследствие той беше освободен след депозирането на гаранция от $ 1235.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IVAN

    4 4 Отговор
    MNO GLUPAV CIGANIN IMAL TOLKOVA PARI A NE SI ISKARA KNIJKA

    Коментиран от #2

  • 2 Ioan Varadinov

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "IVAN":

    ti puk kakvo razpirash ot rap??

    Коментиран от #3

  • 3 Heinrich

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ioan Varadinov":

    Ей,никой не е длъжен да разбира от рап,той изказва мнение за рапъра, а не за неговите песни.
  • 4 Toko

    2 0 Отговор
    Абе щом падна до там,че да плави песен с Мишо Шамара-кво да говорим