Last news in Fakti

10 Декември, 2022 18:03 3 771 6

Бритни Спиърс яде торта от пода на рождения си ден в притеснително ВИДЕО

  • бритни спиърс-
  • видео-
  • торта-
  • рожден ден-
  • инстаграм

По-рано тази седмица Бритни деактивира акаунта си в Инстаграм по погрешка

Бритни Спиърс яде торта от пода на рождения си ден в притеснително ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Поп звездата Бритни Спиърс се завърна в Инстаграм в петък, като публикува меко казано странно видео, в което яде торта и омазва лицето си с глазура, докато е на пода. Записът е пуснат по случай рождения ѝ ден, пояснява Телеграф.

След като деактивира акаунта си във вторник, което е правила няколко пъти преди, 41-годишната Спиърс се оправда, че „случайно е натиснала грешния бутон“.

„Да, това е моят празник през цялата седмица и знам, че Инстаграм профила ми спря няколко пъти, но честно казано само последните два пъти го направих нарочно!“, коментира певицата към странното си видео.

Носителката на „Грами“, каза още, че сред нейните „цели“ тази година са да започне да се чувства по-удобно сред хора, да се появи изненадващо на сватба и „да изпее една или две песни“.

„Това е първата ми година от 15 години насам, в която мога бъда третирана като нормален човек“, коментира още тя, визирайки попечителството, което баща ѝ имаше над нея до сега.

В скандалния клип Спиърс празнува рождения си ден, като изпива бутилка шампанско на пода в хола си, украсен с балони и листенца от рози. В един момент певицата, която е облечена в червен костюм - се изправя, за да танцува на фона на музиката, преди да изключи камерата. След това Спиърс пъха главата си в тортата, покривайки цялото си лице с глазура.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е и какъв

    7 12 Отговор
    Вие проблема. Че една супер готина к си прави шоу или ..... че не приличате на нея. Или просто ви е яд че не може да приличате на бритни.
  • 2 Да, да

    13 1 Отговор
    Ку-ку
  • 3 Патето Яки

    4 1 Отговор
    Явно обича да се пъхне само главата.............. Спиърс пъха главата си в тортата
  • 4 ГонзУ

    9 1 Отговор
    Не моа да разбера защо постоянно ни пробутвате тази м.ъ.р.ш.а??
  • 5 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Това нищо не е за нейните възможности уеш,момичето си беше в психиатрия все пак !Ако яде торта паднала в тоалетната ,или си изяде из.....то пак от същото място ,тогава е новина поне на половина,само за цирка.Бивши контингенти от такива клиники всичко правят ,за тях няма правила или култура ,норми на поведение .
  • 6 зелен петел

    2 2 Отговор
    Забавлява се жената. Да е жива и здрава Бритни! Да пее и да ни радва!