Last news in Fakti

1 Август, 2013 15:02 4 212 1

Разкриха таен запис как Моника съблазнява Бил Клинтън

  • моника люински-
  • бил клинтън-
  • запис-
  • среща

Моника Люински, флиртът с която едва не коства президентския пост на Бил Клинтън, е била настойчива съблазнителка и вероятно е инициирала тайните срещи с държавния глава. За това свидетелства аудиозапис на монолог на бившата стажантка в Белия дом, който едва сега бе разкрит за широката публика от таблоида National Enquirer, цитира NEWSru Israel .

„Разбрах, че утре вечер ще бъдеш сам. И имам две предложения за теб. Но нищо няма да се получи, ако не се видим. Бих могла да сваля дрехите си... Нима това не би ти харесало?...“, казва палавата Моника на попадналия у журналистите запис. Той е с дължина 3 минути и 47 секунди, направен е през ноември 1997 г. и на него се чува само гласът на Люински.

По-нататък в него става дума как да се организира срещата между двамата, така че никой да не заподозре. Прелъстителката предлага да се обърне към секретарката на президента Бети Къри, за да коригира графика му.
“Първото, което трябва да се направи – предварително да планираме с Бети, че ти ще си тръгнеш към 7.30, така че всички останали, които не могат да ме понасят и ми създават проблеми, да си отидат“, иска Моника.

„После ти бързо и незабелязано се връщаш, аз се промъквам и тогава ще се състои милата ни малка среща – за 15 минути или за половин час“, изкушава стажантката, уточнявайки, че предишното им „60-секундно рандеву е било недостатъчно“.

Вторият вариант, който Моника Люински предлага на президента, е да гледат заедно филм или просто да вечерят. “Не можеш да ми откажеш, защото аз съм толкова очарователна и възхитителна, а и скоро вече няма да съм тук“, настоява тя.

„Нешънъл инкуайърър“ твърди, че документът е придобит чрез лице, което работело с хора, близки на Люински. Досега се е смятало, че този запис е бил унищожен. Според „Дейли Мейл“, Моника е записала това обръщение, защото не искала да изпраща за пореден път писмо на Бил Клинтън.

От разкриването на аферата на президента с Моника са минали вече 15 години, но интересът към техните тайни още не е изчезнал. Само преди месец аукционна къща предложи на онлайн-търг пенюар и други аксесоари на бившата стажантка. Тежи вещи са били предадени на аукционната къща от неизвестно лице, което ги получило от бившата съпруга на Анди Блейлър – преподавател в театрална школа, който през 90-те години на миналия век също имал роман с Моника Люински.

На фона на скандала с изкусителната стажантка демократите изгубиха президентските избори през 2000 г. Фактът за интимните отношения между Клинтън и Моника бе потвърден и от двамата „участници“, които признаха за 9 „епизода“ с орален секс, включително и в Овалния кабинет на Белия дом – главния офис на американските президенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доволен

    0 0 Отговор
    остава удоволствието от извършената процедура /масаж без ръце/