Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 08:18 3 367 9

Трима номинирани за елиминационна битка в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • номинирани-
  • финалисти

Алекса си спечели имунитет

Най-добрите седем воини в “Игри на волята: България” се впуснаха във втора битка на финалистите на Арената на приключенското риалити. В този дуел най-ценните качества бяха спокойствието и балансът, които Алекса доказа, че притежава. Той спечели имунитет за съвета на финалистите, както и един допълнителен номинационен глас.

За втори път Ралица не успя да се справи с предизвикателствата на индивидуалната битка на финалистите. Нейната ръка започна да трепери, поради което тя изгуби баланс и първа изпусна своята кула. Загубата беше съдбоносна и автоматично я превърна в първия номиниран състезател, който ще се бори за оцеляването си в утрешната елиминационна битка.

Още с пристигането си в Резиденцията, жените се събраха, за да обсъдят общата си стратегия за номинации. Ралица реши да насочи вниманието на останалите финалисти към Филип, като сподели пред всички, че иска да се изправи именно срещу него на Арената. Тя прецени, че с този ход ще успее да избегне битка срещу един от близките си хора - Джаферович.

Същата вечер финалистите се събраха за втори път край огъня на племенния съвет. С напредването на състезанието, то стана непредвидимо за състезателите, които трябваше да номинират не един, а двама души. Гого и Филип се почувстваха застрашени и решиха да закупят по един допълнителен глас. Гласуването определи, че срещу Ралица ще се изправят Георги и Джаферович, въпреки опита на двете жени да не се борят една срещу друга.

Каква безмилостна елиминационна битка очаква тримата номинирани финалисти на Арената? Ралица, Георги или Джаферович - кой ще докаже качествата си по трасето и кой от тях ще напусне състезанието завинаги? Кой е първият сигурен полуфиналист в “Игри на волята: България" ще стане ясно днес в 21:00ч. само по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахаха

    10 1 Отговор
    На бас, че ще има пъзел. Познайте заради кой? От две седмици не ги гледам вече.

    Коментиран от #3

  • 3 Бай Ламби

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Абе то убаво пъзел ама нали трябва да стигнеш до него.Досега другите минаваха препятствията а Джаферович чакаше на пъзела че да го реди, ама сега ако има преди пъзела некво препятствие как ще стигне до пъзела тая?Нали докът мине препятствията и той финала на предаването ще е минал вече.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха ха

    9 1 Отговор
    Ралица все едно участва в „От глупав по-глупав“ ...Щяла да вади сабите да спасява Джафа защото заслужавала финал...нЕмАм думи просто.
  • 6 ......па

    6 1 Отговор
    С гласуването си за Гого,Джаферович се опита да насочи двата гласа на Алекса към него,но не би.Обаче сръбчето не я отрази.Ненапразно намилаше на телефонистката свързочник Виктория-Гого такъв,Гого онакъв та и Алекса да сласува против него.Надявам се довечера да отпадне първа,прекалено дълго я задържа и подпира продукцията.
  • 7 Охо бохо

    5 0 Отговор
    Жорето ще е най-бърз от всички. Сигурно ще сложат гаден пъзел накрая за да може Джафата да се дотътри до него за да победи. Това сме го гледали. Ако играта е честна и само с препятствия, Джафата е чао. Ще видим продуцентите дали ще я побутнат нагоре или ще отпадне, защото другите са млади, бързи, издръжливи и по-добри играчи от нея.
  • 8 БГ призма

    5 1 Отговор
    Замисляте ли се, че всеки сезон участниците са подбрани в три категории. Силни, издържливи и спортисти с чест и достойнство. Вторите са хлъзгави, манипулативни, лъжливи и слаби играчи, но бутани напред от продукцията. И третите са млади, физически здрави и глупави от които се възползва втората група. Вече дори е досадно като гледам как са превърнали тази спортна игра в турски сериал или по-лошо дори...в биг брадър. Срам ме е да се нарека българин.

    Коментиран от #9

  • 9 ами,

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "БГ призма":

    Продуцента Тупарев и сие оакват всеки чужд формат който закупят и го превръщат в пошъл Биг брадър защото такова е собственото им ниво.