Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 11:59 3 524 6

Ким Кардашиян е възмутена от "Баленсиага", преосмисля партньорството си с бранда (СНИМКИ)

  • баленсиага-
  • ким кардашиян-
  • деца-
  • насилие над деца

Рекламна кампания на модната къща използваше деца, държащи плюшени мечета с кожени каишки

Ким Кардашиян е възмутена от "Баленсиага", преосмисля партньорството си с бранда (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската звезда на риалити телевизията и социалните мрежи Ким Кардашиян възнамерява да преразгледа отношенията си с луксозната марка "Баленсиага" след смущаваща рекламна кампания, включваща деца и секс играчки, предават Франс прес и БТА.

Френската модна къща, собственост на групата за луксозни стоки "Керинг" (Kering), се извини миналата седмица в профила си в Инстаграм и премахна няколко снимки от кампанията си за колекцията пролет-лято 2023 г., включително фотография на дете, което държи чанта във формата на бяло плюшено мече, опасано с черни кожени колани.

Публикация, споделена от The Current (@thecurrentpk)

Потребителите на интернет забелязаха също, че на друга снимка чанта от съвместната колекция "Баленсиага-Адидас" е поставена върху документи, на които са отпечатани извадки от решение на Върховния съд на САЩ относно детската порнография.

Снимките и намеците в рекламната кампания меко казано потресоха хората.

Към този момент всички снимки от профила на компанията в Инстаграм са премахнати и там има само изявление, в което "Баленсиага" казва, че "строго осъжда насилието към деца". "Направихме серия от сериозни грешки, за които поемаме пълна отговорност", се казва още в изявлението.

"През последните няколко дни запазих мълчание не защото не бях отвратена и възмутена от последните кампании на "Баленсиага", а защото исках да получа възможността да говоря с техния екип, за да разбера лично как е могло това да се случи", написа Ким Кардашиян в Туитър.

Риалити звездата, която причислява "Баленсиага" към своите партньорски марки, каза, че като майка на четири деца е "шокирана от тези смущаващи изображения". Ким Кардашиян допълва, че е взела под внимание "изтеглянето на снимките и извиненията на "Баленсиага".

"Колкото до бъдещето ми с "Баленсиага", възнамерявам да преразгледам отношенията си с марката въз основа на тяхната готовност да поемат отговорност за нещо, което никога не е трябвало да се случва, и действията, които очаквам от тях, за да защитят децата", добавя риалити звездата, обръщайки се към своите 74 милиона последователи в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пфууууу

    9 1 Отговор
    Тия Кардашиян са едни сайбер гнуусни гниииди.
  • 2 надарена кака

    1 3 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 3 гого

    4 3 Отговор
    а тази грозотия като се показва с големия си пърдялн...икк дали се харсва на някой изкукали америкяански бургери
  • 4 Ровя по кофите

    1 4 Отговор
    Ако видя стока с тоя бранд в боклука, ще я плюна и отмина!

    Коментиран от #6

  • 5 Соваж бейби

    2 2 Отговор
    Веднъж нещо хубаво да каже ,подкрепям я !Щом стане въпрос за деца ,няма прошка и връщане обратно !Надявам се Демна да бъде изгонен от поста си,има и други кадърни дизайнери .Аз се бях ядосала още когато подкрепи Украйна ,предното дефиле и склъпи клошарско такова +модна тенденция ?!Артисти независимо от кой бранш нямат място в политиката ,или педофилия ,разни други проблеми в обществото като ЛГБТ да се афишират .
  • 6 Соваж бейби

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ровя по кофите":

    Ще я хвърлиш ама друг път,на горния свят там няма ти е нужна имат други дрехи !Някой неща от марката са хубави ,просто последната колекция е катострофа и ако не искат да закрият тази марка Демна Гвасалия трябва да напусне ,веднага.Дори и мулти богаташите имат деца колкото и да са полудели от пари ,всяко нещо има лимит ,а детето е най скъпо .